Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
Τεσλα θα πάρω !!να παρετε ποδηλατα ρε καριοληδες...να πεσουν και οι μπακες!!!!
Τεσλα θα πάρω !!να παρετε ποδηλατα ρε καριοληδες...να πεσουν και οι μπακες!!!!
53,290 lt σήμερα με τιμή 1,839(η πιο ''φθηνή'' που βρήκα) στα 98 €Σήμερα είδα πρώτη φορά στην Αθήνα 2+€/lt, έστω και αν ήταν η 100αρα.
Ξεφτίλα, με το που τσίμπησαν έξω οι τιμές αμέσως αύξηση εδώ.
Έφτασα να βλέπω 1,75 και να λέω πάλι καλά.
παρε!!!να γυρνας γυρω γυρω με ενα power bank...τι θα πρωτοφορτισεις ρε!!!κινητα ταμπλετ πισι αυτοκινητα???!!!!Τεσλα θα πάρω !!
Φεύγεις μετανάστης οδικώς τυπε ;53,290 lt σήμερα με τιμή 1,839(η πιο ''φθηνή'' που βρήκα) στα 98 €![]()
Θα το βγάζει βόλτα ο βάρος!Θα δίνουν δώρο και ένα σκύλο
53,290 lt σήμερα με τιμή 1,839(η πιο ''φθηνή'' που βρήκα) στα 98 €![]()
Τι τσιοαουΘα δίνουν δώρο και ένα σκύλο
Μέλη του μπου??Ρομα αγαπητε,εχουμε και μελη που θα θιχτουν![]()
πηγα να γεμισω προχθες στο κωλονησο που μενω...ειχε παει 120 και εγραφε ακομα...τρυπιο ειναι φιλε μου λεει ο πιστολας..Φεύγεις μετανάστης οδικώς τυπε ;
Εγω συμπληρωσα 2.600 ποντους στην καρτα ποντων του πρατηριου και εβαλα βενζινη τσαμπα, κλαψτε53,290 lt σήμερα με τιμή 1,839(η πιο ''φθηνή'' που βρήκα) στα 98 €![]()
100 έβαζα εγώ παλιά για πλάκα , τώρα θα πάω και θα νομίζει ο βενζινας ότι ήρθε να μου βάλει θέρμανσης στην δεξαμενή στο σπίτι με την τιμή που θα γράψειπηγα να γεμισω προχθες στο κωλονησο που μενω...ειχε παει 120 και εγραφε ακομα...τρυπιο ειναι φιλε μου λεει ο πιστολας..
με τανκ κυκλοφορεις?100 έβαζα εγώ παλιά για πλάκα , τώρα θα πάω και θα νομίζει ο βενζινας ότι ήρθε να μου βάλει θέρμανσης στην δεξαμενή στο σπίτι με την τιμή που θα γράψει
Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν και για αυτοκίνητα??παρε!!!να γυρνας γυρω γυρω με ενα power bank...τι θα πρωτοφορτισεις ρε!!!κινητα ταμπλετ πισι αυτοκινητα???!!!!
εμεις την εχουμε 26 ποντοι...κλαψε εσυ!!!Εγω συμπληρωσα 2.600 ποντους στην καρτα ποντων του πρατηριου και εβαλα βενζινη τσαμπα, κλαψτε
αυτο ειναι αμαξι σεσκουλα-ατενεζουΠιστεύεις ότι δεν υπάρχουν και για αυτοκίνητα??
Η επόμενη μπίζνα σου...
![]()
Είναι πολλά τα κυβικά και έχει μεγάλο ντεπόζιτο τυπε ...με τανκ κυκλοφορεις?
τωρα θα του δινεις και κωλο!!!!!!!Είναι πολλά τα κυβικά και έχει μεγάλο ντεπόζιτο τυπε ...
Το άλλο που με απασχολεί είναι ότι ανά 50 ευρώ ο βενζινας μου έδινε 1 στυλό , ένα μαντιλακι υγρό και ένα αρωματικό για το αυτοκίνητο , τώρα στο πρώτο γέμισμα θα πρέπει να μου δώσει μια κούτα από τα κάθε ένα
Με κάθε power bank που θα πουλάς να δίνεις και ένα βίντεο ΣΦ δώρο.εμεις την εχουμε 26 ποντοι...κλαψε εσυ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο ειναι αμαξι σεσκουλα-ατενεζου
Θα σε παίρνω μαζί μου όταν πάω για βενζίνητωρα θα του δινεις και κωλο!!!!!!!
σημερα ειχα 8Με κάθε power bank που θα πουλάς να δίνεις και ένα βίντεο ΣΦ δώρο.
Ακόμη πμ μου στέλνουν ρε...!!
το φιλο σου φιδι που εχει παρει μπρος τωραΘα σε παίρνω μαζί μου όταν πάω για βενζίνη
Θα αυξήσει το όριο, δεν θα συμφέρουν τα 50€.Είναι πολλά τα κυβικά και έχει μεγάλο ντεπόζιτο τυπε ...
Το άλλο που με απασχολεί είναι ότι ανά 50 ευρώ ο βενζινας μου έδινε 1 στυλό , ένα μαντιλακι υγρό και ένα αρωματικό για το αυτοκίνητο , τώρα στο πρώτο γέμισμα θα πρέπει να μου δώσει μια κούτα από τα κάθε ένα
Ο άλλος σήμερα μου έστειλε και λίστα με μπουλετς ποιντ , ήθελεσημερα ειχα 8
Η θα ανοίξω ψιλικά σε κάνα μήναΘα αυξήσει το όριο, δεν θα συμφέρουν τα 50€.