Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.224
- Πόντοι
- 3.656
αμα ειναι ετσι να παει να μεινει με τον τρουμπακη να μοιραζονται την χαρτοκουταΠου να το βάλει???στο δρόμο..
αμα ειναι ετσι να παει να μεινει με τον τρουμπακη να μοιραζονται την χαρτοκουταΠου να το βάλει???στο δρόμο..
και χαρτοκουτες απο σοκολατα πουλαω.αμα ειναι ετσι να παει να μεινει με τον τρουμπακη να μοιραζονται την χαρτοκουτα
κανε του δωρο μια ψησταρια ρε γαμημενεΘέλει να μπορεί να ψήνει κιόλας
Είναι σε συζητήσεις με σέσκουλα , απλά πρέπει πρώτα να το κάνουν πιο επίσημοαμα ειναι ετσι να παει να μεινει με τον τρουμπακη να μοιραζονται την χαρτοκουτα
Καλύτερα να του κάνω δώρο μια μεγάλη φιάλη προπανίου και έναν αναπτήρακανε του δωρο μια ψησταρια ρε γαμημενε
Φαντάσου και ακόμη δεν παντρεύτηκες..... Παρεα με τον Αθηναίο και της γάτες του σε βλεπωκαι χαρτοκουτες απο σοκολατα πουλαω.
Για να ψήσει πρέπει να έχει να αγοράσειΘέλει να μπορεί να ψήνει κιόλας
εχω σκυλο δεν θελω παρεα.Φαντάσου και ακόμη δεν παντρεύτηκες..... Παρεα με τον Αθηναίο και της γάτες του σε βλεπω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να ψήσει πρέπει να έχει να αγοράσει
Σορυ έπαιρνα μια πίπαΗ καλύτερη και νυχου από της λίγες
Και εγώ έχω σκύλο αλά εσύ τον χρειάζεσαι τον Αθηναίο σουεχω σκυλο δεν θελω παρεα.
Με κλειστό το φως θέλω να πιστεύω ;;;;;;Σορυ έπαιρνα μια πίπα
....?
αν τον παρεις εσυ σου κανω δωρο τα εμβολια.Και εγώ έχω σκύλο αλά εσύ τον χρειάζεσαι τον Αθηναίο σου
Καλά εσύ απορώ γιατί είσαι έξω ακόμη.... Δεν λειτουργεί το κράτος πρόνοιαΣορυ έπαιρνα μια πίπα
....?
Τα γάμησε όλα ο ΚούληςΚαλά εσύ απορώ γιατί είσαι έξω ακόμη.... Δεν λειτουργεί το κράτος πρόνοια
Γαμπρό έχεις η να σου φέρει ;Λοιπόν αν περάσει, θέλω χτένισμα νυφικό τιμή και τηλ ν αφήσει
Εγώ με την καμμία ούτε για πλάκααν τον παρεις εσυ σου κανω δωρο τα εμβολια.![]()
Πουρμπουάρ να του δώσεις γιατί το αφεντικό του τα περνειΛοιπόν αν περάσει, θέλω χτένισμα νυφικό τιμή και τηλ ν αφήσει
και ξηρα τροφη για ενα χρονο.Εγώ με την καμμία ούτε για πλάκα
Έχει και γαμπρούς? Μόνο μην είναι του συναφιουΤα γάμησε όλα ο Κούλης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμπρό έχεις η να σου φέρει ;
Εγώ είμαι βοηθητικό άτομο κ με ξέρεις ..το θέμα είναι επειδή έχω ωραίο μαλλί φυσικό μην μείνω με 2 τρίχες...αν έχει δοκιμαστεί θα ήταν καλύτερα για μένα..Πουρμπουάρ να του δώσεις γιατί το αφεντικό του τα περνει
2 πολλές είναι σε βλέπω Τέλης ΣαββάλαςΕγώ είμαι βοηθητικό άτομο κ με ξέρεις ..το θέμα είναι επειδή έχω ωραίο μαλλί φυσικό μην μείνω με 2 τρίχες...αν έχει δοκιμαστεί θα ήταν καλύτερα για μένα..