Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.695
- Πόντοι
- 6.056
το οπερα εχει μαμα βπνΚαι μερικα βπν επισης![]()
![]()
![]()
το οπερα εχει μαμα βπνΚαι μερικα βπν επισης![]()
![]()
![]()
ευχαριστω δεν θα παρω.τσακω τσαμπα![]()
το πληρωνεις μια και εξω συστημα αντροιντ..ευχαριστω δεν θα παρω.
να πω και εγω κατι,πες ποιος δινει υπηρεσια δωρεαν?κανεις.
η ιστορια ξεκιναει απο παλια απο εποχες ντριμ μποξ που ξεκλειδωνε κλειδια μεσω ιντερνετ.
επισης υπηρχαν καρτες σπασμενες.
αλλαξανε πλατφορμες και κοπηκανε αυτα.
θελεις να προχωρησω και στο σημερα και οτι σε κανα χρονο θα εχουν κοπει και αυτα,Βεβαια παντα θα βρισκουν αλλους τροπους να κανουν μεταδωση αλλα οχι τσαμπα,τωρα τι ειναι αυτο το αφιλοκερδος τυπου νταλαρα που λες δεν ξερω.
Κανονισε την επομενη φορα να σου δειξει και πως αλλαζουν λαστιχο στο σαξο.ΚΑΝΟΝΙΣΕχθες μου καηκε η καρτα γραφικων...αρχισα να φρικαρω και να κοπαναω ποντικια,μπουνιες κλπ..σημερα μου λεει η κυρα κανε στην ακρη να σου κανω μια μαγκια μεχρι να το φτιαξεις..συνδεση το καλωδιο στον επεξεργαστη που εχει και καρτα γραφικων και δουλευει το πισακι μια χαρα μεχρι να παω να αλλαξω καρτα και ισως και εναν καλυτερο επεξεργαστη![]()
αν σου κανω μια παραγγελία κανα 100ευρω θα μου φερεις;το οπερα εχει μαμα βπν![]()
εγω ξερω οτι παντου πληρωνεις την υπηρεσια.αυτο που λες δεν το ξερω.το πληρωνεις μια και εξω συστημα αντροιντ..
πριν κανα μηνα αλλαξαχθες μου καηκε η καρτα γραφικων...αρχισα να φρικαρω και να κοπαναω ποντικια,μπουνιες κλπ..σημερα μου λεει η κυρα κανε στην ακρη να σου κανω μια μαγκια μεχρι να το φτιαξεις..συνδεση το καλωδιο στον επεξεργαστη που εχει και καρτα γραφικων και δουλευει το πισακι μια χαρα μεχρι να παω να αλλαξω καρτα και ισως και εναν καλυτερο επεξεργαστη![]()
εμενα δεν ηταν καλη την εχω και χρονια αναμενομενο ητανπριν κανα μηνα αλλαξα
τι γραφικαρες εχει το μπουρδελα ρε και τις γονατιζει?
δεν πιστευω τιποτα παρανομο?αν σου κανω μια παραγγελία κανα 100ευρω θα μου φερεις;
δεν σε ειχα για κοτα.δεν πιστευω τιποτα παρανομο?
οχι φιλε-Ρεζ τι μας περασες;δεν πιστευω τιποτα παρανομο?
ξερω γω ετσι που το ειπες τρομαξα λιγοοχι φιλε-Ρεζ τι μας περασες;
οχι αν ειναι δυνατον αφου με εχεις καταλαβει τι κυριος ειμαιξερω γω ετσι που το ειπες τρομαξα λιγο![]()
οχι αν ειναι δυνατον αφου με εχεις καταλαβει τι κυριος ειμαι
Κύριος με Μ κεφαλαίο.![]()
μη βριζεις ρε μανΚύριος με Μ κεφαλαίο.![]()
οταν εχεις κουμπαριες με το καραμανλεικο επειδη καποτε ο κωνσταντινος καραμανλης σε παντρεψε ειναι φυσιολογικο για σενα και διαστροφικο για τον κοσμακη να πουλας μπολικη τρελιτσαΕπαθε υστερια η Νικολουλη, της ειπε λεει ο αλλος "αφηστε με στην ησυχια μου" και του τα χωνει, εχει ξεφυγει εντελως η σκατογρια, νομιζει οτι ειναι τουλαχιστον ο Πουαρο και δεν δικαιουται κανενας να αρνηθει να της μιλησει