Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
ας δοκιμάσετε πρώτα την καρυδόπιτά μου και αποφασίζουμεΣε νόμισμα πληρώνεστε ή σε είδος;![]()
ας δοκιμάσετε πρώτα την καρυδόπιτά μου και αποφασίζουμεΣε νόμισμα πληρώνεστε ή σε είδος;![]()
τι δεν κανει μια ρε αφου σου λεω το εχει ο αδελφος της κυρας και η πεθερα μου..τα παντα ολα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρις συνδρομεςΤο ξέρω μου το έχεις πει δε κάνει μια.
παστιτσο η καρυδοπιτα?ας δοκιμάσετε πρώτα την καρυδόπιτά μου και αποφασίζουμε
αυτο δεν ειναι κριτιριο,εδω κρατανε εσενα.τι δεν κανει μια ρε αφου σου λεω το εχει ο αδελφος της κυρας και η πεθερα μου..τα παντα ολα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρις συνδρομες
Και τα δυο.παστιτσο η καρυδοπιτα?
ρε μαλακα αυτιστικο εισαι η επαθες συμφορηση;παστιτσο η καρυδοπιτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο δεν ειναι κριτιριο,εδω κρατανε εσενα.![]()
![]()
![]()
Καλα τα λεει ο Αντζελο,δεν αξιζειτι δεν κανει μια ρε αφου σου λεω το εχει ο αδελφος της κυρας και η πεθερα μου..τα παντα ολα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρις συνδρομες
Τίποτα σου λέω τίποτα μαλακια ειναιτι δεν κανει μια ρε αφου σου λεω το εχει ο αδελφος της κυρας και η πεθερα μου..τα παντα ολα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρις συνδρομες
ας δοκιμάσετε πρώτα την καρυδόπιτά μου και αποφασίζουμε
Καλα τα λεει ο Αντζελο,δεν αξιζει![]()
![]()
![]()
![]()
Τίποτα σου λέω τίποτα μαλακια ειναι
Αφού μου το έχεις πει και σου είπα είναι μαλακια.
ε αφου δεν ειναι ρε το εχω δει,το εχω δουλεψει παιζει εξαιρετικα..Αφού μου το έχεις πει και σου είπα είναι μαλακια.
Eισαι και αυθαδης.Να σημειωσω εδω οτι δεν εχω ιδεα για ποιο πραγμα μιλατε,αλλα λογικα να το σκεφτεις,σε θεματα τεχνολογιας εισαι φωστηρας,οποτε στηριζω Αντζελο
τσακω τσαμπαο τζαμπας πεθανε.
το μτορρεντ τζαμπα ειναιο τζαμπας πεθανε.
Τα ίδια θα λέμε το μπουζούκι σου εσύ.ε αφου δεν ειναι ρε το εχω δει,το εχω δουλεψει παιζει εξαιρετικα..
χθες μου καηκε η καρτα γραφικων...αρχισα να φρικαρω και να κοπαναω ποντικια,μπουνιες κλπ..σημερα μου λεει η κυρα κανε στην ακρη να σου κανω μια μαγκια μεχρι να το φτιαξεις..συνδεση το καλωδιο στον επεξεργαστη που εχει και καρτα γραφικων και δουλευει το πισακι μια χαρα μεχρι να παω να αλλαξω καρτα και ισως και εναν καλυτερο επεξεργαστηEισαι και αυθαδης.Να σημειωσω εδω οτι δεν εχω ιδεα για ποιο πραγμα μιλατε,αλλα λογικα να το σκεφτεις,σε θεματα τεχνολογιας εισαι φωστηρας,οποτε στηριζω Αντζελο![]()