Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Κι όλα αυτά μόνο με τρισμέγιστο Κούλη, ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΛΗ.
Αυτό θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και ο βαγώνης πιστεύω
Κι όλα αυτά μόνο με τρισμέγιστο Κούλη, ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΛΗ.
Γιατί αργείς να ξυπνήσεις τώρα τελευταία ?? τί έχει συμβεί ?
εχεις και πελατες?Εμενα με ξυπνησε ενας πελατης στις 10 γιατι ηθελε να μαθει για την πορεία της υπόθεσής του
Θαύμασα τον εαυτο μου με την υπομονη μου που δεν τον ξέχεσα
Δυστυχωςεχεις και πελατες?![]()
![]()
![]()
εγω τους καλούσα 2 την νυχτα , τετοιες ωρεςΕμενα με ξυπνησε ενας πελατης στις 10 γιατι ηθελε να μαθει για την πορεία της υπόθεσής του
Γιατί αργείς να ξυπνήσεις τώρα τελευταία ?? τί έχει συμβεί ?
bonus tracksΛοιπόν έφτιαξα τίτλους τραγουδιών για ένα μελλοντικό άλμπουμ Ελληνικού Πανκ.
Τα ονόματα των τραγουδιών είναι από τίτλους νημάτων
Τίτλος δίσκου:
ΤικΤοκ Πορνό σε Ιερό βουνό
Tracklist:
1. Κονδυλώματα
2. Πάσχα μην έρθει ποτέ
3. Φύλλο Μηδέν
4. Ευχές λόγω των ημερών
5. Φοιτήτριες στα Ψαχνά Ευβοίας
6. Τραβελοκωλοτρυπίδες
7. Καβλιάρα Κουνιάδα
8. Μασάζ Κατοίκων
Γιατι δεν εκπλησσομαι?εγω τους καλούσα 2 την νυχτα , τετοιες ωρες
σήμερα είναι που θα μου πείς εμένα και του Αθηναίου για την σχέση σου που πήγαμε να πούμε εχθέςΕμενα με ξυπνησε ενας πελατης στις 10 γιατι ηθελε να μαθει για την πορεία της υπόθεσής του
εκανες διαθηκη;Γιατι δεν εκπλησσομαι?
Εχω κάνει εδω και 15 χρονια, οταν μου βρηκαν 500 χοληστερινηεκανες διαθηκη;
πρωι ποτέ δεν επαιρνα , ειχαν τα τρεξίματα τους, ραντεβου στα γραφεία τους , δικαστηρια κτλΓιατι δεν εκπλησσομαι?
Δεν υποσχεθηκα εγω κατι για σημερα, μονος σου το ειπεςσήμερα είναι που θα μου πείς εμένα και του Αθηναίου για την σχέση σου που πήγαμε να πούμε εχθές
μ΄αρέσεις που ζείς στα όριαΕχω κάνει εδω και 15 χρονια, οταν μου βρηκαν 500 χοληστερινη
κανε μια ανανεωση αν θες οχι οτι θα γινει κατι αλλα να ρε αλεξ εμβολιο ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις..βαλε και μενα μεσα..δεν θελω πολλα πραγματα λιγα μετρητουλιαΕχω κάνει εδω και 15 χρονια, οταν μου βρηκαν 500 χοληστερινη
Μετα εχασα 25 κιλα και οι εξετασεις σημερα ειναι τζαμιμ΄αρέσεις που ζείς στα όρια
δεν υποσχονται στα φιλαράκια, ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ , υποσχέσεις στους πελάτες κτλΔεν υποσχεθηκα εγω κατι για σημερα, μονος σου το ειπες
κοιτα και απο Πρινς , λέει οτι έχει λεφτά , για κάνε μια δοκιμή , δεν έχεις να χάσεις τίποτακανε μια ανανεωση αν θες οχι οτι θα γινει κατι αλλα να ρε αλεξ εμβολιο ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις..βαλε και μενα μεσα..δεν θελω πολλα πραγματα λιγα μετρητουλια
μια φορα κατι με την αξια σου δεν μπορεις,αλλα ποια αξια σημερα εισαι 18 του μηνα δεν θα εισαι.κανε μια ανανεωση αν θες οχι οτι θα γινει κατι αλλα να ρε αλεξ εμβολιο ειναι αυτο ποτε δεν ξερεις..βαλε και μενα μεσα..δεν θελω πολλα πραγματα λιγα μετρητουλια
bonus tracks
9.σπονσορινγκ-σεξοτουρισμος στη ουκρανια
10.κονδυλωματα (live)
Αγιε με πιεζουν να μιλησω για την "ηρωιδα"...Στο να πίνετε καφεδάκια στον κήπο, και στο κουβεντολόι με τον κτηριοφύλακα, πρώτος είστε!
Γρήγορα στην πτέρυγα σας! ΓΡΗΓΟΡΑ!