Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μάλιστα.... Μάλιστα.....Εν τω μεταξύ εν μέρει έπεσες μέσα. Σοβαρολογώ ?
Μισό να το σκεφτώ λίγο παραπάνω... λίγο παραπάνω.... ?
Μάλιστα.... Μάλιστα.....Εν τω μεταξύ εν μέρει έπεσες μέσα. Σοβαρολογώ ?
Πηγες καμπινγκ απο τωρα ? ΑΠΟ ΤΩΡΑ ?ηπια μπυρα σε τραπεζακι ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ!
Mαρινα Ζεας....προβλεψη σε 2 το πολυ ωρες απο τωρα θα γινετε του μουνιου το πανηγυρι ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!Πηγες καμπινγκ απο τωρα ? ΑΠΟ ΤΩΡΑ ?
Mαρινα Ζεας....προβλεψη σε 2 το πολυ ωρες απο τωρα θα γινετε του μουνιου το πανηγυρι ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!
Σόρρυ για την παρέμβαση και μην κατηγορηθώ ως η προσφιλής στο λόγο σας σφηνόπουτσα, αλλά με ζεϊμπέκικο γαμιέστε;Να είσαι καλά. Όταν γαμηθούμε μήπως θες να κάτσεις να μας χτυπάς και παλαμάκια;
Εγώ είμαι από το πρωϊ στην βιβλιοθήκη μας με την βοηθό μου, της ζήτησα να τοποθετήσει αλφαβητικά όλα τα βιβλία, ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
![]()
θα αδεισουν τα παρκαMαρινα Ζεας....προβλεψη σε 2 το πολυ ωρες απο τωρα θα γινετε του μουνιου το πανηγυρι ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!
Δεν έρχεταιΚαλώς.
Συνοδέψτε παρακαλώ τον κ. Στοκαδόρο στο 69.![]()
Μη βρίζεις ρε Τάκη, εδώ μέσα είμαστε επιστήμονες, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
Είναι ΜΠΟΕΜαθηναιος κλασσικος τεμπελης κοιμαται σαν βοδι και ο μηνας εχει εννια αυτα ειναι τα καλα του να μην εχεις στον ηλιο μοιρα.![]()
![]()
![]()
9.30 ημουν εκει. ηπια ενα εσπρεσακι και αφου με βαρεσε ο ηλιος ηπια και μια παγωμενη.Θείο από τι ώρα πήγες;;;![]()
![]()
αλλο μπυρα και αλλο καιζερ.9.30 ημουν εκει. ηπια ενα εσπρεσακι και αφου με βαρεσε ο ηλιος ηπια και μια παγωμενη.
θα στειλω περιπου 5 "6" σημερα υπολογιζω
Ηταν ολα τα μπαρακια ανοιχτά ? ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ?Mαρινα Ζεας....προβλεψη σε 2 το πολυ ωρες απο τωρα θα γινετε του μουνιου το πανηγυρι ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!
Τώρα είναι στη λεκάνη και τον πάει πριόνια9.30 ημουν εκει. ηπια ενα εσπρεσακι και αφου με βαρεσε ο ηλιος ηπια και μια παγωμενη.
θα στειλω περιπου 5 "6" σημερα υπολογιζω