Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.099
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειναι ωραίο αυτο που έγραψεςΕχω φτυσει πιο ωραιες απο την wineme, παρτη στη χαριζω.
δεν ειναι ωραίο αυτο που έγραψεςΕχω φτυσει πιο ωραιες απο την wineme, παρτη στη χαριζω.
Ναι αλλα ισχυει.δεν ειναι ωραίο αυτο που έγραψες
Δεν μπορω τύπε, της εχω υποσχεθει να μην αναφερω ποτέ τιποτα για την σχεση μας εδω μεσαγι αυτο θελω να μάθω , αλλιως θα ειχες πει ηδη , ελα μονοι μας ειμαστε εφυγαν ολοι για κρεβάτια
χειρότερο πας να το κάνεις , και το κακό ειναι οτι δεν καταλάβες τι έγραψεςΝαι αλλα ισχυει.![]()
μην με κανεις βραδυατικο να ανοιγω λογαριασμο στο κοσμοπολιταν pleaseΔεν μπορω τύπε, της εχω υποσχεθει να μην αναφερω ποτέ τιποτα για την σχεση μας εδω μεσα
Πού κολλαει το κοσμοπολιταν?χειρότερο πας να το κάνεις , και το κακό ειναι οτι δεν καταλάβες τι έγραψες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην με κανεις βραδυατικο να ανοιγω λογαριασμο στο κοσμοπολιταν please
τωρα καταλαβα γιατι δεν παιρνεις χαμπαρι , σπιρτο εισαι τυπε , σπιρτοΕνταξει ρε νιπλη, δεν σου υποβαθμιζουμε το μελλοντικο σου αμορε.
Ποιος τη γαμαει τη wineme. Εδω ξεπερασα το μαρακι.τωρα καταλαβα γιατι δεν παιρνεις χαμπαρι , σπιρτο εισαι τυπε , σπιρτο
μονο η wine δεν υποβαθμίζεται , ισα ισα , βγαινει σωστη σε αυτα που σου εχει γραψει
ειπες οτι υποσχεθηκες να μην πεις τιποτα εδω μέσα , και το ειπα μην τυχον και θες να αλλαξουμε μέροςΠού κολλαει το κοσμοπολιταν?
Απο το κοσμοπολιταν ηταν η μεθεπομενη
τα καλυτερα μυαλά χαραμίζονται εδω μέσα , μονο αυτο έχω να πωΠοιος τη γαμαει τη wineme. Εδω ξεπερασα το μαρακι.![]()
Tωρα περασε η ωρα, αλλη φοραειπες οτι υποσχεθηκες να μην πεις τιποτα εδω μέσα , και το ειπα μην τυχον και θες να αλλαξουμε μέρος
για πες για την αλλη να ξεχαστεις , και την ξαναπιανουμε αυτη που πέρασες σε ανυποπτο χρόνο
Συμφωνωτα καλυτερα μυαλά χαραμίζονται εδω μέσα , μονο αυτο έχω να πω
Νομιζεις οτι με ενδιαφερει τι αποψη εχει για μενα μια κοπελα που βγαζει φορα παρτιδα την κολοτρυπιδα της στο ιντερνετ ?τα καλυτερα μυαλά χαραμίζονται εδω μέσα , μονο αυτο έχω να πω
θα στο θυμίσω αύριο , ΑΥΡΙΟTωρα περασε η ωρα, αλλη φορα
Όχι απλά οξύμωρο.. Σουρεάλ!Νομιζεις οτι με ενδιαφερει τι αποψη εχει για μενα μια κοπελα που βγαζει φορα παρτιδα την κολοτρυπιδα της στο ιντερνετ ?
Εληξε το θεμα για την wineme, ειπαμε δεν την ξαναυποβαθμιζω.
Μιας και είσαι γυναίκα,τη γνώμη σου αφού εδώ λέμε τα πάντα:Όχι απλά οξύμωρο.. Σουρεάλ!
Δικαιουμαι να εχω την αποψη μου , οπως οι γυναικες που χαλιουνται με τις dick pick.Όχι απλά οξύμωρο.. Σουρεάλ!
Προφανώς θα έπρεπε να κρίνεται κατά περίπτωση αυτό.Μιας και είσαι γυναίκα,τη γνώμη σου αφού εδώ λέμε τα πάντα:
Ξυρισμένο ή αξύριστο λουκ?
Εννοείς βάσει του τι ταιριάζει στον καθέναΠροφανώς θα έπρεπε να κρίνεται κατά περίπτωση αυτό.