alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οκ φιλιάΈγινε κλείσε θα σε πάρω εγώ
Οκ φιλιάΈγινε κλείσε θα σε πάρω εγώ
Εσυ μαλακα δεν γαμας ουτε του χρονου με ατακες του στυλ αμα ενοχλω.δεν θα σου μείνει μυαλό για να σκεφτείς, θα το έχω εγώ.
αφού ήταν καλή η απάντηση .. να είμαστε και δίκαιοιαρκεί που χάρηκε ο φίλος μου ο νίπλης με το σχόλιο, άντε και στις χαρές σας
όχι ποτέέχεις στείλει ντικ πικ;
κονορ νομιζωΠοιός Χαιλάντερ?
Ο Κόνορ ή ο Ντάνκαν ΜακΛάουντ?
σε μονομαχία ποιός θα κέρδιζε ο ράγκναρ ή ο κόνορ λεςΠοιός Χαιλάντερ?
Ο Κόνορ ή ο Ντάνκαν ΜακΛάουντ?
Εγώσε μονομαχία ποιός θα κέρδιζε ο ράγκναρ ή ο κόνορ λες
να χρησιμοποιήσω μια ατάκα καλή φρέσκια που μου άρεσε : από γαμήσι μέχρι το ταβάνι είμαι, οπότε σε κάλυψα αγορίνα μουΕσυ μαλακα δεν γαμας ουτε του χρονου με ατακες του στυλ αμα ενοχλω.
Και εσυ full της πουτσας σαν την Wineme ?να χρησιμοποιήσω μια ατάκα καλή φρέσκια που μου άρεσε : από γαμήσι μέχρι το ταβάνι είμαι, οπότε σε κάλυψα αγορίνα μου
Ωραία γαμήσαμε όλοι και σήμερα, καληνύχτα σαςνα χρησιμοποιήσω μια ατάκα καλή φρέσκια που μου άρεσε : από γαμήσι μέχρι το ταβάνι είμαι, οπότε σε κάλυψα αγορίνα μου
Πουτς ΡουαγιάλΚαι εσυ full της πουτσας σαν την Wineme ?![]()
λιγώθηκες μωρή ? διάβασε καλυτέραΚαι εσυ full της πουτσας σαν την Wineme ?![]()
Πουτσ royale για τον φιλο μας τον νιπλη. ωραιος ο σινς.λιγώθηκες μωρή ? διάβασε καλυτέρα
Νίπλη όχι και να μας πάρεις το μωρό μέσα από τα χέρια μας, γαμήθηκα στο photoshop για να επεξεργαστώ τις ντικ πικςνα χρησιμοποιήσω μια ατάκα καλή φρέσκια που μου άρεσε : από γαμήσι μέχρι το ταβάνι είμαι, οπότε σε κάλυψα αγορίνα μου
ελεύθερη αγορά έχουμε τύπε, ο καθένας έχει τις ίδιες ευκαιρίες και ξεκινάει απο την ίδια αφετηρία.Νίπλη όχι και να μας πάρεις το μωρό μέσα από τα χέρια μας, γαμήθηκα στο photoshop με τις ντικ πικς
για πες , δεν το ξεχασα εννοειταιΤο καλο της υποθεσης ειναι οτι μπηκε η Γουινι την καταλληλη στιγμη και ξεχαστηκε ο Νιπλης που ειχε λυσσαξει να μαθει για το γκομενακι μου
Εχω φτυσει πιο ωραιες απο την wineme, παρτη στη χαριζω.ελεύθερη αγορά έχουμε τύπε, ο καθένας έχει τις ίδιες ευκαιρίες και ξεκινάει απο την ίδια αφετηρία.
Εκτος απο τον Σαικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες , δεν το ξεχασα εννοειται
Και με πιο ωραιες μασχαλες να υποθεσω?Εχω φτυσει πιο ωραιες απο την wineme, παρτη στη χαριζω.
Για μασχαλες δεν ξερω, βλεπω εχουνε τρελη περαση.Και με πιο ωραιες μασχαλες να υποθεσω?
γι αυτο θελω να μάθω , αλλιως θα ειχες πει ηδη , ελα μονοι μας ειμαστε εφυγαν ολοι για κρεβάτιαΑστο ρε τύπε, μπορει να υπαρχει λογος
οχι εγω με εχει φαει η αγωνια για τον αλεξγι αυτο θελω να μάθω , αλλιως θα ειχες πει ηδη , ελα μονοι μας ειμαστε εφυγαν ολοι για κρεβάτια