Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Άλλη μια φωτό σου σφιγμένος τίγκα, αλλά πλάτη.Λεφτα δεν θες, προξενειο με την elite του bou δεν θες. Τι στο διαολο θες ?
Άλλη μια φωτό σου σφιγμένος τίγκα, αλλά πλάτη.Λεφτα δεν θες, προξενειο με την elite του bou δεν θες. Τι στο διαολο θες ?
αυτη που ειναι να φύγει πρεπει να κρατας, αυτη που καθεται δεν κάνειΘα ερθει αλλη. Γι αυτο σκας?
Δεν ειχα σφιχτει πολυ, ειμαι σταλονε.Άλλη μια φωτό σου σφιγμένος τίγκα, αλλά πλάτη.
από φθίνων οικισμό, νόμιζα ήταν πασίδηλο.Απο πού εισαι αν επιτρεπεται?
Ρωτω επειδη τα χαρακτηριστικα του προσωπου με παραπεμπουν σε ποντιακη καταγωγη και ηθελα να δω αν επεσα μεσααπό φθίνων οικισμό, νόμιζα ήταν πασίδηλο.
σαικο διαφημιζεις το κορμι σου ρε;Δεν ειχα σφιχτει πολυ, ειμαι σταλονε.![]()
Δεν χρειαζεται με εχει δει η wineme.σαικο διαφημιζεις το κορμι σου ρε;
δωστου κατι να μην μπορει να χεσει καμιά εβδομαδα για να στειλει μια καλη φωτο στην ομορφη, θελουμε να σφιχτεί πολυ αυτο να εχεις το νου σουσαικο διαφημιζεις το κορμι σου ρε;
και τα δάχτυλα παραπέμπουν σε απουσία ηλεκτρικού πλυντηρίου αλλά θυμώνει όταν αναγνωρίζουμε σημάδια και καταστάσεις, άστο.Ρωτω επειδη τα χαρακτηριστικα του προσωπου με παραπεμπουν σε ποντιακη καταγωγη και ηθελα να δω αν επεσα μεσα
αυτο εννοουσα οτι το διαφημισες στην γουινε...Δεν χρειαζεται με εχει δει η wineme.![]()
ποτε θα καταλαβουν καποιοι οτι μια γυναικα δεν πεφτει μονο ετσι νιπλη;δωστου κατι να μην μπορει να χεσει καμιά εβδομαδα για να στειλει μια καλη φωτο στην ομορφη, θελουμε να σφιχτεί πολυ αυτο να εχεις το νου σου
Εκει που ειχε δειξει τη κωλαρα της με επιασε σε αδυναμη στιγμη.αυτο εννοουσα οτι το διαφημισες στην γουινε...![]()
Καλά, καλά. Όπως είπαμε, ποτήρια και σκούπισμα. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι καθαρίστριες το πρωΐ.γαμησου ρε μπινε που θα μου δωσεις εμενα διαταγες....
Για την wineme το λες αυτό Άλεξ;Ρωτω επειδη τα χαρακτηριστικα του προσωπου με παραπεμπουν σε ποντιακη καταγωγη και ηθελα να δω αν επεσα μεσα
τεράστιο γύρισμα μπιφτέκας, εάν μου τελειώσουν τα πυρομαχικά θα επανέλθω με αυτά που της έσουρνες .απο τα λιγα που εχω καταλαβει δεν ειναι τύπος γυναίκας που ξαναερχεται , αν φυγει ξεχασε την , δεν χαρίζεται
NαιΓια την wineme το λες αυτό Άλεξ;
σσσσσσ κατσε να δουμε τακτική Αλεξ71 , εχει πολλους άσσους ακομα στο μανικιποτε θα καταλαβουν καποιοι οτι μια γυναικα δεν πεφτει μονο ετσι νιπλη;