awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα και καλό μήνα κύριοι![]()
θυμίστε μου πότε όντως ήταν καλός μήνας τελευταία φορά
Καλησπέρα και καλό μήνα κύριοι![]()
Αδυνατώθυμίστε μου πότε όντως ήταν καλός μήνας τελευταία φορά![]()
Mην χρησιμοποιεις λεξεις που παραπεμπουν σε αδυνατσιμα ρε νιμου.Εχουμε το Βαρο βλεπεις,που κανει 3 εβδομαεδς διαιτα και ως τωρα εχει καταφερει να χασει 21 ολοκληρες μερεςΑδυνατώ![]()
Τον έστειλα εγώ να τσιμπήσει διαιτης οικολογικα ? ???????????Mην χρησιμοποιεις λεξεις που παραπεμπουν σε αδυνατσιμα ρε νιμου.Εχουμε το Βαρο βλεπεις,που κανει 3 εβδομαεδς διαιτα και ως τωρα εχει καταφερει να χασει 21 ολοκληρες μερες![]()
baros θα γίνει fit ?Mην χρησιμοποιεις λεξεις που παραπεμπουν σε αδυνατσιμα ρε νιμου.Εχουμε το Βαρο βλεπεις,που κανει 3 εβδομαεδς διαιτα και ως τωρα εχει καταφερει να χασει 21 ολοκληρες μερες![]()
οταν εχεις για διατροφολόγο τον Αθηναιο τα αποτελέσματα ειναι αντίθεταbaros θα γίνει fit ?
Τι τσιμπησες μάν;![]()
τι τσίμπησες μαν ??Τι τσιμπησα![]()
Τώρα είναι σωστόbaros θα γίνει fitο?
ελα σου εχω λικερακι για την χωνεψηΝίπλη μη μου ζαλίσεις τ'αρχίδια έχω φάει και πιει σαν την αρκούδα πριν τη χειμερία νάρκη...
Σας αγαπάω όλους...![]()
Δώστε του και μια σόδα :ελα σου εχω λικερακι για την χωνεψη![]()
δεν γνωριζα αν τους αφηνει η θρησκεία τους να πινουν τέτοια Αγιε μουΔώστε του και μια σόδα :![]()
σοδα πίνετε εσεις ?Δώστε του και μια σόδα :![]()
Κι εμείς σας αγαπάμε..μουνηδες ,μουνηδες![]()
Υποχρεωτικά.σοδα πίνετε εσεις ?![]()
τέτοια αγάπη δεν μπορω παρα να την ανταποδώσωΚι εμείς σας αγαπάμε..![]()
τέτοια αγάπη δεν μπορω παρα να την ανταποδώσω![]()
ειστε και σε κάποια προχωρημένη ηλικίαΥποχρεωτικά.
Είναι διουρητική.![]()
Στο θυμιατό μας. Να πάνε να γαμηθούν οι αλλόθρησκοι.δεν γνωριζα αν τους αφηνει η θρησκεία τους να πινουν τέτοια Αγιε μου
κριτική δεν βλέπω να ανέβασες?Στο θυμιατό μας. Να πάνε να γαμηθούν οι αλλόθρησκοι.