Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Τα ολικής είναι αίσχος.Το μόνο ολικής που έχω στην διατροφή μου,είναι το ψωμί ολικής.Όσο για μακαρόνια/ρύζι μια φορά την εβδομάδα χωρίς ψωμί εννοείται
το ψωμι το εχω κοψει εδω και 2 μηνες μονο τοστακι ολικης με μιλνερ για προαριστο. :tooth: :tooth: :tooth:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.229
Πόντοι
3.656
ο διατροφολογος μου αθηναιος 44+5 μου εχει δωσει φοβερο προγραμμα,αλλα δεχομαι και αλλες γνωμες. :confused: :confused: :confused:
ταχινι κανει η μαλακια φαρμακο μου εδωσε? :confused:
Δεν ξερω αν θες να μιλησουμε σοβαρα και επισης δεν ξερω τι ακριβως θες να κανεις με απωλεια κιλων..εχω ασχοληθει παρα πολυ με διατροφες και μονο μια ειχε πραγματικα εντυπωσιακα αποτελεσματα σε ελαχιστο χρονο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
ο διατροφολογος μου αθηναιος 44+5 μου εχει δωσει φοβερο προγραμμα,αλλα δεχομαι και αλλες γνωμες. :confused: :confused: :confused:
ταχινι κανει η μαλακια φαρμακο μου εδωσε? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν τρωω μια φορα εφταξα και ηταν σκληρο σαν ωμο και εχω το σακουλακι στο ντουλαπι,το δωριζω ενδιαφερεσαι? :confused::confused::confused:
Ξεκίνα περπάτημα 4-5 φορές τη βδομάδα σταδιακά να φτάσεις τα 8-9χλ. σε γρήγορο ρυθμό και τρώγε ό,τι θες.

Το ρύζι στο Νίπλη να του φτιάξει γεύμα για τα Χριστούγεννα η πινέζα... :confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Δεν ξερω αν θες να μιλησουμε σοβαρα και επισης δεν ξερω τι ακριβως θες να κανεις με απωλεια κιλων..εχω ασχοληθει παρα πολυ με διατροφες και μονο μια ειχε πραγματικα εντυπωσιακα αποτελεσματα σε ελαχιστο χρονο
αυστηρα δεν κανω καμια διατροφη τρωω τα παντα σε μικρες ποσοτητες και δεν τα συνοδευω με πατατες κλπ αλλα μονο με σαλατα,οπως μακαρονια μια φορα τη βδομαδα και αυτα σκετα με λιγο τυρι,γενικα εχω γαμηθει στη σαλατα :confused: 5 μερες τη βδομαδα σαλατα με λιγο κρεας η με κοτοπουλο η με τονο το μονο κακο που δεν μπορω να κοψω ειναι τωρα βραδυ που σε τρωει κατι να φας και τσιμπαω μουσλι η κανα φρουτο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.108
Πόντοι
12.756
νομιζω σοβαρα μιλάει μαν.. οποτε πες του κανα sos γιατι ακουει τον Αθηναιο που τρωει απο τα σισιτια και θα πεθάνει ο πουστης , θα χασουμε μέλος , και δεν εχουμε αυτη την πολυτελεια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Ξεκίνα περπάτημα 4-5 φορές τη βδομάδα σταδιακά να φτάσεις τα 8-9χλ. σε γρήγορο ρυθμό και τρώγε ό,τι θες.

Το ρύζι στο Νίπλη να του φτιάξει γεύμα για τα Χριστούγεννα η πινέζα... :confused: :confused: :confused:
περπαταω ρε κεφαλα καθε μερα βγαζω το μπος εξω 1 χιλιομετρο τη μερα αλλα συνηθως περπατημα νορμαλ ουτε αργο ουτε γρηγορο. :confused:
να στειλω και γαλοπουλα με σταφιδες? :confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.022
Πόντοι
5.006
νομιζω σοβαρα μιλάει μαν.. οποτε πες του κανα sos γιατι ακουει τον Αθηναιο που τρωει απο τα σισιτια και θα πεθάνει ο πουστης , θα χασουμε μέλος , και δεν εχουμε αυτη την πολυτελεια
:tooth: :wanker: :smiling-face-with-heart-eyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
μλκ τοσο ταχινι που εχει φαει εχει γινει σαν χαλβας. :tooth::tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.108
Πόντοι
12.756
περπαταω ρε κεφαλα καθε μερα βγαζω το μπος εξω 1 χιλιομετρο τη μερα αλλα συνηθως περπατημα νορμαλ ουτε αργο ουτε γρηγορο. :confused:
θα κανω αλλου ρεβεγιον :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.108
Πόντοι
12.756

δωσαμε ενα καρο λεφτα να παρουμε αυτοκινητα για να ερχεται ο μαλακας ο τροβα να μας λεει να κανουμε 9 χλμ σε γρηγορο ρυθμο ...
Διαδρομο και παλι διαδρομο..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τι 1 χλ. ρε ....πρέπει να πηγαίνεις τουλάχιστον 1 ώρα σε γρήγορο ρυθμό, ο σκύλος σε κόβει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
δωσαμε ενα καρο λεφτα να παρουμε αυτοκινητα για να ερχεται ο μαλακας ο τροβα να μας λεει να κανουμε 9 χλμ σε γρηγορο ρυθμο ...
Διαδρομο και παλι διαδρομο..
Διάδρομος πολύ βαρετός, έξω περνάει πιο εύκολα...κάνεις και μάτι... :erection:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.108
Πόντοι
12.756
Τι 1 χλ. ρε ....πρέπει να πηγαίνεις τουλάχιστον 1 ώρα σε γρήγορο ρυθμό, ο σκύλος σε κόβει.
νομιζω τοτε οτι πρεπει να μιλησεις με τον σκυλο, να τον βγαζει ο σκυλος βολτα τον Μπαρο 9 χλμ , και μια που ειναι εξω να ριξει και καμιά χεσά και κατουρημα , γλυτωσει και καζανάκια

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.229
Πόντοι
3.656
αυστηρα δεν κανω καμια διατροφη τρωω τα παντα σε μικρες ποσοτητες και δεν τα συνοδευω με πατατες κλπ αλλα μονο με σαλατα,οπως μακαρονια μια φορα τη βδομαδα και αυτα σκετα με λιγο τυρι,γενικα εχω γαμηθει στη σαλατα :confused: 5 μερες τη βδομαδα σαλατα με λιγο κρεας η με κοτοπουλο η με τονο το μονο κακο που δεν μπορω να κοψω ειναι τωρα βραδυ που σε τρωει κατι να φας και τσιμπαω μουσλι η κανα φρουτο.
κοψε οτιδηποτε εχει υδατανθρακα..αν οντως τρως κρεας και ψαρι με σαλατα ΧΩΡΙΣ κατι αλλο τοτε εισαι σε καλο δρομο...προσεξε ομως...κοβεις και βαλσαμικα ξυδια και οποιαδηποτε σως...συνοδευε τα με μαγιονεζα η τζατζικι η γιαουρτι..πληρες!!!κοψε ΟΛΑ τα φρουτα..ΟΛΑ...εκτος απο φραουλες αν μπορεις να βρεις...
ξεχνα μακαρονια ρυζια ζαχαρη ψωμια μπισκοτα κρακερ και γενικα οτιδηποτε εχει υδατανθρακα...
αυγα ναι,τυρια ναι,αλλαντικα με μετρο..τονο και σολωμο οσο μπορεις οπως και ολα τα κρεατα εκτος απο αρνι..
αν κοψεις εντελως τους υδατανθρακες και τη ζαχαρη θα δεις εκπληκτικα αποτελεσματα μεσα σε ενα μηνα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.108
Πόντοι
12.756
κοψε οτιδηποτε εχει υδατανθρακα..αν οντως τρως κρεας και ψαρι με σαλατα ΧΩΡΙΣ κατι αλλο τοτε εισαι σε καλο δρομο...προσεξε ομως...κοβεις και βαλσαμικα ξυδια και οποιαδηποτε σως...συνοδευε τα με μαγιονεζα η τζατζικι η γιαουρτι..πληρες!!!κοψε ΟΛΑ τα φρουτα..ΟΛΑ...εκτος απο φραουλες αν μπορεις να βρεις...
ξεχνα μακαρονια ρυζια ζαχαρη ψωμια μπισκοτα κρακερ και γενικα οτιδηποτε εχει υδατανθρακα...
αυγα ναι,τυρια ναι,αλλαντικα με μετρο..τονο και σολωμο οσο μπορεις οπως και ολα τα κρεατα εκτος απο αρνι..
αν κοψεις εντελως τους υδατανθρακες και τη ζαχαρη θα δεις εκπληκτικα αποτελεσματα μεσα σε ενα μηνα..
τυπε , ΚΕΤΟ θα κάνει ? σε μια εβδομαδα θα μυρίζει η ανασα του σαν του σκυλου

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.229
Πόντοι
3.656
τυπε , ΚΕΤΟ θα κάνει ? σε μια εβδομαδα θα μυρίζει η ανασα του σαν του σκυλου
μαλακιες...εκανα 2 μηνες και δεν μυριζει τιποτα...αν εξαιρεσεις 1 βδομαδα ατονια δεν ειναι κατι αλλο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
γιατι τα φρουτα,εγω τα ειχα για καλο τα φρουτα. :think: εκτος απο κανα αμυγδαλο αναλατο κανα δημητριακο η μουσλι παιζει? :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom