shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αφου υπάρχει ο Αθηναιος δανείζει σε ολους ,ειναι λεβέντηςθες μια επιταγη λευκη να γραψεις εσυ οτι θες?
αφου υπάρχει ο Αθηναιος δανείζει σε ολους ,ειναι λεβέντηςθες μια επιταγη λευκη να γραψεις εσυ οτι θες?
δωσε ενα κουτι κουραμπιεδες να πουληση ρε moynh....δωσε μια ευκαρια οχι φιλαθρωπειαθες μια επιταγη λευκη να γραψεις εσυ οτι θες?
Μελομακάρονα καλύτεραδωσε ενα κουτι κουραμπιεδες να πουληση ρε moynh....δωσε μια ευκαρια οχι φιλαθρωπεια
ουτε την αχνη απο πανω!!!!!!!!δωσε ενα κουτι κουραμπιεδες να πουληση ρε moynh....δωσε μια ευκαρια οχι φιλαθρωπεια
Xαθηκε αυτος,βγηκε νωρις για τα καλανταμολς εστειλα μήνυμα στον Αθηναίο θα μου δανείσει το αξιοσέβαστο ποσο του 1ευρω![]()
εισαι σίγουρος οτι δεν ηταν του Μασουτη ?Μολις πριν λίγο μου εφαγε την καρτα το ΑTM![]()
η δουλεια δεν ειναι ντροπη....ο Αθηναιος ειναι σε στριπ σοου και εγω εδω![]()
θες να πεις κατι με το ταρανδος?ειναι μαζι με τον μπαρο περιοδεία αυτος ντυμένος καλικάντζαρος και ο μπαρο ντυμένος τάρανδος ,αρχίσαν νωρις φετος λόγω εξοδων![]()
ναι ειμαι σίγουρος γιατι ηταν του lidlεισαι σίγουρος οτι δεν ηταν του Μασουτη ?
για καλο σκοπο ομως ,για πες τι ειχε η μακαρονάδα ?θες να πεις κατι με το ταρανδος?![]()
![]()
εφτιαξα μια μακαροναδα γαματη αλλα με εχει παει πολλη χεσιμο.
![]()
ειμαι σε προγραμμα ειπαμε σκετα μαλλον το νερο που ηταν αφιλτραριστο με πειραξε.για καλο σκοπο ομως ,για πες τι ειχε η μακαρονάδα ?
απο τα ομβρια πηρες νερό ? γεμίζεις απο τα λούκια βρε πουστη ? τόσο οικονομία κάνεις γαμημενε !!ειμαι σε προγραμμα ειπαμε σκετα μαλλον το νερο που ηταν αφιλτραριστο με πειραξε.![]()
Mε ολικής μακαρόνια?θες να πεις κατι με το ταρανδος?![]()
![]()
εφτιαξα μια μακαροναδα γαματη αλλα με εχει παει πολλη χεσιμο.
![]()
ναι,πηρα και ρυζι καστανο αγκρινο αλλα ειναι μαπα.Mε ολικής μακαρόνια?
για ωρα αναγκης εχω πλαστικη δεξαμενη στη ταρατσα οπως στην κυπρο.απο τα ομβρια πηρες νερό ? γεμίζεις απο τα λούκια βρε πουστη ? τόσο οικονομία κάνεις γαμημενε !!
αμα δεν κοψεις τους υδατανθρακες(και τους συνθετους) μην περιμενεις να κανεις δουλειαναι,πηρα και ρυζι καστανο αγκρινο αλλα ειναι μαπα.
Γιατί τρως τέτοιες μαλακίες;ναι,πηρα και ρυζι καστανο αγκρινο αλλα ειναι μαπα.
Τα ολικής είναι αίσχος.Το μόνο ολικής που έχω στην διατροφή μου,είναι το ψωμί ολικής.Όσο για μακαρόνια/ρύζι μια φορά την εβδομάδα χωρίς ψωμί εννοείταιναι,πηρα και ρυζι καστανο αγκρινο αλλα ειναι μαπα.
ο διατροφολογος μου αθηναιος 44+5 μου εχει δωσει φοβερο προγραμμα,αλλα δεχομαι και αλλες γνωμες.αμα δεν κοψεις τους υδατανθρακες(και τους συνθετους) μην περιμενεις να κανεις δουλεια
δεν τρωω μια φορα εφταξα και ηταν σκληρο σαν ωμο και εχω το σακουλακι στο ντουλαπι,το δωριζω ενδιαφερεσαι?Γιατί τρως τέτοιες μαλακίες;