Νέα

Φυλής 67 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΩΡΟ!!! Την έχει πάρει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές πήγα για μία τσάρκα σήμερα το απόγευμα κατά τις 4:30 (λίγο πριν την αλλαγή βάρδιας) στη Φυλής & αρρώστησα. Μπαίνω Φυλής 67 & αντικρύζω ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρό που όχι για μπουρδέλο δεν είναι, ούτε καν για studio, σε στριπτιζάδικο αν ήταν θα την προσκυνούσαν όλοι! Ψηλή μελαχροινή, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, μεγαλούτσικο βυζί, απίστευτο κωλαράκι, tattoo & τα σχετικά... Δεν πέρασα γιατί είχε πάει τέσσερις παρά η ώρα & φοβήθηκα ότι θα με ξεπέταγε, την έχει πάρει κανείς??? Μη σας πω ότι θα πάω αύριο κιόλας, κάτι τέτοια κομμάτια δεν είναι να τα χάνεις, έτσι το είχα αναβάλλει & με τη Μιλένα από Σλοβενία & έκλαιγα μετά!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Συναγωνιστές πήγα για μία τσάρκα σήμερα το απόγευμα κατά τις 4:30 (λίγο πριν την αλλαγή βάρδιας) στη Φυλής & αρρώστησα. Μπαίνω Φυλής 67 & αντικρύζω ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρό που όχι για μπουρδέλο δεν είναι, ούτε καν για studio, σε στριπτιζάδικο αν ήταν θα την προσκυνούσαν όλοι! Ψηλή μελαχροινή, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, μεγαλούτσικο βυζί, απίστευτο κωλαράκι, tattoo & τα σχετικά... Δεν πέρασα γιατί είχε πάει τέσσερις παρά η ώρα & φοβήθηκα ότι θα με ξεπέταγε, την έχει πάρει κανείς??? Μη σας πω ότι θα πάω αύριο κιόλας, κάτι τέτοια κομμάτια δεν είναι να τα χάνεις, έτσι το είχα αναβάλλει & με τη Μιλένα από Σλοβενία & έκλαιγα μετά!
Να ρωτησω βγηκε στο σαλονι με ασπρα καυλωτικα εσωρουχα? Την ειδα και φιλε μου την κυριακη αλλα μου φανηκε ξεπετα!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Αν σου πω ότι δεν πρόσεξα... Νομίζω πως ναι πάντως. Πρωί την είδες; Γιατί αν δουλεύει & το Σ/Κ πρωινά με βολεύει πολύ. Φίλε εγώ αν μου ζητήσει 20 ευρώ θα της σκάσω 40 για άνεση χρόνου & εξτρά περιποίηση & θα περάσω τέλεια, βασικά πηγαίνω συνήθως σε στούντιο, αλλά όποτε πάω σε μπουρδέλο κάνω αυτό το κόλπο ειδικά αν τρακάρω ωραίο μουνί που μου φαίνεται ξεπέτα & ούτε γάτα ούτε ζημιά!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αν σου πω ότι δεν πρόσεξα... Νομίζω πως ναι πάντως. Πρωί την είδες; Γιατί αν δουλεύει & το Σ/Κ πρωινά με βολεύει πολύ. Φίλε εγώ αν μου ζητήσει 20 ευρώ θα της σκάσω 40 για άνεση χρόνου & εξτρά περιποίηση & θα περάσω τέλεια, βασικά πηγαίνω συνήθως σε στούντιο, αλλά όποτε πάω σε μπουρδέλο κάνω αυτό το κόλπο ειδικά αν τρακάρω ωραίο μουνί που μου φαίνεται ξεπέτα & ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Κυριακη κατα τις 1 με 1 και ημουν εκει! Και εγω στην αρχη σαστισα! Ημουν ετοιμος να βγαλω τα λεφτα! Αλλα δεν!! Λογικα πρωινη θα ειναι! Καλο βολι! :fuck2: :fuck2:

galileos(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακη κατα τις 1 με 1 και ημουν εκει! Και εγω στην αρχη σαστισα! Ημουν ετοιμος να βγαλω τα λεφτα! Αλλα δεν!! Λογικα πρωινη θα ειναι! Καλο βολι! :fuck2: :fuck2:
Εννοείς ότι ήσουν εκεί κατά τη 1 το πρωι με 1 το βράδυ?  :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.871
Πόντοι
216

οριστε κυριοι να πως χαλανε την πιατσα !!! θα σου αρεσε φιλε γουμανχολικ μετα απο λιγο καιρο να σε ξεπετανε και με 40ε στην Φυλης?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Φίλε Leon έχεις δίκιο, αλλά αφ' ενός πάντα αργώ να τελειώσω αφ' ετέρου ξενερώνω απίστευτα με τις ξεπέτες, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή... Ούτως ή άλλως χρόνο μόνο αγοράζω, σαν να παίρνει δυο πελάτες αντί για έναν, δεν την παίρνω δυο φορές... Και εντάξει η αλήθεια είναι ότι με το 40ευρο η περιποίηση είναι διαφορετική. Με την Αντριάνα στη Διδύμου έσπαγε το κρεβάτι:-)

Επισκέπτης
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
& μετα κλαμααααααααααααααααααααααααα..
η επομενη αννα η σερβα εσκασε μυτη..
ευγε νεοι μου..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.600
Πόντοι
7.885
Φίλε Leon έχεις δίκιο, αλλά αφ' ενός πάντα αργώ να τελειώσω αφ' ετέρου ξενερώνω απίστευτα με τις ξεπέτες, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή... Ούτως ή άλλως χρόνο μόνο αγοράζω, σαν να παίρνει δυο πελάτες αντί για έναν, δεν την παίρνω δυο φορές... Και εντάξει η αλήθεια είναι ότι με το 40ευρο η περιποίηση είναι διαφορετική. Με την Αντριάνα στη Διδύμου έσπαγε το κρεβάτι:-)

Φίλε Womanaholic έχεις δοκιμάσει και σε άλλα μπουρδέλα το κόλπο με τα 40 ευρά?Γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και σκέφτομαι να το εφαρμόσω,αλλά θέλω αρχικά να παίξω κάτι σίγουρα...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
147
Πόντοι
6
ε ρε θε πεσει πολυ κλαμααααα

Επισκέπτης
Φίλε Womanaholic έχεις δοκιμάσει και σε άλλα μπουρδέλα το κόλπο με τα 40 ευρά?Γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και σκέφτομαι να το εφαρμόσω,αλλά θέλω αρχικά να παίξω κάτι σίγουρα...
Κωστάκη, η κοπέλα που τό΄χει να σε φτιάξει, θα σε φτιάξει και με 20 ευρώ.
Όταν κακομάθει στα 40 ευρώ, θα σου προσφέρει υπηρεσίες των 20 και δεν θα παίρνεις χαμπάρι τίποτα.Ψυχολογικά θα έχεις απαλλαγεί από το άγχος του χρόνου αλλά θα τελειώνεις την στιγμή που και αυτή επιθυμεί για να πάει στον επόμενο πελάτη.
Τα πάντα είναι σχετικά.Μην παρασυρόμαστε εμείς στα δικά τους εκβιαστικά τετελεσμένα.
Π.χ.:
"Μην ξεχνάς οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά"- ΙΒΑΝΝΑ-ΔΙΔΥΜΟΥ 20

"Ο χρόνος μου τελείωσε (στα 7-8 λεπτά σε στούντιο), αν θες να συνεχίσουμε πρέπει να μου δώσεις άλλα 50 ευρώ"- ΑΝΝΑ-ΘΗΣΕΩΣ 35 -ξανθιά βυζαρού τσιμπουκοχειλού, η ιδιοκτήτρια κατά τα λεγόμενα συναγωνιστών.

"Εγώ, ούτως η άλλως σε 1 λεπτό φεύγω"- ΝΤΑΡΙΑ-ΠΙΠΙΝΟΥ 118 στα 8 λεπτά.

Πρώτα βρες την σωστή για σένα πουτάνα και μετά σκέψου γι'άλλα.
Και ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι περισσότερες σε περνάνε για μαλάκα όταν δίνεις παραπάνω λεφτά.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
την ειδα και γω..κουκλα ειναι αλλα φαινεται για ξεπετα!

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Αν είναι αυτή που σκέφτομαι λέγεται Ναταλία και είναι από τη Ρωσία.Είναι όντως πολύ όμορφη και πολύ συμπαθητική κοπέλα.Μια φορά πήγα μαζί της και το καταφχαριστήθηκα! :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αυτη που ειδα εγω,την παρουσιασε η τσατσα και καλα..σαν ιταλιδα..

Επισκέπτης

είναι μια που προσφέρει και κουλουράκι με 10€ έξτρα???

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοείς την Luna, πράγματι δίνει με 10€ κουλουρακι και μαλιστα αντεχει για πολυ extreme καταστασεις, το μόνο αρνητικό της είναι οτι μπαινει απευθείας στο θέμα χωρίς καμία εισαγωγή το οποίο εμένα προχωπικά δεν με ενοχλεί. Γενικά είναι πολύ καλή και αξιζει το 30€ που παίρνει.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
147
Πόντοι
6
ρε παιδια αυτη η Λουνα εχει ενα τατου στο κολομερι που λεει Kiss me και μια πεταλουδιτσα κατω απο το σβερκο στο λαιμο?Σαν ιταλιδα την παρουσιαζανε ναι,χθες βραδυ αργα την πηρα στο Αχαρνων 106 η 109 δεν θυμαμαι καλα

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
ρε παιδια αυτη η Λουνα εχει ενα τατου στο κολομερι που λεει Kiss me και μια πεταλουδιτσα κατω απο το σβερκο στο λαιμο?Σαν ιταλιδα την παρουσιαζανε ναι,χθες βραδυ αργα την πηρα στο Αχαρνων 106 η 109 δεν θυμαμαι καλα

Ρε μάγκες πέρασα πάλι τις προάλλες & μου είπε ο τσάτσος ότι τα πρωινά δουλεύει μια ξανθιά, αυτή που είδα εγώ είπε πρέπει να ήταν αναπληρωματική, ξενέρωσα  :( Συναγωνιστή rocco83 αν λέμε για την ίδια σου χρωστάω χάρη, θα πάω από Αχαρνών 106 ή 109 να τσεκάρω, τυχαία μπήκες εκεί ή πας συχνά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom