Νέα

Φτωχομπινεδιάρικη-κιτσάτη επίδειξη πλούτου σε γάμο «πλούσιας»!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε!

Αλλά το να βγαίνει η άλλη για να το παίζει πλούσια και χλιδάτη και να διαφημίζει επί μήνες στα κανάλια ότι στο γάμο της, σε νησί των ... Κυκλάδων κερνούσε τους (αντίστοιχου επιπέδου με αυτήν) καλεσμένους της ...

Σαμπάνιες MOET CHANDON

είναι φτωχομπινεδιάρικο και απευθύνεται αποκλειστικά σε 3κλασσάτους

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΟΡΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΟΥ.

Πως να το κάνουμε δηλαδή;

Η MOET CHANDON στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς κάνει αρκετά κάτω από 30ΕΥΡΩ/ΜΠΟΥΚʼΛΙ. Χοντρική η συγκεκριμένη  θα τις πήρε ένα 20άρικο το Μπουκάλι.

Είναι ακριβότερη από τη χύμα ρετσίνα και το Σαββατιανό αλλά αυτό είναι το ζητούμενο;

Ας πει κάποιος στην κυρία ότι αν θέλει να το παίξει πλούσια , θα έπρεπε να έχει σαμπάνιες [size=10pt]DOM PERIGNON[/size] που κάνουν μια 100σταρα το μπουκάλι.

Αλλοιώς μην μας ζαλίζει τα ούμπαλα.

Ο Ωνάσης και Νιάρχος με τις ΜΟΕΤ για τις οποίες μας ζαλίζει η συγκεκριμένη κυρία  ούτε τα πόδια τους δεν θα έπλεναν (όπως το Ηλιόπουλος στην Τανία τον θυμάστε;).

Ξέρω άνεργους γιούς χαμάληδων που πίνουν ουίσκι Lagavulin που κάνει το μπουκάλι τα διπλά από τις σαμπάνιες της κυρίας και δεν το κάνουν και θέμα ...

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην κυρια που ειχε καλεσμενο τον "μεγιστο" Μαζωνακη να τραγουδισει στο after - beach - αρχοντοχωριατικο - party αναφερεσαι?

Επισκέπτης
Στην κυρια που ειχε καλεσμενο τον "μεγιστο" Μαζωνακη να τραγουδισει στο after - beach - αρχοντοχωριατικο - party αναφερεσαι?

Δεν παρακολούθησα ποτέ ολόκληρο το συγκλονιστικό τηλεοπτικό αφιέρωμα γιατί έχω ευαίσθητο στομάχι και έντονο ανακλαστικό εμετού. Ωστόσο το τελευταίο εξάμηνο έχω πετύχει 2-3 εμετικά τηλεοπτικά αφιερώματα που μας ζαλίζουν τον έρωτα για τις "πανάκριβες" ΜΟΕΤ  :jerking: που κέρασε η συγκεκριμένη "χλιδάτη" ...

Φαντάσου να ήταν DOM ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το τελευταίο εξάμηνο έχω πετύχει 2-3 εμετικά τηλεοπτικά αφιερώματα που μας ζαλίζουν τον έρωτα για τις "πανάκριβες" ΜΟΕΤ  :jerking: που κέρασε η συγκεκριμένη "χλιδάτη" ...
Φαντάσου να ήταν DOM ...

ή να πρόσφερε κανένα Remy Martin... ;)

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προφανως την ιδια λεμε! Η οποια τυγχανει και ολιγον εγκυος (μπορει να εχει γεννησει κιολας δεν ξερω). Περιμενω εναγωνιως τι θα κερασει στη βαφτιση!

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Προβληματα που εχει ο κοσμος... και υστερα αναρωτιεμαι γιατι παμε απτο κακο στο χειροτερο. Ξυπνηστε

Επισκέπτης
Προβληματα που εχει ο κοσμος... και υστερα αναρωτιεμαι γιατι παμε απτο κακο στο χειροτερο. Ξυπνηστε

Τι εννοείς ρε φίλε;
ʼδικο έχω ότι είναι πολύ κίτς να διαφημίζει στην τηλεόραση για μήνες ότι κέρασε σαμπάνιες των 20ευρώ;

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια στοχος της συγκεκριμενης κυριας ηταν να γινει πρωτο θεμα και το πετυχε! Ολα τα αλλα ειναι απλα για το θεαθηναι,αν μπορουσε να γινει πρωτο θεμα κερνωντας κοκορετσι θα το εκανε, Τι να λεμε τωρα........

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.327
Πόντοι
506
Ρε μάγκες, έλεος. Στο τέλος θα μπει στην ιστοσελίδα και η Στεφανίδου...Αν ξέρετε για καμιά πλούσια που γουστάρει τα ξινά καλώς... Αλλιώς, αφήστε τις σαμπάνιες. Είναι δυνατόν να δίνουμε κατοστάρες για ποτά, ένώ με τα ίδια λεφτά μπορούμε να τη βρούμε σε 3-4 μπουρδελάκια;;

Επισκέπτης
Παντως Moët et Chandon ειναι η εταιρια και Dom Pérignon ειναι ετικετα της Moët ... στα αρχιδια σας το ξερω !!!

Επισκέπτης
Παντως Moët et Chandon ειναι η εταιρια και Dom Pérignon ειναι ετικετα της Moët ... στα αρχιδια σας το ξερω !!!

Ναι ρε μεγάλε έχεις δίκιο. Η απλή MOET όμως έχει 25 το μπουκάλι, ενώ η αυθεντική DOM έχει 100 το μπουκάλι, αφού φτιάχνεται με την αυθεντική συνταγή σαν αυτή που είχε πρωτοκάνει ο καλόγερος τυχαία πριν 2-3 αιώνες.

Και το JHONNY WALKER μια εταιρεία είναι , αλλά το RED LABEL έχει 12ευρώ το μπουκάλι και το BLUE στην καλύτερη 140 ! Δεν είναι το ίδιο ...

Επισκέπτης
Σας βρήκα φωτογραφίες τα μπουκάλια!

Απλή ΜΟΕΤ CHANDON
randalls_1922_121803930

DOM PERIGNON
randalls_1922_26236862

Δείτε και το site :
www.internetwines.com/champagnetemplate.html]http://www.internetwines.com/champagnetemplate.html[/url]

Η απλή ΜΟΕΤ σε τιμες ΗΠΑ εχει 34.60$
και η DOM έχει 132.25$

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ σαν την ψωλη του JHON HOLMES με εκείνη ενός πυγμαίου ένα πράμα!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
παραπεμπω στο σχετικό thread 'Από που κλάνει το μπαρμπούνι'

Επισκέπτης
καταπληκτηκο θεμα κριμα που δεν συνεχιστηκε

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εγω το σκ πηγα σε 2 γαμους στα @@ μου το φαι και το ποτο κολους χαζευα και πηρα και ενα τηλεφωνακι απο ενα εκφυλο πιτσιρικι..μην χανετε το στοχο κυριοι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Παντως η αδελφη του γαμπρου ηταν πολύ καλό κομματι!!!!!!!!!

ΩΩΩΠΑΑΑ :helpplea: σε αλλο γαμό αναφερομαι εγω που εγινε τωρα τον Ιουλιο!!!!

καλα ολοι στη Μυκονο παντερυονται???

Αυτο με μπερδεψε

Α

και ομως υπάρχει :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom