Νέα

Friends (tv-series..) Δωρεάν πλέον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Mια ευχαριστη εκπληξη με περιμενε σημερα οταν πηγα στο περιπτερο.
Η εφημεριδα "Πρωτο Θεμα" ξεκινησε αν οχι την καλυτερη(μια σιγουρα) σειρα κωμωδιας της περασμενης 10 ετιας!
Η σειρα "Friends" η κατα Star Channel "τα φιλαρακια" διατιθενται για ολους εμας τους φαν της τοσο επιτυχημενης σειρας.
Καθε κυριακη θα δινονται 6 επεισοδια με καθε εφημεριδα,στην παρουσα ειχε και μια ταινια δωρο(proof).
Ομολογω οτι σπανιως αγοραζω εντυπα για προσφορες με οτι εχει να κανει με dvd γιατι συνηθως πεφτει κατεβασμα.
Οταν ομως ειδα την σειρα αυτη με επιασε ο "μαγνητης" του καταναλωτισμου.
Ειναι ισως η καλυτερη προσφορα που εχω δει τα τελευταια χρονια σε οτι αφορα τις σειρες απο εντυπο.
Λετε να βγει και το lost σε λιγα χρονια  :tooth: ?
Να τονισω ομως οτι η εφημεριδα παει 4.25 ευρω,λιγο τσιμπημενη τιμη αλλα για τον Τσαντλερ θα κανω τη θυσια..

Could it BE better reason for buying "Proto thema?"

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Σιγά το κατόρθωμα. Η πρώτη σεζόν που δίνει η εφημερίδα είναι παραγωγής 1997...
Εξάλλου είναι κανείς που δεν την έχει κατεβάσει, ή προτίμά να δώσει τα χρήματα για εφημερίδα αντι να κατεβασει αυτά που θέλει;

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το νοημα.
Εγω που την εχω κατεβασει χρονια τωρα,παντα σκεφτομουν να αγορασω καποια στιγμη
σε dvd ολη τη σειρα(και οχι μονο αυτη).
Πιστευω οτι ολοι οι φαν σειρας,ταινιων θα προτιμουσαν να εχουν ενα καλο αντιγραφο
στο σπιτι τους περαν των avi. format των 350 mb..
Αλλο πραγμα να ψαχνεις τα 6000 dvd σου να δεις που την εχεις χωσει και αλλο να εχεις εξαλλου
μια σειρα που παντοτε θα βλεπεις και ποτε δε θα βαριεσαι (την εχω ηδη 2 φορες ολοκληρωμενη και τις 10)
σε μια σειρα απο κασσετινες τακτοποιημενη.
Could i BE any more friends-junkie  or not? :uglystupid:

Η πρώτη σεζόν που δίνει η εφημερίδα είναι παραγωγής 1997...
1994

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτο ειναι το νοημα.
Εγω που την εχω κατεβασει χρονια τωρα,παντα σκεφτομουν να αγορασω καποια στιγμη
σε dvd ολη τη σειρα(και οχι μονο αυτη).
Πιστευω οτι ολοι οι φαν σειρας,ταινιων θα προτιμουσαν να εχουν ενα καλο αντιγραφο
στο σπιτι τους περαν των avi. format των 350 mb..
Αλλο πραγμα να ψαχνεις τα 6000 dvd σου να δεις που την εχεις χωσει και αλλο να εχεις εξαλλου
μια σειρα που παντοτε θα βλεπεις και ποτε δε θα βαριεσαι (την εχω ηδη 2 φορες ολοκληρωμενη και τις 10)
σε μια σειρα απο κασσετινες τακτοποιημενη.
Could i BE any more friends-junkie  or not? :uglystupid:
1994
Αγορασε την απο το e-bay πιο φτηνα θα ειναι

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν δεν την ειχα δει ηδη θα τοχα κανει ΑSAP.
Δε θα την παλευα να κατεβαζα 30+gb απο 10 seeders και να μου γαμηθει και το ρατιο
μετα.
Η ποσο μαλλον απο 445454 λινκς του ραπιντ.

Επισκέπτης
Αν δεν την ειχα δει ηδη θα τοχα κανει ΑSAP.
Δε θα την παλευα να κατεβαζα 30+gb απο 10 seeders και να μου γαμηθει και το ρατιο
μετα.
Η ποσο μαλλον απο 445454 λινκς του ραπιντ.
Eγώ την έκανα την μαλακία εδω και καιρό και τα κατέβασα όλα τα έκανα και dvd! :grin:
Kαλή προσφορά! :rockon:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η καθε season αποτελειται απο 4 dvd , συνολικα οι 10 seasons 40. 40*4.25=170 ευρωπουλα. στο ebay θα τα βρεις φτηνοτερα πιστεψε με.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.967
Πόντοι
606
υπαρχει και η λυση του βιντεοκλαμπ μιας κι εχει βγει η σειρα σε dvd.Συνολικα αν παρεις ολα τα δισκακια σου'ρχεται καπως φτηνοτερα και δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσους μηνες την εφημεριδα μεχρι να τελειωσει την προσφορα

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν νοικιαζεις τα dvd , τα γραφεις και τα επιστρεφεις την ιδια μερα στα seven θα δωσεις 40*1.5=60 ευρωπουλα. και δεν κανεις και πιο πλουσιο τον χοντρομαλακα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.967
Πόντοι
606
αν νοικιαζεις τα dvd , τα γραφεις και τα επιστρεφεις την ιδια μερα στα seven θα δωσεις 40*1.5=60 ευρωπουλα. και δεν κανεις και πιο πλουσιο τον χοντρομαλακα.
ετσι ειναι.Κι εχεις και ποιοτητα dvd.Προσωπικα δεν με χαλανε τα avi που κατεβαζω απ'το internet.Eχω τις μισες σεζον κατεβασμενες και τις αλλες μισες rip απο βιντεοκλαμπ

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ρε παιδια ουδεποτε ειπε κανεις οτι ΔΕΝ υπαρχουν σαφως οικονομικοτεροι τροποι απο το να αποκτησεις
μια σειρα που θες.
Οπως προανεφερα για οσους ηδη την εχουν δει,δεν ειναι τιποτα να δινουν μια φορα τη βδομαδα 4 ευρω,ναχουν μια εφημεριδα(εστω οπως εχει γινει)με τα ενθετα της + μια ακομα ταινια δωρο!
Εννοειται πως ειναι πολυ καλη προσφορα για οσους θελουν ναχουν συλλεξει τη σειρα σε γαματη κασετινα με υποτιτλους χωρις εργατοωρες κατεβασματος και ψαξιμο υποτιτλων.
Τα βιντεοκλαμπ εχουν τελειωσει παντως,ομολογουμενως,ασε που τα δισκακια θαναι 1000γαμημενα και το
decrypt δε θατα διαβαζει με τιποτα.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η προσφορα ειναι γαματη υποψιν μονο για οσους πραγματικα κοβουν φλεβα για τη σειρα,για
οσους δεν εχουν λιωσει η δε πολυγουσταρουν ξενες σειρες σαφως και δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Τωρα απο πλευρα κοστους οντως ειναι τσιμπημενη η τιμη,αλλα απο την αλλη το 30% χαρατσι στις αυξησεις των εφημεριδων
δηλαδη 700 κατοσταρικα για μια εφημεριδα δεν ειναι γαμησι πλεον για ολους?
Πανε οι εποχες που καποιοι αγοραζαν καθε μερα εφημεριδα,ενας λογος παραπανω να παμε στις εβδομαδιαιες και τις
υπολοιπες ειδησεις μεσω ιντερνετ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom