Νέα

Friday the 13th

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διαβαζοντας την απιστευτη γκαντεμια του φιλου με τα ct στο αναλογο θερτ, σκεφτηκα οτι και εμενα η μερα μου σκατα πηγε...

άρχισα πρωινιατικα με κλίση για ταχυτητα στην αττικη οδο (ειμαι 2 ποντους πριν την αφαιρεση του διπλωματος), συνεχισα με τρικουβερτο καυγα και (εν θερμω) απολυση υπαλληλου στο γραφειο (14.000? κωλοαποζημίωση),  συνεχισα με ακυρωση μεγαλης παραγγελίας απο πελάτη και κατεληξα με ενα τρικουβερτο ξυσιμο της δεξιας πλευρας του αυτοκινητου στη κολονα του γκαραζ.

Και μετα λένε προλήψεις....και το ελεγε το ζωδιο μου..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μήπως έχεις καιρό να εξασκήσεις επιτυχώς το χόμπυ και ανεβαίνουν τα φλόκια στο κεφάλι;

Μια υπόθεση εργασίας κάνω!

Επισκέπτης
Μήπως έχεις καιρό να εξασκήσεις επιτυχώς το χόμπυ και ανεβαίνουν τα φλόκια στο κεφάλι;

Μια υπόθεση εργασίας κάνω!

Το αντίθετο! Χτες κατεθεσα σε ρεγκιουλαρ παντρεμενη στο Πάινς και προχτες μασαζακι Θ-79...καλο παιδί ήμουνα γμτ!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το αντίθετο! Χτες κατεθεσα σε ρεγκιουλαρ παντρεμενη στο Πάινς και προχτες μασαζακι Θ-79...καλο παιδί ήμουνα γμτ!
πιάσανε οι κατάρες του άντρα της.....βουντού σου έκανε ο κερατούκλης..... :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και δεν μου λές εσύ ήσουν αυτός που βόγγαγε δυνατά στο διπλανό δωμάτιο 8 με 11 μμ?

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Εμενα με εγραψε η ΥΠΕΕ (εφορια)γιατι δεν εκοψα αποδειξη σε μια αγορα απο ενα πελατη 8ευρω το προιον 600 ευρω προστιμο οι ΜΑΛΑΚΕΣ ......

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φαντάζομαι θα ήταν άτυχη μέρα και για τον απολυμένο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εμένα μου πήγε 1 χαρά....και σήμερα και όταν πέφτει Τρίτη & 13...γιατί απλά....δεν τα πιστεύω!!!!!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
RavenM >> Προσλαμβάνεις εμένα ;;;; Θα πηγαίνουμε μαζί για τσάρκες όταν σχολάμε ! :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
why?..explain now.........i like to hear horny stories.........in greek please... :dancing:

Επισκέπτης
σιγα μη πηγαινουμε τσαρκες..ντελιβερυ θα τις φερνουμε...., χαχαχα (ξερεις απο λογιστικά και διαδικασιες εισαγωγων?)
απο εισαγωγες κ εξαγωγες...σιγουρα κατι θα ξερει,μην πω πολλα....για τα λογιστικα...θα μας πει ο ιδιος...:):):):):):):):):):):)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom