Νέα

Frequent Travellers Thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 957
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τύποι μου μιας και αρκετοί από μας ταξιδεύουν συχνά, είτε για σεξοτουρισμό είτε για επαγγελματικούς λόγους, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θεματάκι για να ανταλλάζουμε απόψεις σχετικά με οτιδήποτε αφορά ταξίδια, αεροπορικές ή άλλες μεταφορικές εταιρίες, προσφορές, εμπειρίες, οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο.

Το θέμα βέβαια μπορεί να μην είναι και πολὐ πιασάρικο και να πάει άπατο  :grin:  θα δείξει.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ξεκινάω με μια παρατήρηση / επισήμανση και μια ερώτηση:

Παρατήρηση / επισήμανση: Έχω σχηματίσει πολύ κακή άποψη για γερμανικές εταιρίες όσον αφορά το κομμάτι του customer experience. Ίσως έχει να κάνει και με τη νοοτροπία του γερμανικού λαού, αλλά όσες φορές είχα να κάνω μαζί τους δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πελάτη, ψέμα, αποποίηση ευθυνών για το οτιδήποτε, μηδαμινή διάθεση να βοηθήσουν...

Ερώτηση: Έχετε υπόψη σας εταιρία / εταιρίες που αναλαμβάνουν υποθέσεις ταξιδιωτών εναντίον αεροπορικών και άλλων (πχ. πλοίο, τρένο, κτλ) εταιριών; Απλἐς υποθέσεις όπως καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων, lost / destroyed baggages, etc...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.532
Πόντοι
26.141
Ξεκινάω με μια παρατήρηση / επισήμανση και μια ερώτηση:

Παρατήρηση / επισήμανση: Έχω σχηματίσει πολύ κακή άποψη για γερμανικές εταιρίες όσον αφορά το κομμάτι του customer experience. Ίσως έχει να κάνει και με τη νοοτροπία του γερμανικού λαού, αλλά όσες φορές είχα να κάνω μαζί τους δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πελάτη, ψέμα, αποποίηση ευθυνών για το οτιδήποτε, μηδαμινή διάθεση να βοηθήσουν...

Ερώτηση: Έχετε υπόψη σας εταιρία / εταιρίες που αναλαμβάνουν υποθέσεις ταξιδιωτών εναντίον αεροπορικών και άλλων (πχ. πλοίο, τρένο, κτλ) εταιριών; Απλἐς υποθέσεις όπως καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων, lost / destroyed baggages, etc...
φιλε αν και δεν ειμαι μελος της rovia agency αμερικανικη πυραμιδα εταιρια ταξιδιων ,ομως πρεπει να πω οτι μια  φορα χρειαστηκ η εταιρια αφου οργνωσα μαζι με αλλους 4 ταξιδι στην κουβα και χασαμε το αεροπλανο αφου η ετιρια αεροπορικη αλλαξε της ωρες πτησης και ενω μας ενημερωσε με εμαιλ παρολλα αυτα ειμει κεει δεν εχουμε ιντερνετ ποτε ο ταξιδιωτικος πρακτωρας rovia επειδη πηαγαμε σαν γκρουπ 4 ατομων μας καλυψε νεα πτηση και πληρωσε 3500 δολαρια για μα ,ας γυρισει την ιιδια μερα ισω και τωρα δικδικουμε και λεφτα απο την bluepanorama airways

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
φιλε αν και δεν ειμαι μελος της rovia agency αμερικανικη πυραμιδα εταιρια ταξιδιων ,ομως πρεπει να πω οτι μια  φορα χρειαστηκ η εταιρια αφου οργνωσα μαζι με αλλους 4 ταξιδι στην κουβα και χασαμε το αεροπλανο αφου η ετιρια αεροπορικη αλλαξε της ωρες πτησης και ενω μας ενημερωσε με εμαιλ παρολλα αυτα ειμει κεει δεν εχουμε ιντερνετ ποτε ο ταξιδιωτικος πρακτωρας rovia επειδη πηαγαμε σαν γκρουπ 4 ατομων μας καλυψε νεα πτηση και πληρωσε 3500 δολαρια για μα ,ας γυρισει την ιιδια μερα ισω και τωρα δικδικουμε και λεφτα απο την bluepanorama airways

Πως ακριβως δουλευει αυτή η rovia agency?

Dick Travel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια. Παρακαλώ συγχωρήστε με αν είμαι απόσπαση σε λάθος μέρος , είμαι ένας αγγλικός ομιλητής / συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής και αγωνίζονται σε αυτό το φόρουμ , συγγνώμη .

Γεια. Παρακαλώ συγχωρήστε με αν είμαι απόσπαση σε λάθος μέρος , είμαι ένας αγγλικός ομιλητής / συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής και αγωνίζονται σε αυτό το φόρουμ , συγγνώμη .

Μπορεί κανείς να παρέχει συμβουλές σχετικά με το αν μη Έλληνες / Οι Έλληνες ομιλητές καλωσόρισε ή απορριφθεί σε οίκους ανοχής της Αθήνας και κλαμπ παρακαλώ;
Οποιεσδήποτε συνδέσεις με τυχόν κριτικές στα αγγλικά γλώσσα οίκους ανοχής της Αθήνας ;

Πολύ εκτίμησα .
Geia. Parakaló synchoríste me an eímai apóspasi se láthos méros , eímai énas anglikós omilitís / syskeví anágnosis / engrafís kai agonízontai se aftó to fóroum , syngnómi .

Boreí kaneís na paréchei symvoulés schetiká me to an mi Éllines / Oi Éllines omilités kalosórise í aporriftheí se oíkous anochís tis Athínas kai klab parakaló?
Opoiesdípote syndéseis me tychón kritikés sta angliká glóssa oíkous anochís tis Athínas ?

Polý ektímisa .
DT

Hi. Please forgive me if I am posting in the wrong place, I am an English speaker/reader/writer and struggling on this forum, sorry.

Can anyone advise on whether non Greeks / Greek speakers are welcomed or dismissed at Athens brothels and clubs please?
Any links to any english language reviews of Athens brothels?

Much appreciated.
DT

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καλημερα τυποι μου. Λιγο ακυρη ερωτηση για το φορουμ μας, αλλα ισως καποιος να ξερει: απο Star Alliance ειμαι μελος στο προγραμμα της Lufthansa, της Aegean, και της Turkish, σε ποιο απο αυτα θα παρω τα περισσοτερα μιλια για πτηση με αλλη εταιρεια της Star Alliance; Συγκεκριμενα ρωταω για πτηση της All Nippon Airways (ANA) απο Αμερικη σε Ιαπωνια.

Ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom