Νέα

Freaks of cock

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Καλησπερα συναγωνιστες εδω και καιρο εχω ανακαληψει αυτο το σαιτ ο τυπος ισχιριζεται οτι
τον εχει 14 ιντσες αλλα το κυριοτερο ειναι απο οτι λεει και δειχνει οτι χυνει τρελες ποσοτητες ειναι δυνατον να
συμβει κατι τετοιο στα αληθεια η ειναι μουσι για δειτε το και εσεις

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μούφα φίλε.... πλαστικούρα με κάνουλα είναι....

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ρε συ και να τον εχει τοσο μεγαλο πες του να τον χαιρεται. Μετα απο καποιο λογικο μεγεθος δεν εχουν στηση ρε συ. Απλως κρεμονται. Ελεφαντιαση λεγεται και δεν ειναι προτερημα αλλα ελατωμα για μενα.  ;) ;) ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235

Eγω δεν νομιζω οτι ειναι μουσια / στο νετ μπορεις να βρεις πολλες και εγκυρες πληροφοριες / εγω ας πουμε εγω γαμησει την Μαρινα απο το Γκολντ / εεεε και λοιπον δεν εφκιαξα κανενα λινκ σαν τον τυπο εδω περα που θελει να μας δειξει το πεος του / οτι κανεις το κανεις για τον εαυτο σου ....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Eγω δεν νομιζω οτι ειναι μουσια / στο νετ μπορεις να βρεις πολλες και εγκυρες πληροφοριες / εγω ας πουμε εγω γαμησει την Μαρινα απο το Γκολντ / εεεε και λοιπον δεν εφκιαξα κανενα λινκ σαν τον τυπο εδω περα που θελει να μας δειξει το πεος του / οτι κανεις το κανεις για τον εαυτο σου ....
κοίτα για τον πούτσο του μπορεί να είναι αληθεία ότι τον έχει τόσο αλλά για το ότι χύνει έτσι είναι σίγουρα μούφα .

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
και το καυλί και το σπέρμα, ψεύτικα είναι ρε παιδιά...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
κοίτα για τον πούτσο του μπορεί να είναι αληθεία ότι τον έχει τόσο αλλά για το ότι χύνει έτσι είναι σίγουρα μούφα .
ναι καλα.. δεν εχεις κανει παρτουζα με τον υπουργο, να τον βλεπεις διπλα σου να ραντιζει και να μην το πιστευεις..  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
ναι καλα.. δεν εχεις κανει παρτουζα με τον υπουργο, να τον βλεπεις διπλα σου να ραντιζει και να μην το πιστευεις..  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

δεν το ξερεις Παπαγιωργη οτι μου εχουν απαγορευσει το φραπε στα στριπ λογω υπερβολικης εγχυσης ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
δεν το ξερεις Παπαγιωργη οτι μου εχουν απαγορευσει το φραπε στα στριπ λογω υπερβολικης εγχυσης ????
το ξερω minister.. σ εχω δει να ραντιζεις και τρομαξα..
αλλα τί κιτρινο χρωμα ηταν αυτο που πεταγες ρε συ ?? μηπως μας κατουραγες εκεινο το βραδυ και μπερδευτηκαμε ????  :o :o

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και τι με νοιάζει εμένα αν ο υπουργός ραντίζει της φιλοσιές . εγώ την γνώμη μου είπα .

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
το ξερω minister.. σ εχω δει να ραντιζεις και τρομαξα..
αλλα τί κιτρινο χρωμα ηταν αυτο που πεταγες ρε συ ?? μηπως μας κατουραγες εκεινο το βραδυ και μπερδευτηκαμε ????  :o :o

Παπαγιωργη μονο μια φορα εχω παρει φραπε και δεν μου πολυαρεσε αν και Βραζιλιανικος στις Μουσες ......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Μουφαραααααααααααααα ολκης λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Πρέπει να έχετε δει τσόντες με κάτι τύπους με τεράστιες μακριές πούτσες. Πώς γίνεται αυτό; Είναι μοντάζ;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν λες αυτές που στο τέλος χύνει κάνα 2λιτρο, 100% fake

Stories