Νέα

Φραπεδιάρες που σε άλλο μαγαζί το παίζουν ντεκάφ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτο και αν ειναι θρεντ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλα σημερα εδω γαμας...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
-Μονα Λιζα ex Lolita, νυν Γκολντ.
-Τζεσικα - ditto, νυν Ακλατραζ ( αυτη και αν ηταν φραπολααα..)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές  , Mona Liza δεν είχα πάρει  ποτέ, οπότε δεν ξέρω, αλλά η τσέχα η  Jessika από Λολίτα, λίγο πριν  Ντάϊμοντ ντολς και ήδη  Αλκατράζ  ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα  δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά  νυχτωμένος. Αντιθέτως  εμένα  μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά  " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε  ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει  το καναπε/ σάμπανο τέλεια...!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές  , Mona Liza δεν είχα πάρει  ποτέ, οπότε δεν ξέρω, αλλά η τσέχα η  Jessika από Λολίτα, λίγο πριν  Ντάϊμοντ ντολς και ήδη  Αλκατράζ  ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα  δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά  νυχτωμένος. Αντιθέτως  εμένα  μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά  " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε  ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει  το καναπε/ σάμπανο τέλεια...!!!

δεν ηταν ακριβως ετσι....ηταν πολυ πιο Light...στον καφε

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.. η τσέχα η  Jessika από Λολίτα, λίγο πριν  Ντάϊμοντ ντολς και ήδη  Αλκατράζ  ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα  δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά  νυχτωμένος. Αντιθέτως  εμένα  μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά  " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε  ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει  το καναπε/ σάμπανο
τέλεια...!!!

Δεν θα ξεχασω ποτε, οταν μια νυκτα πηρε ταυτοχρονα εμενα και ενα φιλο μου για "παρτουζα-φραπε"...!! ;) ;) ;)

Μονο η θεα Καλι, θα μπορουσε να την συναγωνιστει.. :2funny:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα ξεχασω ποτε, οταν μια νυκτα πηρε ταυτοχρονα εμενα και ενα φιλο μου για "παρτουζα-φραπε"...!! ;) ;) ;)

Μονο η θεα Καλι, θα μπορουσε να την συναγωνιστει.. :2funny:

Α ρε Νοκια, ζηλεύω τώρα  !!! :headbang:
Πάντως έχει βρεί σπόνσορα που την πηγαινοφέρνει με ένα ΤΤ !!!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
..
Εγώ δεν πήρα "πρέφα" τίποτα... :(

έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει  το καναπε/ σάμπανο τέλεια...!!!

Ναι σε ξεγελάει και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο παραμύθι, «εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες δεν είμαι πουτάνα», «φραπέδες εγώ δεν κάνω όποιος λεει κάτι τέτοιο να έρθει να μου το πει μπροστά μου», «εγώ ούτε χορό κάνω μόνο ποτά» κτλ.  :2funny: :2funny:

Πάντως έχει βρεί σπόνσορα που την πηγαινοφέρνει με ένα ΤΤ !!!

Αυτός είναι ο ένας, και έχει αναλάβει υπεύθυνα να την «πηγαινοφέρνει».  :2funny:  Πάνω από όλα η καλοπέραση μας.
Γενικά όμως οι τύποι που «γουστάρει» είναι πορτιέρηδες-μπράβοι clubs ή οι ιδιοκτήτες τους.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom