Συναγωνιστές , Mona Liza δεν είχα πάρει ποτέ, οπότε δεν ξέρω, αλλά η τσέχα η Jessika από Λολίτα, λίγο πριν Ντάϊμοντ ντολς και ήδη Αλκατράζ ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά νυχτωμένος. Αντιθέτως εμένα μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει το καναπε/ σάμπανο τέλεια...!!!
Συναγωνιστές , Mona Liza δεν είχα πάρει ποτέ, οπότε δεν ξέρω, αλλά η τσέχα η Jessika από Λολίτα, λίγο πριν Ντάϊμοντ ντολς και ήδη Αλκατράζ ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά νυχτωμένος. Αντιθέτως εμένα μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει το καναπε/ σάμπανο τέλεια...!!!
.. η τσέχα η Jessika από Λολίτα, λίγο πριν Ντάϊμοντ ντολς και ήδη Αλκατράζ ήταν φραπεδιάρα ? ιδέα δεν πήρα, φαίνεται είμαι βαθιά νυχτωμένος. Αντιθέτως εμένα μου φαινόταν ωραία μεν , αλλά " ξενέρα" δε. Οπότε ούτε ποτό μαζί της,( μία φορά έναν δοκιμαστικό απλό "χουρό" έβλεπα όμως και βλέπω ότι δουλεύει το καναπε/ σάμπανο
τέλεια...!!!
Ναι σε ξεγελάει και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο παραμύθι, «εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες δεν είμαι πουτάνα», «φραπέδες εγώ δεν κάνω όποιος λεει κάτι τέτοιο να έρθει να μου το πει μπροστά μου», «εγώ ούτε χορό κάνω μόνο ποτά» κτλ.
Αυτός είναι ο ένας, και έχει αναλάβει υπεύθυνα να την «πηγαινοφέρνει». Πάνω από όλα η καλοπέραση μας.
Γενικά όμως οι τύποι που «γουστάρει» είναι πορτιέρηδες-μπράβοι clubs ή οι ιδιοκτήτες τους.