Νέα

Franceska το απόλυτο GFE!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
www.bourdela.com/city-tours/girls/francesca-zuzana/]
Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση της κοπέλας στον κατάλογο[/url]

Η όλη φάση μαζί της ήταν υπέροχη… Τέλεια στην πίπα της deepthroat (μιλάμε τον εξαφάνιζε!) με φτυσίματα κλπ και επιμονή και υπομονή να σου τον παλεύει με τις ώρες!
Το 69 άψογο, να αφήνεται και να σε διευκολύνει να τις τα γλύψεις όλα και χωρίς αντίρρηση να δέχεται δάχτυλα παντού.
Ο κώλος άπαιχτος! Πιστέψτε με ο κώλος δεν είναι μόνο να έχει τέχνη αλλά και φυσικό ανάλογο σχήμα και μέγεθος συνοδευόμενο από λεπτή μεσούλα. Τέλεια!!!
Τέλος, η συμπεριφορά παλλακίδας, η γλυκιά φωνή, το χαμόγελό της, η χωρίς αντίρρηση δεκτικότητά της σε ότι της έλεγες, οι πρωτοβουλίες που έπαιρνε, η επιμονή της για ξανά και ξανά χωρίς να προσπαθεί να «λουφάρει» χρόνο την κάνει κατά τη γνώμη μου το απόλυτο GFE!!!

Και τώρα κάποια λόγια που αφορούν την ιστορία και την ηλικία της.

Το 1989 ήταν η χρονιά της "Βελούδινης Επανάστασης" στους δρόμους της Πράγας τότε που κατέρρευσε το κομμουνιστικό καθεστώς στην Τσεχοσλοβακία.
Όταν την ρώτησα αν θυμόταν τίποτα μου απάντησε ότι τι να θυμάται αφού ήταν μόλις 1 έτους.
Την ρώτησα επίσης το ζώδιό της και μου είπε «Σκορπιός» και στην ερώτησή μου για ημερομηνία είπε 15 Νοεμβρίου 1988.
Συγκρίνετε τώρα με τα παρακάτω που ανακάλυψα:

και

Στην δεύτερη διεύθυνση βλέπετε το ξεκίνημά της (Μάϊος 2007) με τις πρώτες φωτογραφίες και βιντεάκια της ως Katrin. Συνέχισε ως Valentina Rossini και τέλος DeFrancesca Gallardo.

Λοιπόν, το κορίτσι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 και λέει αλήθεια! Άλλωστε φαίνεται στο θεϊκό προσωπάκι της, το εφηβικό σώμα της και τα αμήχανα χαμόγελά της. Είναι επαγγελματίας στις επιδόσεις της αλλά συγχρόνως ένα αμήχανο κορίτσι όσον αφορά την συμπεριφορά της όταν αντιμετωπίζει μεγαλύτερούς της. Τέλειος συνδυασμός!!!

Επισκέπτης
Ω ρε πουστη μου αρα θα ψηλωσει κιαλλο και θα τις μεγαλωσουν και τα βυζια. :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ειναι πολυ γλυκια η φατσα της αυτο αληθευει. :rockon:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ω ρε πουστη μου αρα θα ψηλωσει κιαλλο και θα τις μεγαλωσουν και τα βυζια. :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ειναι πολυ γλυκια η φατσα της αυτο αληθευει. :rockon:

Για το ύψος δεν ξέρω... (που θα φτάσει άραγε???)  :think: Αλλά τα βυζιά δέν θα μεγαλώσουν άλλο γιατί δεν γουστάρει τη σιλικόνη.  :rockon:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τώρα θα μου πείτε: «ρε φίλε πήγες να γαμήσεις και συζήταγες με τη γκόμενα για τη βελούδινη επανάσταση της Πράγας?»
Να σας πω. Την ώρα που μου έπαιρνε μια από τις θεϊκές πίπες της ακουγόταν απ’ έξω από συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το:
Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες…  :rockon: :rockon: :rockon:
Και στο μυαλό μου το:
Σώπα όπου να ‘ναι θα μας φέρουν και πουτάνες. Σε λίγα χρόνια θα γαμάμε με κουπόνια!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Ε δεν ήταν δύσκολο να βάλω τα γέλια… με ρώτησε γιατί γελάω κλπ κλπ…  :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και στο μυαλό μου το:
Σώπα όπου να ‘ναι θα μας φέρουν και πουτάνες. Σε λίγα χρόνια θα γαμάμε με κουπόνια!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω πέσει κάτω από τη καρέκλα από τα γέλια λέμε :2funny: :2funny:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα νεφρά μου ρε μπαγάσα!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Να σαι καλα ρε ευκολωπιστε..εχω χεστει στα γελια :2funny: :2funny: :2funny:
μου φτιαξες το απογευμα μου!!!!

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τώρα θα μου πείτε: «ρε φίλε πήγες να γαμήσεις και συζήταγες με τη γκόμενα για τη βελούδινη επανάσταση της Πράγας?»
Να σας πω. Την ώρα που μου έπαιρνε μια από τις θεϊκές πίπες της ακουγόταν απ’ έξω από συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το:
Και στο μυαλό μου το:
Ε δεν ήταν δύσκολο να βάλω τα γέλια… με ρώτησε γιατί γελάω κλπ κλπ…  :rolleyes:

φτου ρε πουστη ο μαλακας!αμα ηξερα δεν θα ειχα συνεχισει την πορεια. :headbang:

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
είχες ξαναβρεθεί μαζί της ή ήταν το πρώτο meeting?

Επισκέπτης
Βαλτε μια φωτο στο κοριτσι ρε κωλοπαιδα.

Συνημμένα

• d010.jpg
    d010.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 99
OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Να ρε τι γαμάμε οι CTούρηδες!!!

Συνημμένα

• Girls with Glasses 01.jpg
    Girls with Glasses 01.jpg
    149,2 KB · Εμφανίσεις: 76
  • 11Q.jpg
    11Q.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 75
  • 012.jpg
    012.jpg
    193,3 KB · Εμφανίσεις: 78

Επισκέπτης

Όντως άπαικτο μωρό η Franceska με πολύ καλές επιδόσεις και απίστευτη ΚΩΛΑΡΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εχει παρει λιγα κιλα τελευταιa, αλλα πολυ καλη επιδωση στο κρεβατι και ιδιως στο deep throat  :2funny: :2funny:

kavlas3902

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
που θα την βρω ρε παιδιά;

Παρόμοια θέματα