Νέα

Φοβάμαι μη κόλλησα τίποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nautikoagkori
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τυπε εχω δει κατι μεταλλαγμενα ερπετα να κυκλοφορουν
αλλα δεν ηταν φιλικα στο ανθρωπινο ειδος ακομα και δεν πλησιαζαν
ηθελε ακομα χρονο για να ολοκληρωθει η μεταλλαξη τους και να τα δαμασει ο ανθρωπος :2funny:
Μη τα φοβασαι τυπε,ειναι η διμιουργια απο τα σπερμαζωαρια που ενωθηκαν κατα το ριξιμο των καποτιδιων στο καλαθι  :2funny:

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
sometimes τυπε :grin:
Stoner%20-%20emotloader.hu.jpg

εσυ ρε δικε μου απο 47 εγινες 32 τωρα? :2funny:
ναι δικε μου τυπε που το καταλαβεs?

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ο λόγος είναι ο ιος ΗPV στο στόμα εχει χρόνο επώασης2-3 μηνες

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ο HPV μπορει ακομα και για χρονια να υπαρχει και να εκδηλωσει σημαδια μετα.Ετσι ειναι δυσκολο να καταλαβεις απο που το κολλησες..Και κατι ακομα,ωραιο το χαβαλε αλλα για ελατε στη θεση του και να βλεπετε να γεμιζουν οι σελιδες με σαχλαμαρες και θα δω τι θα λεγατε.Τωρα θα πειτε "ελα μωρε πλακα κανουμε" "το παιρνουμε στην πλακα για να τον κανουμε να γελασει και να μην το σκεφτεται".Και εγω θα ξαναπω το ιδιο.Αν το παθαινατε εσεις στη θεση του,δεν θα σας αρεσαν καθολου αυτες οι σελιδουλες.
Φιλικοτατα. :)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Απο οσο ξερω αν πας στο συγγρος για εξετασεις θα σου πουν να πας 2 μηνες μετα την πιθανη ημερομηνια που νομιζεις οτι κατι κολησες και αυτο γιατη ο ιος ανιχνεβεται στο αιμα τουλαχιστον 2 μηνες μετα..πραγμα που σιμενει οτι αποκλιεται και να εχεις συμπτοματα νωριτερα απο 2 μηνες,αρα κατι αλλο ειναι τραβα σε κανα δερματολογο για αρχη και βλεπεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom