Νέα

Φωτοτσούζει κλήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι κανενας δικηγορος να μου απαντησει στο εξης...???

οταν σε μια κληση δεν αναγραφεται η ημερομηνια παρουσιασης στο δικαστηριο σε περιπτωση αμφισβητησης της παραβασης, τοτε κρινεται ακυρη αυτη? (θα θελα!!!)

με καλεσαν στο τμημα και μου καναν δωρο μια κληση φωτορανταρ για μια παραβαση στις 26-2-06 ενα χρονο και δηλαδη πριν...παιζει να χει παρελθει το αδικημα???

τον ευχαριστω εκ των προτερων

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σου έδωσαν κλήση ή απλά είδες τη φωτογραφία και υπέγραψες ότι έλαβες γνώση της παράβασης?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν αναγραφετε σε ολες τις κλησεις ημερομηνια για δικασιμο..εξαρταται την παραβαση...εμενα μου πηραν το διπλωμα για αλκοτεστ και μου δωσαν μια κληση που δεν εγραφε δικασιμο.αλλα μου ειπαν οτι θα μου ρθει κι ακομα περιμενω την πουτσα!

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή είχα κάτι ανάλογο πριν από 3-4 χρόνια θα σου έρθει αργότερα κλήση για δίκη όταν οριστεί δικάσιμος

OP
OP
G

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εισαι δικηγορος φοξ??
η παρελευση ποτε ερχεται 2 χρονια μετα?

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμπληρωματικά με τον παλιό ΚΟΚ υπέρβαση ταχύτητας ελάχιστο πρόστιμο πεντακόσια (500) γιούργια (10 μαμίσια σε στούντιο). Με τον καινούργιο δεν ξέρω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω ρε φοξ που μου πηραν για 6 μηνες το διπλωμα,πληρωσα 624,5 ευρω την κληση και μου παν οτι θα μου ρθει και δικαστηριο τι παιζεται?πες καιγομαι...
ευχαριστω προκαταβολικα

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δικηγόρος δεν είμαι απλά σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Η φωτογραφία τραβήχτηκε ιούνιο η τροχαία με κάλεσε οκτώβριο και το δικαστήριο ορίστηκε τον μεθεπόμενο μάρτιο (μετά από ενάμιση χρόνο). Όσο για την παραγραφή νομίζω ότι γίνεται μετά από πέντε χρόνια

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
gothiam σε ποιο σημειο την εφαγες την κληση ? Και ποσα χλμ πανω απο το οριο?

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όπως έγραψα και πιό πάνω δεν είμαι δικηγόρος για να γνωρίζω τα πάντα εγκυκλοπαιδικά όμως διαβάστε τα παρακάτω
Δίπλωμα να αφαιρέσει νομίζω ότι μπορεί μόνο το δικαστήριο άρα εκτιμώ ότι πέρασες αυτόφωρο
Υπέρβαση ταχύτητας επιπλέον του 20% θεωρείται ποινικό αδίκημα και πάει δικαστήριο όπως και οδήγηση με αλκοόλ πάνω από 0,50 νομίζω (μέχρι 0,50 έχει μόνο πρόστιμο)
Οδήγηση στην εθνική μέχρι 140 που πέφτει ένα πρόστιμο γύρω στα 100 ευρώ
Αυτά εμπειρικά.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λαθος φιλε φοχ...ειναι τοσο γαμημενοι που δεν σε πανε αυτοφορο να ξεμπερδεψεις τουλαχιστον..Σου αφερει επι τοπου η τροχαια το διπλωμα για 6 μηνες,πλρωνεις τα 624,5 για να το παρεις μετα απο 6 μηνες και ακολουθως περιμενεις το δικαστηριο οπου θα φας κι αλλο προστιμο που δεν γνωριζω ακομα!!!

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Που την εκανες την παραβαση δεν μας ειπες

Επισκέπτης
λαθος φιλε φοχ...ειναι τοσο γαμημενοι που δεν σε πανε αυτοφορο να ξεμπερδεψεις τουλαχιστον..Σου αφερει επι τοπου η τροχαια το διπλωμα για 6 μηνες,πλρωνεις τα 624,5 για να το παρεις μετα απο 6 μηνες και ακολουθως περιμενεις το δικαστηριο οπου θα φας κι αλλο προστιμο που δεν γνωριζω ακομα!!!
αποτι ξερω αυτο γινεται οταν σε πιασουν για αλκοτεστ και δειξει πανω απο 0.60

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Από τη μία παραπονιόμαστε ότι είμαστε ένα κράτος όπου δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, κι από την άλλη, όταν μας πιάνει ο νόμος, είναι "γαμημένοι"? Αν έκανε ο καθένας ό,τι γουστάρει θα ήταν ακόμα πιο μπάχαλο τα πράγματα. Λίγο περισσότερη υπευθυνότητα δε βλάπτει. Αν μη τι άλλο, όταν είμαστε στο δρόμο δεν είμαστε μόνοι μας. Οδηγούν κι άλλοι κι οφείλουμε να σεβόμαστε τις ζωές τους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Από τη μία παραπονιόμαστε ότι είμαστε ένα κράτος όπου δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, κι από την άλλη, όταν μας πιάνει ο νόμος, είναι "γαμημένοι"? Αν έκανε ο καθένας ό,τι γουστάρει θα ήταν ακόμα πιο μπάχαλο τα πράγματα. Λίγο περισσότερη υπευθυνότητα δε βλάπτει. Αν μη τι άλλο, όταν είμαστε στο δρόμο δεν είμαστε μόνοι μας. Οδηγούν κι άλλοι κι οφείλουμε να σεβόμαστε τις ζωές τους.
δεν παραπωνεθηκα που με πιασανε ρε μεγαλε.καλα μου κανανε..Γαμημενοι ειναι που δεν με πηγαν αυτοφορο αλλα μου κοψαν κληση 600+ ευρω και θα με παν και δηκαστηριο...Ας με πηγαιναν αυτοφορο να γλιτωνα τα 600 τουλαχιστον..Γι αυτο ειναι γαμημενοι γιατι το μετρο δεν εχει μονο χαρακτηρα συμορφοσης αλλα κυριως εισπρακτικο...Οσο φια καποιον που ειπε για πανω απομ 0,60 να του πω οτι βαρεσα 0,67!!!!

Επισκέπτης
καλα ρε τρελε!!!!τι εκανες και σε χυσανε τοσο πολυ???πω πω αυτοι οι μπατσοι εχουν εκτροχιαστοι πολι!οτι τους καυλοσει κανουν!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως απο τοτε που τα γαμησανε τα προστιμα και τα αλκοτεστ...!!!παρατηρησα οτι οι περισοτεροι οτι χεζονται να πιουνε...!!!και καλυτερα γιατι εχουνε μειωθει τραγικα τα τροχαια ειδικα στις γιορτες...!!στο εξωτερικο συναδελφοι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα με την τροχαια...!!!μιλω λογω πειρας....Ρουμανια για παραδειγμα απαγορευεται να πιεις εστω μια σταγονα....πρεπει να σαι πεντακαθαρος...δεν λεω οτι ειναι και το τελειο αλλα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom