raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.321
- Πόντοι
- 5.006
χαλαλι σου τυπε...Λοιπόν "αληταράδες"...καβατζώνω την παρακάτω....γιατί θέλω γαμήσι μόνο....να ρίξω.... Δεν θέλω αγάπες...
καλοριζικη...
χαλαλι σου τυπε...Λοιπόν "αληταράδες"...καβατζώνω την παρακάτω....γιατί θέλω γαμήσι μόνο....να ρίξω.... Δεν θέλω αγάπες...
Μην χαίρονται οι υπόλοιποι...για καβάτζα,να παντρευτώ...όταν βαρεθώ να γαμάω την άλλη....κράτάω αυτήν... ;)
ετσι...ανεβαινεις επιπεδο τωρα...Μην χαίρονται οι υπόλοιποι...για καβάτζα,να παντρευτώ...όταν βαρεθώ να γαμάω την άλλη....κράτάω αυτήν... ;)
Παρε φατσοβιβλιο τυπε και ορμαπαιζει κανα τηλεφωνο??????
και skype δεχομαι αμα λαχει...
εισαι ωραιος τυπε...
υ.γ : αραγε πως να λεγετε στα κορεατικα το " θελω να σε παντρευτω και να σου σκιζω καθε μερα τον κωλο " ????
εισαι ωραιος τυπε...
υ.γ : αραγε πως να λεγετε στα κορεατικα το " θελω να σε παντρευτω και να σου σκιζω καθε μερα τον κωλο " ????
매일 결혼하고 엉덩이를 먹고 싶어 .....ή κάπως έτσι!
εγω κραταω το θελω να παντρευτω τον κωλο σας παντως... ;) ;) ;)Πάντως και το "θέλω να τρώτε" έχει μία σχέση, γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι......
매일 결혼하고 엉덩이를 먹고 싶어 .....ή κάπως έτσι!
감사합니다 φιλε μου.....
(αν και στο google translation μου βγαζει οτι αυτο που εγραψες σημαινει ¨θελω να τρωτε καθε μερα και να παντρευτω τον κωλο σας" )
θα μας περασει για καφρους το κοριτσι ρε συ...
Πάντως και τ
ο "θέλω να τρώτε" έχει μία σχέση, γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι......
..έτσι .όπως τα μιλάς ..πώς να σε πάρω ...μαζί μου ??
τι πουτανακι ειναι αυτο ρε τυπεΜε πέθανες.....δες τι κάνει το πουτανί.....
[youtube=700,500]]
τι πουτανακι ειναι αυτο ρε τυπε
τι κανει η παλιοανωμαλη
이 바보는 누구인가 ????????????????