Νέα

Φορολόγιση απότο πρώτο ΕURO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Γειά σας.Πήγα και έπαιξα ένα Κινο με 7 αριθμούς και έπιασα τους 4.Καλά μέχρι εδώ.Αντί για 1.50 ευρώ ο προπατζής μου έδωσε 1,40.Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι η φορολόγιση των παιχνιδιών τώρα είναι από το πρώτο ευρώ ανα στήλη.Ελπίζω να μην υσχίει και για το στοίχημα γιατί τότε την  :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γειά σας.Πήγα και έπαιξα ένα Κινο με 7 αριθμούς και έπιασα τους 4.Καλά μέχρι εδώ.Αντί για 1.50 ευρώ ο προπατζής μου έδωσε 1,40.Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι η φορολόγιση των παιχνιδιών τώρα είναι από το πρώτο ευρώ ανα στήλη.Ελπίζω να μην υσχίει και για το στοίχημα γιατί τότε την  :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

Δε νομίζω να είναι για τα άλλα!!Και για το ΚΙΝΟ εκπλήσσομαι.Εγώ παίζω μόνο ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ ή καμια φορά βάζω έτσι και μια συμμετοχή ΠΡΟΤΟ.Για αυτά που είπα η φορολόγηση είναι μέχρι 100 ευρώ κανένας φόρος και μέχρι 1000 ευρώ 10%.Μετά τα 1000 ευρώ ότι κερδίσεις φορολογείται με 15%..Οπότε αν κερδίσεις λένε τώρα 10000 ευρώ θα έχεις φόρο 1000*10% + 9000*15% δηλαδή θα πάρεις στο χέρι 8550 ευρώ.Πάντως μπορείς να κοιτάξεις στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ για πληροφορίες και όρους για όλα τα τυχερα παιχνίδια οπου λέει και για τα κέρδη και τη φορολόγησή τους.

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Ρώτησα τον προπαζή και είπεότι τώρα φορολογήθηκαν όλα από το πρώτο ευρώ αλλά δεν ήξερε για το στοίχημα.Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι η φορολόγιση των ποσών από τα 1000 ευρώ και άνω έπεσε από 15% στο 10%.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ισχυει κ στο στοιχημα.
φορολογουν τα κερδη με 10%.
δηλαδη,εαν παιξεις 10 ευρω στοιχημα,κ κερδισεις 50 ευρω.σου φορολογουν τα κερδη 10%
δηλαδη τα 40 ευρω.με 10%.
αρα θα εισπραξεις 46 ευρω.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ευτυχως ακομα μονο τα κερδη απο το καζινο παραμενουν αφορολογητα.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!
Γι'αυτο σας λεμε παιδες ελατε για κανα ποκερακι κατα λουτρακι μερια... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Που'σαι Ναυαρχε μου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

ισχύει σε όλα  τα παιχνίδια έχει γίνει χαμός από εκεί που έχει κόψει η δουλειά τους τους βάζει και αυτό τους πάει όλους για κλείσιμο δεν ξέρω τι μπορεί άλλο να είναι από πίσω αλλα από δευτερα αρχίζουν απεργία

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΌΛΑ θα φορολογηθούν παίδεςάλλον παίζει θέμα ξεκαθαρίσματος του τρόπου λειτουργειας
και τα λαχεία ακόμη. ..

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα λαχεία θα φορολογηθούν σε τέσσερις μήνες
Μάλλον η όλη φάση έχει να κάνει με τις γενικότερες αλλαγές που θα ισχύσουν στο εξής με το τρόπο λειτουργιας και διανομής αυτών
Εχω στα χέρια μου το φεκ περί λαχείων όπου περιγράφονται πράγματα και θαύματα

Αλλαζει ριζικά το σκηνικό σε αυτα και δεν ξέρουμε αν αύριο θα υπάρχουν και λαχειοπώλες όπως τους ξέραμε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Δεν το βγαζει βλεπω.....

Λοιπον βαλε 2012 εκει που λεει 2013 και τικαρισε το Β και κατω βαλε 2205 και τιποτα αλλο
Πατα αναζητηση και στις επιλογες που θα σου βγαλει ειναι η πρωτη επιλογη ....

Πατα το πρωτο αρχειο pdf απο τα αποτελεσματα που θα σου βγαλει και θα το δεις  :)

Το θετικο ειναι οτι θα ξεβρωμισει οτο επαγγελμα απο παρταλια και τυχοδιωκτες αρπακολλατζηδες και οσοι μεινουν θα δουλεψουν καλα (τουλαχιστον ετσι φανταζομαι αν ισχυσουν ολα οπως αναγραφονται στο φεκ)
Και λαβε υποψιν σου οτι ολα ειναι υπο διαπραγματευση δεν σημαινει οτι θα ισχυσουν ολα, ολα, οπως αναφερονται....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκτιμω οτι θα το παρουν πισω μετα απο καποιο διαστημα γιατι πλητει τον τζιρο του παιχνιδιου γενικα ....

Το ιδιο ειχε ξαναγινει προπερσυ νομιζω και το πηραν πισω

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως το κρατος μας κλεβει απο παντου...
Αυτο με την φορολογιση απο το πρωτο ευρο, των κερδων απο τα παιχνιδια ειναι μεγαλο σκανδαλο..
Ακουσα απο Δευτερα θα κατεβουν σε απεργια διαρκειας ολα τα πρακτορεια του ΟΠΑΠ μεχρι να αλλαξει η αποφαση...

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Δυστυχως το κρατος μας κλεβει απο παντου...
Αυτο με την φορολογιση απο το πρωτο ευρο, των κερδων απο τα παιχνιδια ειναι μεγαλο σκανδαλο..
Ακουσα απο Δευτερα θα κατεβουν σε απεργια διαρκειας ολα τα πρακτορεια του ΟΠΑΠ μεχρι να αλλαξει η αποφαση...
Και πολύ καλά θα κάνουν εαν προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας. Μας έχουν πρήξει με το δόγμα ''Ότι κινείται, φορολογείται''. Πιστεύω πως στο τέλος θα το πάρουν πίσω και ελπίζω να πάρουν πίσω και την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης... Δέν τους νοιάζει τίποτα, είναι ερασιτέχνες και σαδιστές. Ήδη το δημόσιο ταμείο έχει μπεί μέσα 400 εκ. ευρώ αφού ο κοσμάκης δεν έχει να βάλει πετρέλαιο + την αιθαλομίχλη. Οι πράκτορες λένε οτι πουθενά αλλού δεν εφαρμόζεται η φορολόγηση απ'το πρώτο ευρώ στα τυχερά παιχνίδια. Δηλαδή ένας πιτσιρίκος που παίζει 2 ευρώ για να πάρει 20-30 ευρώ, θα του γίνεται παρακράτηση! Είναι τόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ δηλαδή που βάζουν χέρι ακόμη και στα χαρτζιλίκια πλέον...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.516
Πόντοι
5.565
εδώ συνέλαβαν το ''κοριτσάκι με τα σπίρτα'' για φοροδιαφυγή..., στα προπατζίδικα και στα τζάκια θα κολλήσουν τα καριόλια;

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Στην Αγγλια θυμαμαι παντως οτι υπηρχε φορος πχ. αν επαιζες 10 λιρες και ο φόρος ήταν 10%, μπορουσες να τον προπληρωσεις δλδ. 1 λιρα εξτρα ή να μην τον προπληρωσεις αλλα αν κερδιζες 1000 λιρες θα σου κρατουσαν τις 100 αλλα αν ηταν προπληρωμενως ,δηλαδη την 1 λιρα, θα επαιρνες 1000 λιρες.

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Πάντως οι προπατζίδες συνεχίζουν την απεργία τους κανονικά.Για να δούμε θα σπάσει το Σαββατοκύριακο?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Στην Αγγλια θυμαμαι παντως οτι υπηρχε φορος πχ. αν επαιζες 10 λιρες και ο φόρος ήταν 10%, μπορουσες να τον προπληρωσεις δλδ. 1 λιρα εξτρα ή να μην τον προπληρωσεις αλλα αν κερδιζες 1000 λιρες θα σου κρατουσαν τις 100 αλλα αν ηταν προπληρωμενως ,δηλαδη την 1 λιρα, θα επαιρνες 1000 λιρες.

Για ποτε μιλας φιλε palias μηπως λες για πολυ παλια.. ;) :cheesy: :grin: :2funny:????
Καθως οταν ημουν εγω απο πριν 10 χρονια ακριβως το 2002 ως το 2007 οπου ειχα παιξει πολλα πακετα στα περισοτερα bricks and mortar (σημαινει ζωντανα και οχι στο ιντερνετ) προπατζιδικα κατα ολο το μηκος και πλατος του νησιου δεν υπηρχε η παραμικρη φορολογια στα κερδη ως 5,000 στερλινες!!! το λεω εκ πειρας καθως ειχα πλησιασει αυτο το ποσο σε μεμονωμενα κερδη ενος δελτιου.. :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom