Νέα

Fordyce Spots

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Novice23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Novice23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πόσοι απο σας ξέρουν τι είναι τα fordyce spots? Τι γνώμη έχετε για αυτά?

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Τι είναι αυτό μάστορα?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όπως γράφει και ο γιατρός στο παραπάνω λίνκ, είναι φυσιολογικά στίγματα που τα έχουν πολλοί άντρες

Hellasole

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
3
Πόντοι
0
Ειχα και εχω ακομη αυτα τα μικρα σημάδια και οντως με τον καιρο (μερικά χρόνια) γίνονται λιγότερο ορατά. Επίσης οι γυναίκες δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά τα σημάδια και συνήθως εμεις βάζουμε ιδεες στον εαυτό μας. Φυσικά καθε γυναίκα είναι λίγο διαφορετική αρα δεν μπορει καποιος να εγγυηθεί την αντίδραση της.

OP
OP
N

Novice23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο χρονών είσαι φίλε μου. Εγώ δυστυχώς ντρέπομαι γι'αυτά. Πόσες σχέσεις είχες στη ζωή σου και πως το εξήγησες στην σύντροφο σου??? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ψάχνω καιρό να βρω κάποιον που να έχει και αυτός μπας και μου δώσει λίγο θάρρος.

Hellasole

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
3
Πόντοι
0
25 ειμαι και πραγματικα εφοσον δεν ειναι κατι το  οποιο μεταδιδεται τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Οι γυναικες περισσοτερο θελουν να εχεις μια σκληρη στυση και να μην χυνεις πολυ γρηγορα. Ομως οπως ειπα καθε γυναικα ειναι και διαφορετικη και δεν μπορει καποιος να πει με σιγουρια οτι δεν θα αντιδραση αλλα πρεπει να θυμομαστε οτι και οι γυναικες εχουν τις ατελειες και τις ανασφαλειες τους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom