Νέα

Football Manager 2013(και παλιότερες εκδόσεις).Παιχνίδι ή πόρωση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximTsigalko7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Καλησπέρες.΄Το Football Manager και πρώην Championship Manager είναι απλά το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι ποδοσφαίρου καθώς σου δίνει την απόλυτη εμπειρία ενός Manager που και πρέπει να οδηγήσει σε επιτυχίες την αγαπημένη του κι όχι μόνο ομάδα και πρέπει να έχει και καλό financial control.Ένα παιχνίδι με φανατικούς θαυμαστές(μεταξύ όλων και ο υποφαινόμενος).Πείτε το δικό σας success story στο fm2013 ή σε παλιότερη έκδοσή του.

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Παίζω manager απο το πρώτο που βγήκε, που δεν έβλεπες τον αγώνα. μόνο περιγραφή με γράμματα στην οθόνη.Μπορώ να πώ οτι δεν έχω καεί πιό πολύ στη ζωή μου με παιχνίδι.Το καλύτερο που έχω κάνει είναι πρωτάθλημα Αγγλίας, για 12 σεζόν, με την Wigan!!!Μέσα σε 12 χρόνια είχα πάρει 2 πρωταθλήματα, και τρείς τελικούς CHL, και μία κατάκτηση ουέφα.Το κάψιμο συνεχίζεται...σε μικρότερο βαθμό όμως...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
το εχει παιξει σπασμενο το 13 κανεις και να μην εχει προβλημα?  :headbang: :headbang: :headbang:

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
768
Πόντοι
366
μπαααα οπως φαινεται ή S.I. ανέπτυξε τέτοιο λογισμικό που δεν σπάει ή (το πιο πιθανον) η SkidRow τα πηρε να μην το σπασει .... 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τετοια παιχνιδια δεν λεει να τα παιζετε σπασμενα.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μπαααα οπως φαινεται ή S.I. ανέπτυξε τέτοιο λογισμικό που δεν σπάει ή (το πιο πιθανον) η SkidRow τα πηρε να μην το σπασει .... 
;)
Τετοια παιχνιδια δεν λεει να τα παιζετε σπασμενα.
πηρα το diablo κανονικο και ξενερωσα  :headbang: και δεν ηθελα να παρω αλλο  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το cm ήταν ένα από τα κολλήματα που στην δεκαετία του 90, όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής τότε που δεν έβλεπες ματς αλλά μόνο γράμματα για τις φάσεις και τα γκολ να αναβοσβήνουν στην οθόνη!!!
έπαιζα μέχρι και την έκδοση του 97 και ήταν το μόνο παιχνίδι που ήμουν διατεθιμένος να το αγοράσω original, αφού γενικά είμαι του clopy!!!
παράλληλα με το παιχνίδι είχα φτιάξει και αρχεία excel για να παρακολουθώ διάφορα στατιστικά που δεν έδινε το παιχνίδι!!!
η έκδοση του 97 είχε επιλογές από Αγγλία και Ιταλία και επιλέγοντας Μίλαν είχα πάρει τίτλους σε Ιταλία και CL αλλά είχα υποβιβαστεί κιόλας... στην έκδοση του 93 που ήταν πολύ πιο εύκολη, με την PortVale (ναι είναι κανονική ομάδα) είχα πάρει πάνω από 10 σερί τίτλους. Πάντα επέλεγα ομάδες με φανταστικούς παίχτες για να μην έχω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα γνωρίζοντας την πραγματική εξέλιξη των παιχτών
η τελευταία έκδοση που έπαιξα ήταν το 2002 που είχε γίνει αρκετά περίπλοκο... το παράτησα και έκανα προσπάθεια να μην ξαναπέσω με τα μούτρα σε ανύποπτες στιγμές, τώρα πιο νομίζω πως... θεραπεύτηκα!!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλησπέρα κι απο μένα. Παίζω μάνατζερ απο τότε που ήταν championship manager 97. Μιλάμε για την ΠΟΡΩΣΗ. Μπορώ να πώ ότι το φετινό δε με τρέλανε. Κατ αρχας οι κινήσεις των παιχτών είναι κάπως ξύλινες(μα καλά τόσα λεφτά έχουνε βγάλει οι πούστηδες τόσα χρόνια ας βελτιώσουν τα γραφικά στυλ φιφα-προ εστω παλαιότερων εκδόσεων) .Τέσπα επίσης έχω βρεί δυσκολίες στη προπόνηση. Δε μπορώ να την ελέγξω και αλλα βάζω άλλα τελικά γίνονται. Έχει αλλάξει πολύ τ φετινό μενού προπόνησης σε σχέση με το περσινό

OP
OP
MaximTsigalko7

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Παίζω Manager απ'την Β'Γυμνασίου ουσιαστικά.Είναι μεγάλο κόλλημα αυτό το παιχνίδι.Έπαιρνα ομάδες αλλά δεν το πήγαινα το παιχνίδι μακριά καθ'οσον έπαιζα σε net cafe και δεν είχα ούτε καν pc στο σπίτι μου.Από τα πλέον χαρακτηριστικά που θυμάμαι είναι όταν πήρα ΠΑΟΚ στο CM 03-04 είχα ανεβάσει όλον τον ΠΑΟ στην Τούμπα(Κυργιάκο,Τζόρβα,Σειταρίδη,Ολισαντέμπε και Μπασινά),έφερα Καραγκούνη από Ολυμπιακό!(καλά διαβάσατε),πήρα Αβράαμ Παπαδόπουλο που τότε ήταν ταλεντάκι και είχα φτάσει να πάρω Τσου Λου(στην Ελλάδα ήμουν αυτοκράτωρ) και απέκλεισα Μιλαν,Ρεαλ και στον τελικο ειχε 3 μπαλο με την Τσελσι.Θυμαμαι που ειχα ανεβασει Πανσερραικο και τον ειχα συνεχομενες χρονιες στην Α με ευρωπαικες εξοδους και με ανερχομενους τοτε παιχτες(Γκεκας,Καπετανος,Αντερσον απο Χαλκηδονα,Αβρααμ Παπαδοπουλο).

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για μενα 3 παιχνιδια υπαρχουν:

- Τα Age of Empires / Mythology
- Tα Total War
- Tα Football / Championship Manager

Με το CΜ 03/04 ειχα φτασει μεχρι τη χρονια 2027-2028  :rockon:  ομαδα ΠΑΟΚ, με το ελληνικο πρωταθλημα να εχει γινει το καλυτερο της Ευρωπης  :grin:  λογω των χρηματων που εισερεαν σε αυτο  :grin:

Μετα FΜ 2007, οπου ειχα φτασει τη Blyth Spartans να παρει Τσου Λου το ετος 2018

BlythSpartans.png

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Για μενα 3 παιχνιδια υπαρχουν:

- Τα Age of Empires / Mythology
- Tα Total War
- Tα Football / Championship Manager

Με το CΜ 03/04 ειχα φτασει μεχρι τη χρονια 2027-2028  :rockon:  ομαδα ΠΑΟΚ, με το ελληνικο πρωταθλημα να εχει γινει το καλυτερο της Ευρωπης  :grin:   λογω των χρηματων που εισερεαν σε αυτο  :grin:

Μετα FΜ 2007, οπου ειχα φτασει τη Blyth Spartans να παρει Τσου Λου το ετος 2018

BlythSpartans.png

μεταξυ ρομ τοταλ γουορ κ age empires ποιο προτεινεις?

επισης ποιο εμπαιερς θεωρεις καλυτερο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μεταξυ ρομ τοταλ γουορ κ age empires ποιο προτεινεις?

επισης ποιο εμπαιερς θεωρεις καλυτερο?

To Rome Total War νομιζω ειναι καλυτερο. Εξαρταται και απο το τι ειδους παιχνιδιου σου αρεσει εσενα βεβαια. Εγω προτιμω τα Total War επειδη εστιαζουν πολυ στην τακτικη κατα τη διαρκεια των μαχων.

Το καλυτερο Age of Empires ειναι νομιζω το 2, αλλα εγω προτιμω το 1, ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα σε υπολογιστη και ειμαι ρομαντικος  :rolleyes:  θυμαμαι μια μοναδα centurion, που τα γαμαγε ολα  :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γνωριζει κανεις πως να ενεργοποιησει το advance editor για το fm 2013 ??? :huh:

Stories