Επισκέπτης
Το έρχετε είναι η απόλυτη επιτομή της ανορθογραφίας. ΕΡΧΕΤΑΙ η "μπούφλα" είναι το σωστό. Ο σωστός άνδρας ... απειλεί σωστά. Πολύ φοβάμαι πως ήδη έχασες!!!
Ξέρω κάτι τύπους , που θα το έγραφαν
"αιρχαιται υ μπουφλα"
Το έρχετε είναι η απόλυτη επιτομή της ανορθογραφίας. ΕΡΧΕΤΑΙ η "μπούφλα" είναι το σωστό. Ο σωστός άνδρας ... απειλεί σωστά. Πολύ φοβάμαι πως ήδη έχασες!!!
Ένα δάκρυ κυλάει, τι συγκίνηση, τι παλικαρίσια δήλωση...
Κι εγώ λοιπόν, αν είχα 500 εκατομμύρια ευρώ θα τα έδινα όοοοοοολα στην Αφρική και στον τρίτο κόσμο γενικότερα. Θα πουλούσα και το σπίτι μου, τα βραχιόλια από την Ινδία και τη φοντανιέρα της μαμάς, ΟΛΑ για φιλανθρωπικό σκοπό και θα πέθαινα στην ψάθα...
Ξέρω κάτι τύπους , που θα το έγραφαν
"αιρχαιται υ μπουφλα"
ή θα σου ζητούσαν να τους το γράψεις για να βάλουν αυτοί σταυρό δίπλα, από τους οποίους δεν θέλεις (ούτε εγώ) να φας μπουκέτο.
οι πλουσιοι στην Ελλαδα, οι πραγματικα πλουσιοι καπου στο 5-6% ειναι κοπελια, για κανε τωρα μια αναθεωρηση στα γραπτα σου. Η Αριστερα ειναι τρεντυ στους κυκλους των πλουσιων ειπα! Ουτε αυτο δεν το καταλαβες?
Και όμως ....
η εκδίκηση είναι η πρώτη μορφή "δικαιοσύνης" που εμφανίστηκε στο πλανήτη Γη. Πρωτόγονη μεν, αποτελεσματική δε.
Μιλάς για μόδα σε γυναίκα?????
ΣΥΝ + ΚΚΕ = σκάρτα 10% ... άντε βάλε και οικολόγους 2% = 12%
Ν.Δ. + ΠΑ.ΣΟΚ (μία από τα ίδια) + ΛΑ.Ο.Σ = 70% ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ!!!!!
Επιμένεις στο ότι η αριστερά είναι trendy. Δέχομαι την άποψη σου και πραγματικά ελπίζω οι πλούσιοι να την υποστηρίξουν. Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον!!!οι πλουσιοι στην Ελλαδα, οι πραγματικα πλουσιοι καπου στο 5-6% ειναι κοπελια, για κανε τωρα μια αναθεωρηση στα γραπτα σου. Η Αριστερα ειναι τρεντυ στους κυκλους των πλουσιων ειπα! Ουτε αυτο δεν το καταλαβες?
είναι σαν τον έρωτα... σε τρώει μέσα σου στην αρχή... αλλά μετά λες.. τι μλκας ήμουνΔεν ξέρω αν είναι τρέντι, πάντως ταιριάζει με την εφηβική επανάσταση, που αμφισβητεί και ακυρώνει ό,τι έχουν μάθει τα παιδιά απ'τους γονείς τους. Μου φαίνεται λογικό ένα παιδί "καλής" οικογένειας να έχει αριστερές αντιλήψεις. Μετά θα μεγαλώσει και θα του περάσει.
Εσύ ασχολήσου με τις απαγωγές Πακιστανών .....
η αριστερά είναι σαν τα All-Star Converse.Επιμένεις στο ότι η αριστερά είναι trendy. Δέχομαι την άποψη σου και πραγματικά ελπίζω οι πλούσιοι να την υποστηρίξουν. Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον!!!
ο λαλακης ειναι εδω για ψωνιστηρι..Το έρχετε είναι η απόλυτη επιτομή της ανορθογραφίας. ΕΡΧΕΤΑΙ η "μπούφλα" είναι το σωστό. Ο σωστός άνδρας ... απειλεί σωστά. Πολύ φοβάμαι πως ήδη έχασες!!!
Είμαι λίγο - με ιντριγκάρει μ' αυτά που λέει. Βέβαια πολλές φορές νοιώθεις ότι είναι άσκοπο - πριν από λίγο απάντησα σοβαρά στον Whitey, αλλά δεν είδα κανένα σχόλιο από μέρους του.
1. Τα χουντόσκυλα δεν είναι 1-2 όπως λες, αλλά πολύ περισσότερα από τη στατιστική αναλογία που τους αναλογεί με βάση προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα στην επικράτεια. Άρα πέρα από το cloning (που σαφώς υπάρχει), για κάποιο λόγο έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο site για μαύρη προπαγάνδα. Πέρα από τις βάρδιες δηλ που κάποιοι κάνουν εδώ για τους δικούς τους λόγους, υπάρχει ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης σε current affairs από ένα συγκεκριμένο όμως κοινωνικό μόρφωμα.
2. Είδες που δεν προτείνεις τίποτα? Στο συγκεκριμένο έχω αναφερθεί διεξοδικά (όταν ένα βράδυ με είχε ρωτήσει ο Fidele για τη γνώμη μου στο τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική), οπότε δε μπορώ να λέω τα ίδια - sorry. Aπλά και σύντομα θα σου πω ότι δε σε παίρνει να κάνεις μαλακίες με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί θα σε γαμίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα πρέπει να μην είσαι καφενείο και να αποφασίσεις πως και τι πρέπει να κάνεις. Κάτι που αυτή η αστεία χώρα (όπως για όλα τα σοβαρά προβλήματα όπως και με την Τουρκία), θέλει να βάζει το κεφάλι στο χώμα σα να μην υπάρχει.
Υπάρχει ένας γείτονας πιο μπερδεμένος από μας και μια πύλη εισόδου ανθρώπων από χώρες απολύτως εξαθλιωμένες - καιρός είναι να το πάρουμε απόφαση ότι δε συνορεύουμε με το Benelux.
Υπάρχει ένας γείτονας πιο μπερδεμένος από μας και μια πύλη εισόδου ανθρώπων από χώρες απολύτως εξαθλιωμένες - καιρός είναι να το πάρουμε απόφαση ότι δε συνορεύουμε με το Benelux.
η αριστερά είναι σαν τα All-Star Converse.
φοριούνται μόνο για την μόστρα.
όλοι κεφαλαιούχοι θέλουν να γίνουν.
είναι τα καταναλωτικά πρότυπα της εποχής.
Συμφωνούμε μέσες άκρες - αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πείνα θα βγάλει κάποια στιγμή τον άλλο στο δρόμο και θ' αρχίσει να καίει και όχι τα παιδιά που μπουκάρουν στο ΕΜΠ.
1. Εγώ δε θα ζω να δω τι θα γράψει η ιστορία - εσύ θέλω να μου πεις τι πιστεύεις πραγματικά γιατί μίλησες για παιδιά μορφωμένα και καλών οικογενειών που θα αλλάξουν την κοινωνία. Με επιχειρήματα σου απέδειξα ότι εκείνα τα παιδιά είναι τώρα μέρος του συστήματος. Με είδες να μιλάω εγώ για άσυλο? Μια και το θέτεις όμως, μιλάς σοβαρά ότι πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο λες και είναι το άβατον στο Άγιον Όρος? Βέβαια το είπες ανοιχτά, αλλά θέλω να σ' ακούσω να το ξαναλες...
2. Είσαι στους αγώνες μαζί τους και το ξέρεις? Στο κοινωνικό φόρουμ - πήγες στη Μπολόνια ή απλά βλέπεις προσκεκλημένους του ΣΥΡΙΖΑ κι εσύ στον Πρετεντέρη?
Και όμως ....
η εκδίκηση είναι η πρώτη μορφή "δικαιοσύνης" που εμφανίστηκε στο πλανήτη Γη. Πρωτόγονη μεν, αποτελεσματική δε.
η αριστερά είναι σαν τα All-Star Converse.
φοριούνται μόνο για την μόστρα.
όλοι κεφαλαιούχοι θέλουν να γίνουν.
είναι τα καταναλωτικά πρότυπα της εποχής.