Νέα

Φοιτητές - ΑΜΕΑ - Ευπαθείς ομάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loukoum4s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.444
Πόντοι
206
Καλησπέρα φίλοι, φίλες και φύλα (βιολογικά και μη).

Έναν προβληματισμό θα ήθελα να γράψω που δεν ήρθε ουρανοκατέβατος, αλλά μέσα από συζήτηση σε ένα τραπέζι που ήμουν απόψε.

Στην παρέα ένας φοιτητής 26 χρονών και ένας κύριος που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Μετά το... ας πούμε επαγγελματικό αυτό τραπέζι, η συζήτηση έφτασε στην μπουρδέλο-συζήτηση (ίσως καλύτερα γιατί η ίδια συζήτηση για τη δουλειά ήταν σκέτο μπουρδέλο).

Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα. Υπάρχει κάτι σαν έκπτωση στη χώρα μας για αυτές τις κατηγορίες ατόμων;;
Μήπως θα έπρεπε;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.452
Πόντοι
8.346
Όταν πίνουμε δεν μπαίνουμε στο μπου μετά να ανοίξουμε νημα.
Nothing good happens after 00.00

Τι εκτύπωση?? Έκπτωση εννοεις?

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
556
Πόντοι
96

Έναν προβληματισμό θα ήθελα να γράψω που δεν ήρθε ουρανοκατέβατος, αλλά μέσα από συζήτηση σε ένα τραπέζι που ήμουν απόψε.

Στην παρέα ένας φοιτητής 26 χρονών και ένας κύριος που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Μετά το... ας πούμε επαγγελματικό αυτό τραπέζι, η συζήτηση έφτασε στην μπουρδέλο-συζήτηση (ίσως καλύτερα γιατί η ίδια συζήτηση για τη δουλειά ήταν σκέτο μπουρδέλο).

Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα. Υπάρχει κάτι σαν εκτύπωση στη χώρα μας για αυτές τις κατηγορίες ατόμων;; Μήπως θα έπρεπε;
εκτύπωση ?????

OP
OP
Loukoum4s

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.444
Πόντοι
206

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.452
Πόντοι
8.346
Για τον φοιτητή 26 χρονων σιγά μην του κάνουμε κ έκπτωση για να πηδήξει. Ας πάει εκεί στο φουαγιε κ ας quotαρει Μπακούνιν σε καμιά κνιτισσα κ θα πηδήξει

OP
OP
Loukoum4s

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.444
Πόντοι
206
Για τον φοιτητή 26 χρονων σιγά μην του κάνουμε κ έκπτωση για να πηδήξει. Ας πάει εκεί στο φουαγιε κ ας quotαρει Μπακούνιν σε καμιά κνιτισσα κ θα πηδήξει
Στους πιτσιρικάδες όμως που γουστάρουν στριπτιτζάδικα; Δεν θα μπορούσε;

Οκ, σήμερα ειδικά πρέπει να είσαι μαλακας για να μη μπορείς να πηδήξεις ως φοιτητής. Αλλά σε άλλου είδους μαγαζιά θα είχε νόημα.

Συν τις άλλες δύο κατηγορίες.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.452
Πόντοι
8.346

Οκ, σήμερα ειδικά πρέπει να είσαι μαλακας για να μη μπορείς να πηδήξεις ως φοιτητής. Αλλά σε άλλου είδους μαγαζιά θα είχε νόημα.

Ηδη κάνεις ταμα να ορκιστεί κανας φοιτητης. Αν τους δώσουμε κ φοιτητική βραδιά σε στριπτιτζαδικο τελειωσε.

Τωρα ΑΜΕΑ κ ευπαθείς ομάδες είναι δυσκολες περιπτώσεις

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
556
Πόντοι
96
Στα οσα χρονια ασχολουμαι με το αθλημα, δεν εχω ακουσει να υπαρχει ειδικη τιμη ουτε για φοιτητες , ουτε για ευπαθεις ομαδες. Αν εχει υποψη του κατι αλλο καποιος , ας μας πει.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86

13 πουτανες στο Μεταξουργείο ως φοιτητής

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
694
Πόντοι
86
Εδώ με το ζόρι κάνουν εκπτώσεις σε θέατρα και σινεμά...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα. Υπάρχει κάτι σαν έκπτωση στη χώρα μας για αυτές τις κατηγορίες ατόμων;;
Μήπως θα έπρεπε;

τυπε στον φοιτητη οι αλβανοι και οι ασβερκοι νταβατζηδες μπορει να του κανουν εκπτωση στον χρονο :confused: :confused: :confused:
πχ αντι να γαμησει για 5 λεπτα με 20 ευρω,να του τα παρουν και να μη γαμησει καθολου :confused: :confused: :confused:
αν διαμαρτυρηθει ο τυπος θα πεσει και ξυλο :confused: :confused: :confused:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.170
Πόντοι
456
Βεβαίως και υπάρχει έκπτωση για άτομα που ανήκουνε σε ευπαθή ομάδα.Δυστυχώς,αυτά τά άτομα δεν είναι Έλληνες πολίτες,αλλά λαθρομετανάστες κυρίως Ασιατικής καταγωγής.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο νήμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" αλλά θα χρειαστείς να ρίξεις πολύ "διάβασμα"...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.378
Πόντοι
3.846
κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Πέπη δουλεύει στην Πάτρα με έκπτωση για φοιτητές, προφανώς Ράδιο Αρβύλα.

Καμία έκπτωση για μαθητές - φοιτητές (και να σου πω προκαταβολικά ότι και εγώ έχω υπάρξει φοιτητής σε ελληνικό ΑΕΙ). Εκτός από το ότι κάποιοι έχουν τα φράγκα του μπαμπά, επίσης αν είσαι φοιτητής έχεις πρόσβαση σε κορίτσια της ηλικίας σου. Τώρα αν είσαι τόσο για κλωτσές που δε βρίσκεις να γαμήσεις ,δικό σου το πρόβλημα.

Για τα ΑΜΕΑ, υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα έπρεπε να παρέχονται από σεξεργάτριες που ξέρουν τι κάνουν.

Θα το συζητούσα για έκπτωση σε άνεργους. Όταν είσαι άνεργος είναι πολύ εύκολο να σε πιάσει κατάθλιψη, οπότε μία επίσκεψη σε μπουρδέλο θα ήταν σημαντική βοήθεια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346

Μήπως θα έπρεπε;
Υπαρχει φοιτητης που δεν πηδαει;:confused: και ματομπουκαλα να φορας, μια στραβοθεοσεβουμενη θα σου κατσει :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.230
Πόντοι
456
Φοιτητες πρεπει να πληρωνουν και καπελο οχι να εχουν εκπτωση κιολας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Φοιτητες πρεπει να πληρωνουν και καπελο οχι να εχουν εκπτωση κιολας.
Αμα ειναι κι αριστερος..θα πληρωνει παραπανω και θα τρωει και ξυλο,ετσι για να γινει ανθρωπος.

panos1122

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
280
Εμενα μονο 50 λεπτα εκπτωση μου εχουν κανει γιατι μου λειπανε, ποτε περισσοτερο

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Στην Καλαμάτα στο πάλε ποτέ μπουρδελακι στο στενό στου Σερεμέτη είχε έκπτωση για τους φαντάρους

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom