Νέα

Φλιπερακι - Coin Up

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sigmund
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να βρω ειτε φλιπερακι ειτε ηλεκτρονικο παιχνιδι(coin up) στην Ελλαδα. Στο εξωτερικο εχω βρει(Αμερικη) φλιπερακι αλλα ηταν πανακριβα. Πανω απο 4.000€ βαλε και τα μεταφορικα, δασμους παπαρια μυδια.
Κοιταζω αγγελιες που και που αλλα δεν. Οποια βοηθεια δεκτη.

Επισκέπτης
Γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να βρω ειτε φλιπερακι ειτε ηλεκτρονικο παιχνιδι(coin up) στην Ελλαδα. Στο εξωτερικο εχω βρει(Αμερικη) φλιπερακι αλλα ηταν πανακριβα. Πανω απο 4.000€ βαλε και τα μεταφορικα, δασμους παπαρια μυδια.
Κοιταζω αγγελιες που και που αλλα δεν. Οποια βοηθεια δεκτη.
φιλαρακι πριν 1 χρονο εκλεισε ενα ουφατζιδικο γνωστου μου και μου χαρησε ενα φλιπερακι και ενα επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι.θα κοιταξω να τον βρω και αν ειναι θα σου στειλω pm γιατι ειχε αρκετα και δεν ξερω αν τα εχει δωσει ολα.

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι πριν 1 χρονο εκλεισε ενα ουφατζιδικο γνωστου μου και μου χαρησε ενα φλιπερακι και ενα επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι.θα κοιταξω να τον βρω και αν ειναι θα σου στειλω pm γιατι ειχε αρκετα και δεν ξερω αν τα εχει δωσει ολα.

ωωωωωωωω...ευχαριστω..

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Αυτο ειναι το site ενος τυπου που φτιαχνει joystick και καμπινες για παλια παιχνιδια
Στειλε ενα μυνημα μηπως ξερει κατι και για φλιπερ......ο ιδιος εχει ενα νομιζω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και από εδώ pm για φλιπεράκι.

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο ειναι το site ενος τυπου που φτιαχνει joystick και καμπινες για παλια παιχνιδια
Στειλε ενα μυνημα μηπως ξερει κατι και για φλιπερ......ο ιδιος εχει ενα νομιζω.

ωραιος.... Τοσο καιρο και δεν το εχω δει. Ευχαριστω

οταν το βρω ευχαριστως.αλλα τιμες και τα λοιπα μαζι του...

Εννοειται. Και ευχαριστω και παλι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μετα τον χουτνικο "νομο" του του Σιμητη - Πασοκ
που για να μη παιζουν φρουτακια τα στελεχη του αποαγορευσε το πακ μαν  :jerking: :jerking: :jerking:
πολλα μαγαζια κλεισανε και αποθηκες γεμισανε με τετοια παιχνιδια
ειχα και γω δυο γνωστους με τετοια μαγαζια οι οποιοι μετα την ελευση των υπολογιστων ,
δε τα ξαναχρησιμοποιησαν , οπως και τοσοι αλλοι

παραξενο μου φαινετε απο την μια που δε βρισκεις , αλλα απο την αλλη κανεις δε ασχοληται πια με αυτα ...
θα ρωτησω αν πετυχω καποιον  :think:

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μετα τον χουτνικο "νομο" του του Σιμητη - Πασοκ
που για να μη παιζουν φρουτακια τα στελεχη του αποαγορευσε το πακ μαν  :jerking: :jerking: :jerking:
πολλα μαγαζια κλεισανε και αποθηκες γεμισανε με τετοια παιχνιδια
ειχα και γω δυο γνωστους με τετοια μαγαζια οι οποιοι μετα την ελευση των υπολογιστων ,
δε τα ξαναχρησιμοποιησαν , οπως και τοσοι αλλοι

παραξενο μου φαινετε απο την μια που δε βρισκεις , αλλα απο την αλλη κανεις δε ασχοληται πια με αυτα ...
θα ρωτησω αν πετυχω καποιον  :think:

και ομως δεν.....που και που σκαει καμια αγγελια. Ισως τα παρατησαν ολοι σε αποθηκες αφου με το κομματι ποσα να πουλησεις?

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
γεια σας και απο μενα.
Αν βρειτε ακρη, στειλτε και κατα δω μηνυμα για φλιπερ.
εχω ενα παλιο arcade αλλα δεν την βγαζει πια.
ευχαριστω

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εχω και γω ενα φλιππερ. Το αυθεντικο PLAYBOY του ετους 1976. Ειναι το πρωτο ηλεκτρονικο φλιππερ που βγηκε. Θελει μια μικροεπισκευη. Γνωριζει κανεις καποιον που μπορει να το κανει αυτο? Και σε περιπτωση πωλησης ποσα χρηματα να πιανει?

Επισκέπτης
Κάνε κονέ με παλιατζήδες πρώτα.
Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω και γω ενα φλιππερ. Το αυθεντικο PLAYBOY του ετους 1976. Ειναι το πρωτο ηλεκτρονικο φλιππερ που βγηκε. Θελει μια μικροεπισκευη. Γνωριζει κανεις καποιον που μπορει να το κανει αυτο? Και σε περιπτωση πωλησης ποσα χρηματα να πιανει?

Νομιζω μονος σου οτι κανεις απο μοντες. Δεν πρεπει να υπαρχει εξειδικευμενος τεχνικος στην Ελλαδα. Ανταλακτικα μπορεις να βρεις απο δω και απο κει.

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας και απο μενα.
Αν βρειτε ακρη, στειλτε και κατα δω μηνυμα για φλιπερ.
εχω ενα παλιο arcade αλλα δεν την βγαζει πια.
ευχαριστω

και αφου δεν την βγαζει γιατι δεν το κανεις mame cabinet. Εγω αυτο θελω να κανω. Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμπινα παρα το παιχνιδι.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
και αφου δεν την βγαζει γιατι δεν το κανεις mame cabinet. Εγω αυτο θελω να κανω. Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμπινα παρα το παιχνιδι.
το ψαχνω για πλακετες. ειχα βρει απο παλιατζη αλλα ηταν μετασκευασμενο σε τζογο

OP
OP
S

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το ψαχνω για πλακετες. ειχα βρει απο παλιατζη αλλα ηταν μετασκευασμενο σε τζογο

Βρηκα τελικα ενα ομορφο arcade περιπου του 70. σε καλη κατασταση και full  εξελιξιμο.Λειτουργει η οθονη του και η πλακετα του. Οχι κατι ιδιαιτερο σε παιχνιδι αλλα δεν με ενδιαφερει αλλωστε.
Και ετσι βρωμικο και αφτιαχτο δειχνει ομορφα στο σαλονι.
Σιγα σιγα θα ξεκινησω και την επιχειρηση αναβαθμιση. Ξεκιναω με ξηλωμα ολου του εσωτερικου...
Οποιος θελει υπαρχει ακομα ενα coin up οχι σε ιδιατερα καλη κατασταση και 2 κουλοχεριδες απο τους πιο καινουργιους.Αν θες την πλακετα πολυ ευχαριστως να στην πασαρω μολις την βγαλω.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Βρηκα τελικα ενα ομορφο arcade περιπου του 70. σε καλη κατασταση και full  εξελιξιμο.Λειτουργει η οθονη του και η πλακετα του. Οχι κατι ιδιαιτερο σε παιχνιδι αλλα δεν με ενδιαφερει αλλωστε.
Και ετσι βρωμικο και αφτιαχτο δειχνει ομορφα στο σαλονι.
Σιγα σιγα θα ξεκινησω και την επιχειρηση αναβαθμιση. Ξεκιναω με ξηλωμα ολου του εσωτερικου...
Οποιος θελει υπαρχει ακομα ενα coin up οχι σε ιδιατερα καλη κατασταση και 2 κουλοχεριδες απο τους πιο καινουργιους.Αν θες την πλακετα πολυ ευχαριστως να στην πασαρω μολις την βγαλω.
thanx. κι εγώ ξεκίνησα την αναστύλωση του και μετά θα περάσω στα λειτουργικά.
όταν είμαι έτοιμος θα στείλω φωτο. καλή δουλειά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom