Νέα

Fleshlight Poll

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captivating
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειμαι κάτοχος

• 1 fleshlight

Ψήφοι: 6 21,4%
  • 2 fleshlight

Ψήφοι: 1 3,6%
  • >=3 fleshlight

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 13 46,4%
  • Ναι έχω πολλούς φακούς στο σπίτι μου

Ψήφοι: 7 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε αυτό το poll ας πούμε πόσοι απο τους ελληνες έχουν αγοράσει το δημοφιλές sex toy.
εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος 3ων
1)οriginal pink lady (πρώτη αγορά  :grin:)
2)STU mocha
3)Alien Vortex

και για όσουν δεν γνωρίζουν ορίστε
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Fleshlight[/url]

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πες μας πως ειναι.....σκεφτομαι να παρω.....
Οι γυναικες εχουν τους δονητες dildos κλπ ας εχουμε και εμεις κατι......

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πρεπει να βαλετε στην ψηφοφορία: δεν εχω αλλα θελω να παρω.....

OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω το προιον........για αισθηση και λοιπα μιλαω...

έχει τρομερή αίσθηση φιλε μου. είναι εντελώς ρεαλιστικό. θα σου το προτεινα ανεπιφίλακτα. να εχεις υπόψην σου μονο ένα πραγμα. αν σκεφτεσαι οπως λες να αγοράσεις κάποιο απο'όλα μην προτιμήσεις το original γιατί θα σε κουράσει μετα απο λίγο καιρό γιατί το κανάλι εισόδου του είναι αρκετα μεγαλύτερο απο άλλα και δεν απολαμβάνεις τόσο πολύ. θα σου πρότεινα για πρώτη αγορα να πάρεις ενα STU (stamina training unit)  ή ένα vortex. μαζί ενοείτε σίγουρα θα πάρεις και ένα λιπαντικό.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις θα με ξεκάνετε!!!!Έχω γαμηθεί στο γέλιο!!!!!!Ο σύγχρονος τρόος να κάνει κανείς παιχνίδι!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
έχει τρομερή αίσθηση φιλε μου. είναι εντελώς ρεαλιστικό. θα σου το προτεινα ανεπιφίλακτα. να εχεις υπόψην σου μονο ένα πραγμα. αν σκεφτεσαι οπως λες να αγοράσεις κάποιο απο'όλα μην προτιμήσεις το original γιατί θα σε κουράσει μετα απο λίγο καιρό γιατί το κανάλι εισόδου του είναι αρκετα μεγαλύτερο απο άλλα και δεν απολαμβάνεις τόσο πολύ. θα σου πρότεινα για πρώτη αγορα να πάρεις ενα STU (stamina training unit)  ή ένα vortex. μαζί ενοείτε σίγουρα θα πάρεις και ένα λιπαντικό.

Super στενο λεω να παρω.

Eχεις βαλει γκομενα να στο κανει?

OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις θα με ξεκάνετε!!!!Έχω γαμηθεί στο γέλιο!!!!!!Ο σύγχρονος τρόος να κάνει κανείς παιχνίδι!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Kostas23 που είναι το αστείο φιλε μου?

Super στενο λεω να παρω.

Eχεις βαλει γκομενα να στο κανει?

και εγω το θέλω το το στενο αλλα το φοβάμαι δεν ξερω γιατι. παίζει να μην έχει ωραίο feeling. βασικά τι ψάχνεις. κατι που να θυμίζει anal sex η κανονικό? για να μπορέσω να σου προτείνω κάτι

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Απο οτι ειδα εχει το super tight που ειναι κανονικο στενο και εχει και ultra tight που ειναι υπερβολικα στενο.

OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι ειδα εχει το super tight που ειναι κανονικο στενο και εχει και ultra tight που ειναι υπερβολικα στενο.

ναι. αν εισαι πολυ μεγαλος παρε το ultra tight, αλλιως προτίμησε το super tight. σε anal orifice παντα που έχει και στενη είσοδο

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

και εγω το θέλω το το στενο αλλα το φοβάμαι δεν ξερω

και εγω το θέλω το το στενο αλλα το φοβάμαι δεν ξερω γιατι. παίζει να μην έχει ωραίο feeling. βασικά τι ψάχνεις. κατι που να θυμίζει anal sex η κανονικό? για να μπορέσω να σου προτείνω κάτι
γιατι. παίζει να μην έχει ωραίο feeling. βασικά τι ψάχνεις. κατι που να θυμίζει anal sex η κανονικό? για να μπορέσω να σου προτείνω κάτι

Ε μου φαίνεται πολυ΄παράξενο!Γι'αυτό γελάω!!Να την παίζουμε είπαμε όλοι το κάνουμε.Αλλά να χρησιμοποιήσεις εξομοιωτή αιδοίου αυτό απ'τα άγραφα!!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
πολυ καλο εξαρτημα για περιοδους νηστειας

OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γιατι. παίζει να μην έχει ωραίο feeling. βασικά τι ψάχνεις. κατι που να θυμίζει anal sex η κανονικό? για να μπορέσω να σου προτείνω κάτι

Ε μου φαίνεται πολυ΄παράξενο!Γι'αυτό γελάω!!Να την παίζουμε είπαμε όλοι το κάνουμε.Αλλά να χρησιμοποιήσεις εξομοιωτή αιδοίου αυτό απ'τα άγραφα!!!

με την ιδια λογική φίλε μου θα επρεπε να γελάμε και με τις γυναίκες. οταν θα το δοκιμασεις ελα να εκφρασεις ξανα τη γνωμη σου  ;)
φιλικά

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
;) ;) ;)

Το έψαξα στο internet.

Καλό μου φαίνεται!!! Σαν το δικό μας το δονητή είναι καλέ αγόρια!!!

Για περιόδους ... ανομβρίας - θα ψήφιζα ΝΑΙ!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
με την ιδια λογική φίλε μου θα επρεπε να γελάμε και με τις γυναίκες. οταν θα το δοκιμασεις ελα να εκφρασεις ξανα τη γνωμη σου  ;)
φιλικά

Οταν δεις ενηλικο ανθρωπο να βρισκει γελοιο το σεξουαλικο περιεχομενο τοτε να ανησυχεις γιάυτον.......

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οταν δεις ενηλικο ανθρωπο να βρισκει γελοιο το σεξουαλικο περιεχομενο τοτε να ανησυχεις γιάυτον.......

Ώπα ρε φίλε!!Δεν βρήκα αστείο το σεξουαλικό περιεχόμενο!!Δεν αποκάλεσα ανώμαλο άνθρωπο πυο χρησιμοποιεί αυτό το Fleshlight. Μου φαίνεται παλαβό να αντικαταστήσεις την πράξη με αυτό και γενικά δεν ξέρω τίποτα για sex toys οπότε γι΄αυτό γέλαγα.Όμως σε καμια περίπτωση δεν είμαι κάνας ανώμαλος που λες είναι ανησυχητικό.Έλεος!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ώπα ρε φίλε!!Δεν βρήκα αστείο το σεξουαλικό περιεχόμενο!!Δεν αποκάλεσα ανώμαλο άνθρωπο πυο χρησιμοποιεί αυτό το Fleshlight. Μου φαίνεται παλαβό να αντικαταστήσεις την πράξη με αυτό και γενικά δεν ξέρω τίποτα για sex toys οπότε γι΄αυτό γέλαγα.Όμως σε καμια περίπτωση δεν είμαι κάνας ανώμαλος που λες είναι ανησυχητικό.Έλεος!!!

Δε μιλησε κανεις για αντικατασταση.

OP
OP
C

captivating

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
προφανως και δεν μιλαμε για αντικατασταση φίλε μου. απλα για περιόδους ανομβρίας όπως ανέφερε η συνφορουμιτισα πιο πάνω. επίσης είναι ενα βοήθημα που σε βοηθάει και στο να εξασκηθείς στο sex. είναι εντελώς ρεαλιστικό πιστεψε με. προσεγγίζει κατα πολυ την σεχουαλική αίσθηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom