epanastatis1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αγαπημένοι μου πουτανιάρηδες θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις υπέρτατες συγκινήσεις και ερωτικές απολαύσεις πού έζησα μαζί με δύο αγαπημένα μου φιλαράκια στον ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του Βερολίνου που ακούει στο όνομα ARTEMIS …!!
Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τα ελληνικά σπίτια ηδονής ή μασατζίδικα αφού οι υπηρεσίες που προσφέρουν ΔΕΝ αξίζουν ούτε κατά διάνοια τα λεφτά που ζητάνε.
Για να γίνω πιο σαφής φτάνοντας στην είσοδο του τεράστιου σε όγκου κτίσματος ξεχωρίζει η τεράστια επιγραφή στο εξωτερικό με έντονα κόκκινα γράμματα και η άμεση πρώτη επαφή με την χλιδή από το χώρο κιόλας της υποδοχής…
Περριτό να αναφερθώ στο τεράστιο παρκιν και την άνετη πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο…
Μπαίνοντας μέσα κατάλαβα αμέσως ότι κάτι μεγάλο παίζεται εδώ και ΔΕΝ με διέψευσε η διαισθησή μου.
Συγκεκριμένα σε άψογα αγγλικά μας διευκρινίστηκε ότι η είσοδος των 70 ευρώ περιλαμβάνει φαγητό nolimit και ποτό προσωπική βιολογική σάουνα , βιολογική πισίνα ,αίθουσα γυμναστικής , υδρομασάζ , πριβέ πολυτελείς χώρους παρακολούθησης hard core ταινιών.
Η κάθε κοπέλα στοιχίζει 60 ευρώ το γεμάτο μισάωρο και 120 ευρώ για 1 ώρα τουλάχιστον , παθιασμένου χωρίς φραγμούς και αναστολές έρωτα
Παίζει πολύ και η ποικιλία προγραμμάτων 2+2 , 3+2, 1+2 κ.λ.π.
Ξεπερνώντας λοιπόν το αρχικό σοκ και τράκ και αφού υποχρεώθηκα όπως όλοι σε μπάνιο και αλλάγή ενδυμασίας με ρόμπα!! Ολόσωμη και σαγιονάρες !!
Βρέθηκα επιτέλους στο μεγάλο σαλόνι – μπάρ πού έβριθε από ολόγυμνες καυλιάρες – μουνάρες πού μόνο στα πιο τρελλά σου όνειρα μπορείς να έχεις…
Φιλική διάθεση για κουβέντα προσέγγιση χαλαρή ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και μετά έτσι …απλά κρεββάτι!!!
Το μυστικό εδώ είναι ότι οι κοπέλες αγαπάνε αυτό που κάνουνε και βασικός στόχος είναι να μένει ο πελάτης ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος!!
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνουν κέφι τον πελάτη απλά δεν πηγαίνουν μαζί του στο κρεβάτι διότι δεν θέλουν απλή ξεπέτα αλλά να μείνει τρισευτυχισμένος ο πελάτης και να το διαφημίζει παντού και φυσικά να γίνει ΜΟΝΙΜΟΣ θαμώνας με στάνταρ μόνιμες κοπέλες που ταιριάζει στο…κρεβάτι!!!
Έτσι ενώ ξεκινήσαμε γύρω στις 11 το βράδι τελικά φύγαμε από εκεί αργά 5 μετά τα μεσάνυχτα τρισευτυχισμένοι ξεθεωμένοι και ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένοι.!!
Όσον αφορά την ώρα παραμονής μου με την κοπέλα στο υπερπολυτελές δωμάτιο πιστέψτε με ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει έως τώρα …
Σαν να ήταν η ιδανική γκόμενα γκομενά μου , ατέλειωτα γλωσσόφιλα γλειφωμούνια , τσιμπούκια με πάθος χωρίς καπότα και λίγο ..δόντι για υπέρμετρη καύλα και το κυριότερο Πάθος ,Ένταση, και αίσθηση ..συναισθήματος ερωτικού πού από πουτάνα δεν έχω πάρει ποτέ μέχρι τώρα!!!
Πραγματικά ούτε εγώ ούτε εκείνη θέλαμε να τελειώσει το γαμήσι …γρήγορα!!
Γουστάραμε και οι δύο την καύλα ενός όμορφου ερωτικού παιχνιδιού και χωρίς υπερβολές έχυσε και η ίδια τουλάχιστον μία φορά….
Στο τέλος με πολύ ευγενικό τρόπο κατεβήκαμε κάτω όπου την πλήρωσα με ευχαρίστηση το ποσό των 120 ευρώ πού όντως τα άξιζε!!! Value for money!!!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόση ΧΑΡΑ έδωσα τα λεφτά και θα έδινα περισσότερα γιατί πραγματικά πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ και θα μου μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μου πόσο καύλα πέρασα….
Παναγιώτης 69*******