axastos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα συναγωνιστες για την ειρηνη τελικα μαθαμε τιποτα;;;ηταν σε κανενα γραφειο μασερ;;;κανει μονη της ραντεβου;;;;την εχει δοκιμασει κανενας;;;
@katia_poly το ινστα από το χθεσινό ξανθό καυλάκι.Τα φίλτρα μου μεσα..
Τι σχέση εχει αυτή στο ινστα με αυτη που ειδαμε στην τηλεόραση...
Ενας το ινστα και απο το καβλακι χθες το ξανθό
Την θελω για βυζομαλακιαΚαλησπερα συναγωνιστες για την ειρηνη τελικα μαθαμε τιποτα;;;ηταν σε κανενα γραφειο μασερ;;;κανει μονη της ραντεβου;;;;την εχει δοκιμασει κανενας;;;
Κομπάρσοι είναι φυσικά για να φαίνεται φυσιολογικήΤην θελω για βυζομαλακια
Έχετε καταλαβει , τι ρολο Βαράνε οι άλλοι μάλακες που κάθονται στα τραπέζια ; Κομπάρσοι ειναι κ περνουν μεροκάματο ;
Εαν ειναι να παω κ γω , να κάθομαι κ να πληρώνομαι
Δεν νομιζω να πληρώνονται...Κομπάρσοι είναι φυσικά για να φαίνεται φυσιολογική
η συνάντηση των ναυαγίων ανάμεσα σε κόσμο. Πιστεύω ότι αποκλείεται
να κάθονται τσαμπέ.
Γινόταν αυτό αλλά αυτοί είναι πιο νορμάλ κι όχι κωλόγυφτοι Ομονοιακοι Μπορεί και να παίρνουν κάνα δώρο η κάνα φράγκο.Δεν νομιζω να πληρώνονται...
Ίσως παίρνουν τζάμπα, κανένα πιάτο φαΐ,απ' αυτά που περισσεύουν.
Γινόνταν και στις παλιές ελληνικές ταινίες..Πήγαιναν διάφοροι Ομονιακοί τύποι στα δήθεν "γλέντια" για κανένα ποτήρι κρασί και για το χαβαλέ.Τους βάζανε και ενα καλό σακάκι και γραβάτα για να φαίνονται κυριλέ, και από κάτω ήταν με τη σαγιονάρα..
Πάλι καλά που δεν θέλουν και οι δύο, έναν ανδρα..Σήμερα θα έχει διάβασα ντουέτο δύο αδερφές (γυναίκες) που μπουκάρουν μαζί στο μπουρδέλο εεε συγνώμη στο ρεστοράν και συναντούν δύο άνδρες.
Το έχω πει τυπε μου βλέπουν πρώτα τον Τάσο οι γκόμενες καυλώνουν και μετά που σκανε οι κλαρινογαμπροί ξενερώνουνΑυτή εδώ ήξερε τον Τάσο αν θυμάστε. Κλασική μουρλοΕλληνιδα στο μεταξύ με τον τύπο που συνάντησε ενώ μόνο που δεν έχυσε με Τάσο. Τάσος υπεργαμιας τελικά.
Είναι σα να πάς στο μπουρδέλο η τσατσά να είναι μουναρος και η πουτανα να μην βλέπετεΤο έχω πει τυπε μου βλέπουν πρώτα τον Τάσο οι γκόμενες καυλώνουν και μετά που σκανε οι κλαρινογαμπροί ξενερώνουν
Τυπε τσατσα ειναι η Ζενεβιεν στην περιπτωση μαςΕίναι σα να πάς στο μπουρδέλο η τσατσά να είναι μουναρος και η πουτανα να μην βλέπετε
Με εξαιρεση την ψηλη που αντροφερνει τις γαμουσα ολες τις καργιεςΒασικα πιστευω πως περαν της συμπεριφορας και του στησιματος/λεγειν, κλπ, απο αποψη αντικειμενικης-φυσικης ομορφιας δεν απειχαν και πολυ αυτοι οι δυο.
Στην Αγγλια θυμαμαι επαιζε μια εκπομπη "Naked attraction" οπου στο τελος εμεναν οι παικτες ολογυμνοι:
Εαν επαιζαν σε εκεινο το παιχνιδι αυτοι οι δυο, δε νομιζω πως να φαινοτανε αυτη μουναρα και ο τυπος κακασχημος, πανω κατω ιδια εντυπωση θα εκαναν, ασχετως που τα μπιχλιμπιδια, μαλλι, βαψιμο, κλπ κανουν γενικως τις γυναικες να φαινονται πιο ωραιες
Αρε, αυτες ειναι εκπομπες, ελπιζω καποια στιγμη να παιξει και εδω (αν και φανταζει απιθανο)
ΆνεταΤυπε τσατσα ειναι η Ζενεβιεν στην περιπτωση μας