Νέα

FFM στη Λισαβόνα (εκτός έδρας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FFMLovers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 793
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FFMLovers

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Με την Χ το προσπαθήσαμε μερικές ακόμα φορές την προσέγγιση άλλης γυναίκας στην έδρα μας, αλλά χωρίς επιτυχή προσπάθεια.
Έτσι λοιπόν για κάποιο διάστημα δεν το συζητούσαμε καν, συνεχίζαμε τη ζωή μας χωρίς να μας απογοητεύει η αποτυχία.
Μάϊος, και έχουμε 5 ολόκληρες ημέρες εκτός δουλειάς με άδειες που ταίριαξαν και στους δυο ταυτόχρονα.
Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτούμε την Πορτογαλία και συγκεκριμένα τη Λισαβόνα που την είχαμε στο νου μας σαν μαγικό προορισμό εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχουμε πάει ποτέ.
Φτάνουμε Λισαβόνα, περνάμε τις πρώτες μας 2 ημέρες όπως κάνουν οι κλασικοί τουρίστες και το βράδυ αποφασίζουμε να πάμε σε ένα θεματικό club, στο οποίο συνυπάρχουν άτομα όλων των ηλικιών, χωρίς ταμπου, με dress code ελεύθερο ,αλλά και εκφραστικό για τον καθένα.
Εδώ δεν έχει τις αυστηρές πόρτες των Βερολινέζικων club, ούτε την τόσο hard techno μουσική που συνηθίζουν οι Γερμανοί φίλοι μας.
Η Πορτογαλία έχει ένα μίγμα Ευρώπης, μεσογείου και ατλαντικού ωκεανού ντυμένο με latin ηχόχρωμα.
Το προηγούμενο βράδι περπατώντας περάσαμε έξω απο το συγκεκριμένο και κόψαμε λίγο κίνηση όσον αφορά τους ανθρώπους μου έμπαιναν μέσα, αλλά και το dress code τους.
Αν πω ότι δεν πήγαμε με σκοπό να βρούμε μια γυναίκα με την οποία θα φεύγαμε μαζί της θα ήμουν ψεύτης.
Δεν το είχαμε συζητήσει, αλλά πιστεύω ότι μόλις είδαμε το συγκεκριμένο μαγαζί είπαμε και οι δυο απο μέσα μας ότι εδώ θα γίνει...
Όσο ετοιμαζόμασταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, βλέποντας την Χ να βγαίνει απο το μπάνιο τυλιγμένη με την πετσέτα της κάβλωσα. Της ρίχνω την πετσέτα κάτω και της αρπάζω τα κωλομάγουλα για να την βάλω να καθίσει επάνω μου.
Αφού πέρασα με τη γλώσσα μου την πλάτη της έφτασα στο λαιμό. Λίγα δαγκώματα και μετά ψιθύρισμα στο αυτί της:
"Μη σκεφτείς καν να βάλεις εσώρουχο σήμερα. Σε θέλω ελεύθερη για να σου βάλω δάχτυλο όσο θα βρισκόμαστε μέσα σε τόσο κόσμο.
Έλα να σου λιπάνω το μουνάκι με μπόλικα χύσια τώρα."
Η Χ είχε καβλώσει.
Μπήκα στο μουνί της, κουνήθηκα 4-5 φορές και την πότισα τα χύσια μου όσο πιο βαθειά μπορούσα.
"Μη πλυθείς! Όσα τρέξουν θα τρέξουν τώρα, τα υπόλοιπα άστα να τα νιώθεις να κυλούν πάνω στα μπούτια σου αργότερα και να σκέφτεσαι ότι έχεις τα χύσια μου πάνω σου"
Η Χ μου απάντησε θετικά αλλά μου είπε ότι ήθελε να χύσει και εκείνη κλειτοριδικά μιας και εγώ είχα τελειώσει πολύ νωρίς χωρίς να προλάβει εκείνη να έρθει σε οργασμό.
Ξάπλωσε και άρχισε να παίζει την κλειτορίδα της όσο εγώ καθόμουν δίπλα και τη φιλούσα στο λαιμό, το στήθος και τις πατούσες της.
Ήρθαν μετα απο λίγο 2-3 οργασμοί, ο πρώτος της πήρε λίγη ώρα αλλά οι άλλοι ήρθαν σχετικά γρήγορα.
Ντύθηκα και είδα την Χ να βγαίνει απο το μπάνιο, με ελαφρύ μακιγιάζ, ένα σκούρο κραγιόν, με μαλλιά με μια παιχνιδιάρικη πλεξούδα στο πλάι.
Φόρεσε ένα "αθλητικό" μπουστάκι χωρίς σουτιέν και μια φούστα μέχρι το γόνατο. Παπούτσια, κάτι σταράκια που είναι τα αγαπημένα της.
Τη σηκώνει και μου δείχνει τον γυμνό κώλο της λέγοντάς μου: "Είμαι καλό κορίτσι, δεν φόρεσα το βρακάκι μου όπως μου ζήτησες"
Πίνουμε μερικά σφηνάκια Jagermeister στο δωμάτιο και έρχεται το ταξί να μας πάει στο club.

OP
OP
F

FFMLovers

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Η ατμόσφαιρα εντός του εκπληκτική!
Είχε πολύ κόσμο, ο οποίος χόρευε ασταμάτητα!
Απο την οροφή κρέμονταν ντισκομπάλες, στις 4 γωνίες του μαγαζιού είχε 4 κλουβιά μέσα στα οποία performer έκαναν show με όσο λιγότερα ρούχα μπορούσαν.
Σας περνάω το χορό, τα λικνίσματα και τα τριψίματα που μου έκανε η Χ στο μαγαζί όπως επίσης και τα φιλιά που δίναμε ο ένας στον άλλο υπο τους ήχους της μουσικής και σας περνάω στο ψητό.
Σε κοντινή απόσταση βλέπω μια κοπέλα με ένα καπέλο, ένα μπλουζάκι σαν δίχτυ ψαράδων εξωτερικά, με ύφασμα απο μέσα, χωρίς όμως σουτιέν, όπου οι ρώγες της έκαναν μπαμ, και μια φούστα σαν της Χ στο ίδιο περίπου ύψος.
Ρωτάω την Χ πως τη βλέπει σαν γυναίκα.
Μου απαντάει:
"Δεν μου αρέσει η μύτη της (όντως είχε λίγο περίεργη μύτη, μεγάλη και μυτερή), αλλά το σώμα της είναι κόλαση"
Γελάμε λίγο, γιατί είχαμε σκεφτεί το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Τη ρωτάω:
"Θα ήθελες να κάνω εγώ μια προσπάθεια να την προσεγγίσω να δούμε πως θα βγεί?"
Συμφώνησε.
Παίρνω ένα monster απο το bar (και εμείς monster πίναμε) και την πλησιάζω.
Αρχικά της δίνω το monster, κάνω την κίνηση να "τσουγκρίσουμε" τα κουτάκια μας και την αγγίζω στον ώμο της προσπαθώντας να χορέψω μαζί της με το ρυθμό που εκείνη ήδη χόρευε.
Η Χ με καρφώνει με τα μάτια της. Δεν μου είπε κάτι ποτέ, αλλά θεωρώ ότι ζήλεψε...
Αφού χορεύουμε για κανένα λεπτό της λέω:
-I'm having fun here with my girlfriend, would you join us? Are you with someone here?
-Is that your girlfriend? Why you left her alone? And dancing with me? (έδειξε λίγο να παραξενεύεται όχι να νευριάζει)
-She told me to approach you, due to she is a bit shy in meeting new beautiful people. (αμέσως διέκρινα μια ανακούφιση μπορώ να πω)
-Ok, let's go και σκάει ένα χαμόγελο, ανακούφισης.
Την παίρνω απο το χέρι και πάω να τη συστήσω στην Χ.
Η Benedita έδωσε το χέρι της στην Χ και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.
Στη συνέχεια όσο ο dj βαρούσε τις έπιασα και τις 2 απο τη μέση, εγώ ανάμεσά τους και τις έβαλα στο ρυθμό της μουσικής να ξεκινήσουν να κουνιούνται.
Αυτό έπιασε μια κάποια ώρα, ώσπου άρχισα να διακρίνω και στις 2 ότι άρχισαν να ιδρώνουν απο τον πολύ χορό.
Αφήνω την Benedita και αγκαλιάζω την Χ.
Κοιτώντας την Benedita, γλύφω το λαιμό της Χ και παρατηρώ ότι η Benedita μας έχει καρφώσει με τα μάτια της και ένα χαμόγελο φαίνεται στο πρόσωπό της.
Αφήνω την Χ και πάω στο αυτί της Benedita.
-Her sweat is salty, what about yours?
Με παραμερίζει και πλησιάζει την Χ.
Της κάνει μια αγκαλιά και βλέπω ότι κάνει την ίδια κίνηση που έκανα εγώ πάνω στο λαιμό της Χ.
Ξαφνικά μέσα σε ένα club που βαρούσε τέρμα μουσική, βλέπω μπροστά μου την Benedita να ακουμπά τη γλώσσα της πίσω απο το λοβό του αυτιού της Χ και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο πούτσος που πρέπει να γέμισε με αίμα ικανό για να γεμίσω 2 μπανιέρες king size
-She is really very salty
-And you are very naughty, της είπα και κάνω κίνηση να ακουμπήσω την καβλωμένη πούτσα μου πάνω της για να καταλάβει πόσο έχω καβλώσει.
Συνεχίζω και της λέω: She doesn't wear any underwear, minutes before our arrival i cum into her pussy and told her that i want to finger her inside the club.
H Benedita πλησιάζει την Χ και βάζει το χέρι της πάνω απο τη φούστα αγγίζοντας τον κώλο της για να διαπιστώσει ότι όντως η Χ δεν φορούσε εσώρουχο ενόσω κουνιόταν στο ρυθμό της μουσικής.
Η συνέχεια στο club εξελίχθηκε με τις δύο γυναίκες να μιλούν λίγο μεταξύ τους, και με τους 3 να χορεύουμε και να τριβόμαστε με καβλωτικό τρόπο.
Πιάνω με τρόπο την Χ και της λέω αν θέλει να το συνεχίσουμε και να κάνουμε επιτέλους αυτό που τόσο καιρό προσπαθούμε ανεπιτυχώς.
Με αποστομώνει λέγοντάς μου ότι έχει ήδη μιλήσει με την Benedita και θα έρθει μαζί μας στο δωμάτιο.
Πίνουμε απο δυο γύρους σφηνάκια Jagermeister και φεύγουμε.
Μέσα στο ταξί εγώ κάθισα στο συνοδηγό και οι δυο γυναίκες πίσω.
Γελούσαν και πείραζαν η μια την άλλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο. Συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καπότες, για μια στιγμή με πιάνει ένα άγχος αλλά μετά σκεφτόμενος με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω, λέω ότι ίσως και αυτό να είναι καλό διότι θα έχω διακαιολογία να μην γαμήσω εγώ την Benedita, μιας και η Χ όσο και αν -υποθετικά μου το επέτρεπε- ίσως την επόμενη ημέρα αυτό να την ξενέρωνε ή τέλως πάντων να το μετάνιωνε, που θα με έβλεπε να γαμάω μια άλλη γυναίκα μπροστά της.
Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο και με το που κλείνει η πόρτα οι δυο τους πλακώνονται στα γλωσσόφιλα.
Η Benedita έγλυφε με μανία το λαιμό της Χ, λες και ήθελε να σκουπίσει με τη γλώσσα της όσο ιδρώτα έβγαλε στο club χορεύοντας.
Οι δυο γυναίκες να αγγίζονται με ένταση, να χουφτώνουν η μια την άλλη, να ρίχνουν γλωσσόφιλα και εγώ να είμαι απο μια απόσταση και να τις παρακολουθώ. Ρούχα δεν είχε βγάλει καμία.
Κάποια στιγμή η Χ μου κάνει χειρονομία με το δάχτυλό της να σηκωθώ απο τον καναπέ και να έρθω κοντά της.
Σηκώνομαι και η πούτσα μου έχει πρηστεί τόσο πολύ που διαγράφεται πάνω απο το παντελόνι.
Τις βλέπω και τις δυο ότι το παρατηρούν.
Λέει η Χ στην Benedita:
-A poor guy needs a blowjob, do you see him how desperate he looks us? Would you like to suck him together?
Η Χ μου ξεκούμπωσε το παντελόνι όσο η άλλη κοιτούσε την Χ να μοιάζει με άγριο λύκο έτοιμο να κατασπαράξει απο κάβλα το θήραμά του.
Μου πιάνει την πούτσα και της ρίχνει ένα βασιλικό φτύσιμο, λες και κρατούσε σάλιο απο το club!
Μετά κρατώντας την πούτσα μου στο χέρι της λέει στην Benedita να τη βάλει στο στόμα της. Έχω καβλώσει τόσο που λέω απο μέσα μου ότι δεν πρόκειται να κρατηθώ, μόλις νιώσω τη γλώσσα της πάνω στον πούτσο μου θα τη χύσω!
Ευτυχώς δεν έγινε βέβαια αυτό.
Η Benedita άρχισε ένα μέτριο τσιμπούκι βάζοντας μόνο το κεφαλάκι μέσα στο στόμα της. Έβλεπα την Χ να της πιάνει το κεφάλι και να προσπαθεί να της σπρώξει το στόμα πιο βαθιά στον πούτσο μου.
Της λέει:
- Spit on him baby, suck him as good as you can. Would you like me to show how we do it?
Ρίχνει ένα φτύσιμο η Benedita στον πούτσο, μου τον αρπάζει η Χ και με ξεκινάει στα deepthroad.
Να της πιάνω το κεφάλι για να κάνει gaggin, η Χ να πνίγεται και να βγάζει ακόμα περισσότερο σάλιο. Αυτό κράτησε για 2-3 λεπτά και μετά τις σπρώχνω (ήταν γονατιστές πάνω στο κρεββάτι), και κάνω κίνηση να αρχίσω να τις βγάζω τα ρούχα.
Εχω μπροστά μου ξαπλωμένες δυο γυμνές γυναίκες, 2 μουνιά που με περιμένουν να τα γλύψω. Ρωτάω την Χ αν πάνε όλα καλά, αν νιώθει εντάξει και αν την ενοχλεί να προχωρήσω. Στα Ελληνικά όλα αυτά, μην φέρω σε δύσκολη θέση την "καλεσμένη" μας.
Μου απαντάει:
-Αφού μπήκαμε στο χορό, τώρα χορεύουμε.
Της πιάνω τρυφερά το χέρι, και κατευθύνομαι στο μουνί της Benedita για να το γευτώ.
Μούσκεμα! Τα μεγάλα της μουνόχειλα έσταζαν μουνόζουμα και ιδρώτα απο το club αλλά ήταν πεντακάθαρη. Ούτε υποψία ψαρίλας, κάτουρου ή κάτι άλλο ενοχλητικό.
Αφού την έγλειφα κάμποση ώρα τη ρώτησα αν θα ήθελε να της βάλω δάχτυλο. Στο μεταξύ αυτές καταλάβαινα οτι είχαν πλακωθεί στα γλωσσόφιλα.
Μου λέει:
- No! I want her tongue inside me. Fuck me with your tongue! Με αυστηρό, επιτακτικό και χωρίς κανένα περιθόριο αμφισβήτησης ύφος.
Η Χ κάνει κίνηση να της κάνει γλυφομούνι αλλά τη βλέπω ότι πάει να στηθεί σε 69 μαζί της.
Μιλάνε μεταξύ τους και λένε να συνεχίσουν έτσι ώστε να γλύψουν ταυτόχρονα η μια την άλλη.
Η Benedita ξαπλωμένη και η Χ απο πάνω της σε στάση 69.
Το έκαναν αυτό για αρκετή ώρα με βογγητά κάβλας να βγαίνουν και απο τις δυο.
Εγώ μπροστά τους κοιτούσα.
Σκέφτηκα να πλησιάσω την Χ και εκεί που έγλυφε το μουνί της Benedita, της έδωσα και τον πούτσο μου μπροστα στα μούτρα της.
Μια έγλυφε το μουνί της άλλης μια έβαζε τον πούτσο μου στο στόμα της.
Η απόλυτη κάλβα. Όσο και αν το περιγράφω δεν μπορώ να μεταφέρω το συναίσθημα.
Σε κάποια στιγμή, μη έχοντας άλλες αντοχές, γιατί σίγουρα δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, λέω στην Χ:
Θέλω να σε χύσω κάβλα μου. Θέλω να στα βγάλω στα μούτρα σου.
Τα θέλω πάνω στο μουνί μου, μου λέει.
Αλλάζουν στάση, ανοίγει ξαπλωμένη η Χ τα πόδια της έτοιμη να υποδεχτεί τα χύσια μου πάνω της και η Benedita να στέκεται δίπλα της και να τη φιλάει με γλώσσα.
Πετάχτηκαν παντού εκτός απο το μουνί της! Τέτοιο πίδακα σπέρματος ούτε έφηβος δεν έβγαζα.
Τα σκάγια πήραν λίγο την καλεσμένη μας μιας και έκανα μια λοξή κίνηση όσο έχυνα και έριξα μια μικρή ποσότητα και πάνω σ αυτή.
Η Benedita ξάπλωσε πάνω στην Χ, με εμένα να ουρλιάζω σαν ουρακοτάγκος στη ζούγκλα μόλις έχυσα, και αυτές συνέχισαν να φιλιούνται και να αγγίζονται με τα χύσια μου να πασαλείφονται στα κορμιά τους.
Στη συνέχεια άρχισαν να πειράζουν τα μουνιά τους, τις κλειτορίδες τους με εμένα να αγγίζω μια τη μια και μια την άλλη.
Η Benedita έχυσε πρώτη, βγάζοντας ωραίες καβλωτικές φωνούλες, λέγοντας και κάτι στη γλώσσα της μεταξύ του si, si, si, και λίγο μετά τελείωσε και η Χ.
Πήγαμε ο ένας μετά τον άλλο στο μπάνιο για να πλυθούμε, ήπιαμε λιγο ακόμα Jagermeister που είχε μείνει απο πριν στο ψυγείο και βγήκαμε στο μπαλκόνι για τσιγάρο.
Η Benedita όταν άρχισε να βγαίνει ο ήλιος το πρωι, μας ρώτησε πολύ ευγενικά αν θα ήθελε να φύγει -και να καλέσουμε ένα ταξί- ή αν θα θέλαμε να μείνει μαζί μας.
Εννοείται ότι της είπαμε πως μπορεί να μείνει μαζί μας, με τις δυο γυναίκες να ξαπλώνουν μαζί στο κρεββάτι και εμένα να μην μπορώ να κοιμηθώ απο το θέαμα που έβλεπα.
Το μεσημέρι, εγώ κοιμόμουν στον καναπέ, οι γυναίκες ξύπνησαν πρώτες, ήπιαμε ένα καφέ και φάγαμε κάτι μπισκότα που είχα αγοράσει την προηγούμενη, δεν ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα παρα μόνο ένα ωραίο φιλί στο μάγουλο, έβαλε τα ρούχα της, κάλεσε μόνη της ταξί και έφυγε.

Η πρώτη μας νύχτα ως FFM couple είχε επιτυχία.
Περάσαμε και οι 3 όμορφα, τα συναισθήματα που ζήσαμε ήταν πολύ πιο έντονα απο όσα βλέπαμε μόνο στις τσόντες και η συνεχίσαμε τις τουριστικές μας διακοπές μέχρι να μπούμε στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Να είστε όλες και όλοι καλά!
FFM Lover

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.343
Πόντοι
3.446
επίσης, σόρρυ κιόλας, αλλά το μάτι μου ακόμα και στο σκρόλινγκ...

περιθώριο με ω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την κάνω :hi:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
22.981
Πόντοι
26.386
Μην τον αποπαίρνετε τον άνθρωπο ρε παιδιά, ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα για να γαμήσει και πάλι σε Λατίνα έπεσε. Δεν έχετε λίγο τσίπα τέλος πάντων;;;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.843
Πόντοι
3.846
Mια ερώτηση ρε παίκτη: Γράφεις στα αγγλικά ό,τι ειπώθηκε στα αγγλικά για κάποιο λόγο; Για πιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom