Νέα

Φετίχ BDSM : Cock & Ball Torture (CBT) Βασανισμός Πέους ! Οι Μαύρες Τέχνες !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Φετίχ BDSM : /p/bdsm.html

Φετίχ BDSM : Cock & Ball Torture (CBT) Βασανισμός Πέους ! Οι Μαύρες Τέχνες !
/2012/10/bdsm-cock-ball-torture-cbt.html



Ο βασανισμός πέους ( Cock & Ball Torture ) είναι ένα πολύ δημοφιλές και διαδεδομένο φετίχ στον κόσμο του BDSM και μάλιστα στο εξωτερικό , σε dungeons αποτελεί μια στάνταρ υπηρεσία Φετίχ μιας και δεν μπορεί να υπάρξει Medical Session ή  BDSM Session χωρίς να εμπεριέχεται μέσα σε αυτό .

Το CBT όμως , δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι είναι και μια επικίνδυνη πρακτική που εγκυμονεί κινδύνους , όχι μόνο απο την λανθασμένη εφαρμογή συγκεκριμένων πρακτικών που ίσως προκαλέσουν επιτόπιο τραυματισμό αλλά και απο την μακροχρόνια ενασχόληση με αυτό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στειρότητας ή άλλου είδους λειτουργικά προβλήματα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν είναι προσωπική μου επιλογή αυτό το φετίχ και μάλιστα , είχα πολλούς ενδοιασμούς ώς προς το αν έπρεπε ή όχι να γράψω αυτό το άρθρο . Κατόπιν πιέσεων αναγνωστών μου αλλά και προκειμένου να δώσω μια ενημέρωση μιας και η άγνοια εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους , αποφάσισα τελικά να γράψω για το Φετίχ του Βασανισμού Πέους ( CBT ) που παγκοσμίως έχει τόσους οπαδούς .

Ο Βασανισμός Πέους ( CBT ) , όσο και να σας φαίνεται περίεργο , ακόμα , δεν έχει ερευνηθεί και εξηγηθεί πλήρως ώς Φετίχ . Υπάρχουν μόνο θεωρίες διάχυτες στο διαδίκτυο που ξεκινούν απο την ψυχολογική επιρροή που έχει στο μυαλό ενός άντρα ο φόβος του «ευνουχισμού» και καταλήγουν μέχρι θεωρίες του στύλ ότι ένας υποτακτικός επιθυμεί την υποταγή σε μια Αφέντρα και η απόλυτη πρόσβαση στα γεννητικά του όργανα είναι μια ακραία μορφή αυτής της υποταγής !

Εκτός απο αυτό το πλαίσιο που οριοθετείται απο τα δύο αυτά άκρα (ευνουχισμός – βασανισμός ) , υπάρχει και μια ακόμα θεωρία που έχει να κάνει με τον κορεσμό του μυαλού και του σώματος σε έναν υποτακτικό ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις και βιώματα BDSM απο διάφορ sessions στο μυαλό του και αναζητά κάτι ακόμα πιο ακραίο που θα τον οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ηδονής . Αυτή η θεωρία απορρέει απο το στατιστικό γεγονός ότι οι περισσότεροι οπαδοί του CBT είναι άνω των 40 ετών .

To CBT έχει πολλές μορφές και μάλιστα κάθε Αφέντρα , εξελίσσει την δική της τεχνική και σε αρκετές περιπτώσεις τα δικά της εργαλεία και σύνεργα προκειμένου να παράγει αυτό το αποτέλεσμα .

Σε γενικά πλαίσια , το CBT αποτελείται , είτε απο απευθείας επέμβαση επάνω στα αντρικά γεννητικά όργανα ( χτυπήματα, ζουλήγματα , τραβήγματα κλπ) είτε απο επέμβαση στην ουρήθρα με την χρήση οργάνων που μπαίνουν απευθείας μέσα ( καθετήρες , μεταλλικοί ράβδοι κλπ ) , είτε με επέμβαση στα αντρικά γεννητικά όργανα με άλλα μέσα βασανισμού ( κερί , μανταλάκια , clips, βελόνες κλπ ) , είτε με μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος επάνω στα αντρικά γεννητικά όργανα ( electro –stimulation ) .

Επίσης , υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με την παραγωγή πόνου στα αντρικά γεννητικά όργανα αλλά πιο πολύ έχουν να κάνουν με την ακινητοπόιηση του υποτακτικού ή την δημιουργία άβολου συναισθήματος .

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι ειδικοί κρίκοι που μπαίνουν στα γεννητικά όργανα , τα ειδικά κολλάρα που μπαίνουν στην βάση του πέους καθώς και η συσκευή humbler που τραβάει πίσω τα γεννητικά όργανα , ακινητοποιώντας τον υποτακτικό προκειμένου να δεχτεί spanking ή παιχνίδια με το δονητή.

Πώς όμως γίνεται στην πράξη το CBT  ;

Καταρχήν , έχει μεγάλη σημασία η ψυχολογική κατάσταση του υποτακτικού .

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει ένα session CBT έτσι κατευθείαν , χωρίς πρώτα να στηθεί ένα παιχνίδι ρόλων , ένα  σκηνικό Γυναικείας Κυριαρχίας μέσα στο ίδιο το session . Γιαυτό το λόγο , πάντα σχεδόν το παιχνίδι αυτό , εντάσσεται σε ένα role play session όπως για παράδειγμα Ιατρικές Φαντασιώσεις  ( Medical Fantasies) .

Αφού λοιπόν η Αφέντρα καθορίσει το πλαίσιο του ρόλου της στο οποίο θα κινηθεί , το επόμενο στάδιο είναι η ακινητοποίηση του υποτακτικού που και αυτή έχει σημαντικότατο ρόλο στην όλη εξέλιξη . Εξάλλου , όπως προαναφέραμε , δεν υπάρχει πιο έντονη σκηνή υποταγής απο το να είναι ο σκλάβος ακινητοποιημένος με τα γεννητικά του όργανα εκτεθιμένα και έτοιμα να βασανιστούν .

Εδώ ξεκινάει η μεγάλη διαφοροποίηση του CBT με τα υπόλοιπα φετίχ / παιχνίδια . 

Ενώ λοιπόν σε όλες τις άλλες περιπτώσεις , ο υποτακτικός / πελάτης μιλάει και λέει τι θέλει ενώ η Αφέντρα προσαρμόζεται , στο CBT γίνεται ακριβώς το αντίθετο .

Τι εννοώ με αυτό;

Είναι μια μεγάλη αλήθεια που και εγώ χρειάστηκα εξηγήσεις για να κατανοήσω .










Επειδή το CBT , λαμβάνει χώρα σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή και μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες και τραυματισμούς , η σωστή επαγγελματίας Αφέντρα , δεν πρέπει να λάβει υπόψη της τον υποτακτικό/πελάτη στο 100 % των απαιτήσεών του , ειδικά ώς προς την ένταση και την βαρύτητα του βασανισμού .

Μπορεί ένας υποτακτικός να ζητήσει για παράδειγμα πολλές δυνατές κλωτσιές ( Ball kicking – Ball busting ) στα γεννητικά του όργανα . Αυτό δεν σημαίνει ότι η Αφέντρα θα φορέσει την πιο μυτερή της γόβα και θα στοχεύσει εκεί με όλη της την δύναμη . Συνήθως , κλωτσάνε με δύναμη δεξιά και αριστερά στα μπούτια και ελαφρά στα γεννητικά όργανα .

Επίσης , ο κάθε υποτακτικός / πελάτης , μπορεί σε μια επαγγελματία να ζητήσει ακραία παιχνίδια με ηλεκτρισμό , βελόνες κλπ . Και πάλι η Επαγγελματίας Αφέντρα , θα χρησιμοποιήσει ειδικό εξοπλισμό χαμηλής τάσης και ειδικά όργανα .

Αυτό που θέλω να πω με τα παραπάνω παραδείγματα , είναι ότι κάθε Αφέντρα ( επαγγελματίας ) έχει ένα δικό της τρόπο που εκτελεί  CBT και στο τέλος ο πελάτης είναι αυτός που προσαρμόζεται σε αυτό .

Η Αφέντρα στο CBT βασίζεται σε μια απλή αρχή που στο πλαίσιο ενός session δεν είναι απολύτως κατανοητή απο έναν ακινητοποιημένο υποτακτικό. Μιλάμε ότι στα αντρικά γεννητικά όργανα , το παραμικρό άγγιγμα με κάποιο ξένο αντικείμενο , μεταφράζεται στο μυαλό του υποτακτικού ο οποίος δεν βλέπει κιόλας εκείνη την περιοχή (η μπορεί να την βλέπει με ειδικούς καθρέπτες στο ταβάνι ) σε κάτι πολύ έντονο , ίσως πιο έντονο απο την πραγματικότητα .

Πράγματι , ένα παγάκι στην περιοχή του πέους ή της βαλάνου , η αίσθηση ενός μικρού μεταλλικού αντικειμένου , ένα μανταλάκι , όσο επίπονο και αν είναι , στο μυαλό του υποτακτικού θα είναι 10 φορές πιο επίπονο . Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται «ακρότητες» απο πλευράς της Αφέντρας για να δημιουργήσει ένα εφέ «βασανισμού» .

Βέβαια , ανάλογα με τον πελάτη και την εμπειρία , τα παιχνίδια μπορούν να κλιμακωθούν και μάλιστα , σε αρκετά dungeons , χρησιμοποιούν πιο ακραίες μεθόδους ( βελόνες κλπ) .

Σε κάθε περίπτωση , η Αφέντρα πρέπει να είναι εκπαιδευμένη και να έχει σχετικές γνώσεις ανατομίας και πείρα προκειμένου να μην δημιουργήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα .

Επίσης , είναι σημαντική η τήρηση κανόνων υγιεινής μιας και ειδικά στην περίπτωση των παιχνιδιών (urethra play) με την χρήση καθετήρων ή άλλων μεταλλικών ράβδων που η Αφέντρα τα βάζει μέσα στην ουρήθρα , εκτός του κινδύνου τραυματισμού , υπάρχει και η πιθανότητα μικροβιακής μόλυνσης .

Παρατηρήσατε ίσως κατά την διάρκεια του άρθρου ότι αναφερόμουν σε περιπτώσεις sessions με επαγγελματίες Αφέντρες !  Προσωπικά θεωρώ΄ότι το συγκεκριμένο φετίχ είναι καλύτερα να εξασκηθεί απο κάποια επαγγελματία έμπειρη αφέντρα , παρά να αποτελέσει αντικείμενο πειραματισμού απο ένα αρχάριο BDSM ζευγάρι .

Αυτά όμως στο εξωτερικό ! Στην Ελλάδα  δεν γνωρίζω να είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα .

Οι επαφές μου απο το διαδίκτυο , επιβεβαιώνουν ότι οι προσπάθειες CBT στην Ελλάδα είναι ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια όπου γίνονται ακόμα με ηπιότητα και χωρίς την ποικιλία και τα σύνεργα στο εξωτερικό .

Δεν μπορώ να συστήσω ούτε στις επαγγελματίες , ούτε στους υποτακτικούς να εμπλακούν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες , τουλάχιστον στην ένταση και την ποικιλία του εξωτερικού μιας και αφενώς μέν πρέπει να αποτιναχτεί τελείως η νοοτροπία του περιορισμένου – χρόνου – αρπαχτής απο πλευράς επαγγελματιών , αφετέρου δε , υπάρχουν θέματα υγιεινής και ασφάλειας που στην Ελλάδα της Οικονομικής Κρίσης , όχι μόνο δεν έχουν λυθεί αλλά είναι ακόμα πιο έντονα .

Όταν δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός και συνεχώς ανακαλύπτονται επαγγελματίες του σέξ με προβλήματα υγείας που μέσω των δραστηριοτήτων τους εξαπλώνουν μολυσματικές αρρώστιες και αφροδίσια νοσήματα , η ανάπτυξη πρακτικών ενός φετίχ όπως το CBT είναι μάλλον κακή ιδέα .

Με τον μόνιμο σύντροφό σας , είναι αλλιώς τα πράγματα αλλά εκεί είναι πολύ η δουλειά μου πρέπει να γίνει στο τομέα της ενημέρωσης και της υγιεινής .

Στο τομέα των επαγγελματιών , πρέπει να πώ ότι λόγω ελαχίστων κακών εξαιρέσεων (μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά ) , η εφαρμογή του CBT στην Ελλάδα θα ήταν καλό προς το παρόν να αποφευχθεί !!

Play Safe !

Photographs

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Forced Ejaculation – Εξαναγκαστική Εκτόνωση

Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

Cruel Milking - Επώδυνος Αυνανισμός

Orgasm Control & Prostate Massage – Έλεγχος Οργασμού & Μασάζ Προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Παίζοντας Με Chastity Devices
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Prince Albert Piercing - Μόνο Για Τολμηρούς
/2012/06/bdsm-prince-albert-piercing.html

Masturbatrix – Ένα Ξεχωριστό Είδος Αφέντρας


Πηγή :
 

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
89
Like
0
Πόντοι
0
:sunglasses: φιλε επικινδυνα  αυτα  αν παθεις καμια ζημια μπορει να  ειναι  ανεπανορθωτη.
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!


 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom