Νέα

Φεισμπουκ και ανεραστα λαικ και ποουκ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε παιδες, τι σκατα γινεται με αυτο το φεισμπουκ πια!!!
Γραφει η αλλη πηγα κολωνακι και πηρα τσαντα. 35 λαικ. Ηπιε βοτκα με λεμονι. 20 λαικ. Μολις εχεσε κ ο κωλος της ποναει σα να τον εφαγε απο τον ογκουνσοτο. 55 λαικ.

Τι σκατα γινεται πια, εχει ξεφυγει ο κοσμος τελειως! Ο, τι κ αν κανει καποιος πρεπει να το γραψει εκει περα και να παρει την επιβραβευση του!!!

Το κομπλεξ παει συννεφο δηλαδη! Κ αν δεν εχει αρκετα σχολια αυτο που γραφει τοτε νιωθει οτι δεν "μετραει" κ ολας! Ο, ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!

Ασε κ αυτο το ποουκ! Σκουντηγμα δηλαδη!
Εγω θα γουσταρα ενα κουμπι του τυπου "ΣΕ ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ". και μετα να εμφανιζεται στο προφιλ ξερεις "ο χρηστης ταδε εχυσε την ταδε στη μαπα".

Πειτε κ εσεις ρε γνωμες, γιατι νιωθω οτι ειμαι τελειως εκτος απο αυτον τον κοσμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε μην ασχολεισαι με τσουτσεκια.
Δεν θα βαλεις εσυ μυαλο στον κοσμο.
Και εγω προσπαθουσα παλιοτερα να βαλω μυαλο σε αλλους
αλλα απο τοτε που το κοψα βρηκα την υγεια μου  
γαμησε τους. Χαμενος κοπος.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Μεγαλη βλακεια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
νταξει μωρε γελοιοτητες...

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τυπε μην ασχολεισαι με τσουτσεκια.
Δεν θα βαλεις εσυ μυαλο στον κοσμο.
Και εγω προσπαθουσα παλιοτερα να βαλω μυαλο σε αλλους
αλλα απο τοτε που το κοψα βρηκα την υγεια μου  
γαμησε τους. Χαμενος κοπος.

Κ εγω το κοβω καθε φορα που κανω σχεση! Πριν κανα μηνα ομως χωρισα και το ανοιξα παλι. Κ εκει που ειχα σβησει τους παντες και τα παντα, ξανα μανα απο την αρχη, μπας και κανουμε κανα κονε. Ε φοιτητης ειμαι κ ολας, εγγραφες ερχονται, ολα τα πρωτακια θα θελουν εναν "εμπειρο". Τοσα χρονια εμπειρια να μου μεινει αμανατι?! :p

Παντως δεν την παλευω καθολου με το συστημα, ολοι την εχουνε δει γαμιαδες, ολες γκομεναρες, τι σκατα γινεται και που παει αυτος ο κοσμος δεν μπορω να καταλαβω.
Κ αναρωτιεμαι, πως γινεται κ επιβιωνουν ολα αυτα τα πειραγμενα ατομα. Δεν τους εχει πει κανεις οτι ειναι γελοιοι?
Βαζει ο αλλος φωτο με τους κοιλιακους. Βαζει η αλλη φωτο και δειχνει την κωλαθρα της με μαγιο.
Και οκ, εγω ο ασχετος γουσταρω την κωλαρα, τις βυζαρες, κλπ. Και θα την πηδαγα. Αλλα ποιος λογικος ανθρωπος θα εκανε σχεση με μια τετοια? Κ ΟΜΩΣ!!! Μολις την κανεις αντ θα δεις οτι ειναι σε σχεση με το σφιχτη της γειτονιας σας!!!

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΙΑ??? ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε παιδες, τι σκατα γινεται με αυτο το φεισμπουκ πια!!!
Γραφει η αλλη πηγα κολωνακι και πηρα τσαντα. 35 λαικ. Ηπιε βοτκα με λεμονι. 20 λαικ. Μολις εχεσε κ ο κωλος της ποναει σα να τον εφαγε απο τον ογκουνσοτο. 55 λαικ.

Τι σκατα γινεται πια, εχει ξεφυγει ο κοσμος τελειως! Ο, τι κ αν κανει καποιος πρεπει να το γραψει εκει περα και να παρει την επιβραβευση του!!!

Το κομπλεξ παει συννεφο δηλαδη! Κ αν δεν εχει αρκετα σχολια αυτο που γραφει τοτε νιωθει οτι δεν "μετραει" κ ολας! Ο, ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!

Ασε κ αυτο το ποουκ! Σκουντηγμα δηλαδη!
Εγω θα γουσταρα ενα κουμπι του τυπου "ΣΕ ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ". και μετα να εμφανιζεται στο προφιλ ξερεις "ο χρηστης ταδε εχυσε την ταδε στη μαπα".

Πειτε κ εσεις ρε γνωμες, γιατι νιωθω οτι ειμαι τελειως εκτος απο αυτον τον κοσμο.
Ειναι η μοναξια και η αποχαυνωση που μας κανει αρκετους ετσι...

Το οτι ειναι βλακεια ειναι και συμφωνω απολυτα με αυτο, γιατι οταν απευθυνεσαι σε αγνωστους, δεν μπορεις ποτε να ξερεις πως θα εκλαβει ο καθενας αυτο που θα πεις και ποιο υφος....

Ομως ερχονται στιγμες που θες να πεις κατι και δεν εχεις καποιον πλαι σου να σε ακουσει και αναγκαστικα οδηγεισαι εκει με απροβλεπτες συνεπειες......
Σε καποια πραγματα θεωρω καλο να πεις μια δυο κουβεντες ανθρωπινα, ωστε να δωσεις θαρρος, η κουραγιο σε καποιον αγννωστο, οταν δεις παραπονο η στεναχωρια για κατι...
Οταν ομως δεις κατι ''χαζο'' μπορεις να το αγνοεις χωρις να σχολιαζεις, γιατι δεν μπορεις ποτε να ξερεις τι ζορια μπορει να τραβαει ο καθενας...

Καποιοι το ελεγχουν και καποιοι οχι .....

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΙΑ??? ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!

images

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!
:2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κ εγω το κοβω καθε φορα που κανω σχεση! Πριν κανα μηνα ομως χωρισα και το ανοιξα παλι. Κ εκει που ειχα σβησει τους παντες και τα παντα, ξανα μανα απο την αρχη, μπας και κανουμε κανα κονε. Ε φοιτητης ειμαι κ ολας, εγγραφες ερχονται, ολα τα πρωτακια θα θελουν εναν "εμπειρο". Τοσα χρονια εμπειρια να μου μεινει αμανατι?! :p

Παντως δεν την παλευω καθολου με το συστημα, ολοι την εχουνε δει γαμιαδες, ολες γκομεναρες, τι σκατα γινεται και που παει αυτος ο κοσμος δεν μπορω να καταλαβω.
Κ αναρωτιεμαι, πως γινεται κ επιβιωνουν ολα αυτα τα πειραγμενα ατομα. Δεν τους εχει πει κανεις οτι ειναι γελοιοι?
Βαζει ο αλλος φωτο με τους κοιλιακους. Βαζει η αλλη φωτο και δειχνει την κωλαθρα της με μαγιο.
Και οκ, εγω ο ασχετος γουσταρω την κωλαρα, τις βυζαρες, κλπ. Και θα την πηδαγα. Αλλα ποιος λογικος ανθρωπος θα εκανε σχεση με μια τετοια? Κ ΟΜΩΣ!!! Μολις την κανεις αντ θα δεις οτι ειναι σε σχεση με το σφιχτη της γειτονιας σας!!!

Φίλε όλες οι γυναίκες είναι από τη φύση τους φιλάρεσκες.

Έιτε με είτε χωρίς fb.

Η αλήθεια είναι ότι το fb αναπτύσσει πολύ το ναρκισσισμό των ατόμων. Και λογικό αυτό να συμβαίνει αυτό.

Από τη στιγμή που επιλέγεις να εκτεθείς, επιλέγεις να εκθέσεις το καλύτερο κομμάτι σου. Ο καθένας/καθεμία θα φροντίσει να βάλει την πιο κολακευτική φωτό, από τη στιγμή που ξέρει ότι πολύς κόσμος θα δει τις συγκριμένες εικόνες.

Και είδικα οι νέες γενιές που μεγαλώσαν-μεγαλώνουν με αυτό, θα τους επηρεάσει ακόμα περισσότερο στην αυταρέσκεια και στην ωραιοπάθεια. Κυρίως τις γυναίκες.

Τώρα αν αξίζει να ασχολείται κανείς με το fb; Ένας τρόπος επικοινωνίας είναι με πολλά θετικά και πολλά αρνητικά. Εξαρτάται τι επιδιώκει ο καθένας. Αλλά πάντως δεν έχει μόνο αρνητικά.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ειναι η μοναξια και η αποχαυνωση που μας κανει αρκετους ετσι...

Το οτι ειναι βλακεια ειναι και συμφωνω απολυτα με αυτο, γιατι οταν απευθυνεσαι σε αγνωστους, δεν μπορεις ποτε να ξερεις πως θα εκλαβει ο καθενας αυτο που θα πεις και ποιο υφος....

Ομως ερχονται στιγμες που θες να πεις κατι και δεν εχεις καποιον πλαι σου να σε ακουσει και αναγκαστικα οδηγεισαι εκει με απροβλεπτες συνεπειες......

Καποιοι το ελεγχουν και καποιοι οχι .....
Δε διαφωνω μαζι σου.
Μαλιστα, συμφωνω, αλλα διαβασε τι εγραψα.
Αλλο να περνας την ωρα σου, να ψαχνεις συντροφια και κουβεντα και αλλο να προσπαθεις να "δειχτεις" μεσα απο ενα παιχνιδι στο ιντερνετ. Γιατι για μενα παιχνιδι ειναι πλεον.
Εχω λογαριασμο απο τοτε που πρωτοανοιξε, επεσα κ εγω στην παγιδα οτι ειναι για παλιους συμμαθητες. Και στην αρχη αυτες ηταν οι επαφες μου.
Πλεον ομως δεν ειναι μονο αυτες, αν και προσπαθω να κραταω χαμηλα τα νουμερα, κατω απο 200.
Πες μου ομως, ενας που εχει 2000 επαφες ειναι πιο κοινωνικος απο μενα? Εχει πιο πολλους φιλους? Πιο μεγαλη οικογενεια?
Αυτοι οι ανθρωποι τρεφουν τη ματαιοδοξια τους ετσι και το θεμα ειναι οτι πλεον η εξαιρεση γινεται κανονας.. Λιγοι ειναι αυτοι που του δινουν οση σημασια αξιζει πραγματικα.

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ "Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ" !!!!!!!! ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

οχι ενας λογικος αποκλειεται να εκανε σχεση με ενα τετοιο τσολι.
Ο ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα

Κωλέθρια_Σχέση

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ πάντως όλη μέρα facebook είμαι,και γκόμενα δε βρήκα.Μήπως κάνω κάτι λάθος?Προσπαθώ εκεί στο yoville πού και πού,αλλά όλες 11 και 12 είναι.Δε γίνεται δουλειά έτσι ρε πούστη μου.... :think:

Επισκέπτης
Το facebook είναι ένα μεγάλο λεύκωμα όπως αυτά που είχαμε στο σχολείο, που ο καθένας έγραφε τα δικά του, κολλούσε καμιά φώτο και το κυκλοφορούσαμε για χαβαλε. Ήταν ότι καλύτερο εκείνη την εποχή, απίστευτο χαβαλέ.
Το ίδιο κάνει και το fb, και πιο προχωρημένο. Πετάει ο ένας μια μαλακία ή καμιά φώτο και αρχίζουν τα σχόλια από κάτω κι ο χαβαλές. Που ακριβώς είναι το κακό;
Σίγουρα υπάρχουν και πολλές τραβηγμένες καταστάσεις, αλλά γενικά η σωστή χρήση του fb το κάνει ένα απίστευτο εργαλείο επικοινωνίας.

Κωλέθρια_Σχέση

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω να δηλωσω εθισμενος στα λαικ παντως.αν δε μου κανουν ισαμε 3 λαικ την ημερα δε μπορω να πεσω για υπνο.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το facebook είναι ένα μεγάλο λεύκωμα όπως αυτά που είχαμε στο σχολείο, που ο καθένας έγραφε τα δικά του, κολλούσε καμιά φώτο και το κυκλοφορούσαμε για χαβαλε. Ήταν ότι καλύτερο εκείνη την εποχή, απίστευτο χαβαλέ.
Το ίδιο κάνει και το fb, και πιο προχωρημένο. Πετάει ο ένας μια μαλακία ή καμιά φώτο και αρχίζουν τα σχόλια από κάτω κι ο χαβαλές. Που ακριβώς είναι το κακό;
Σίγουρα υπάρχουν και πολλές τραβηγμένες καταστάσεις, αλλά γενικά η σωστή χρήση του fb το κάνει ένα απίστευτο εργαλείο επικοινωνίας.
Αν το φεισμπουκ ειναι απιστευτο εργαλειο επικοινωνιας, τοτε το τηλεφωνο τι ειναι?
Ή μαλλον, το να γνωρισεις καποιον απο το μηδεν, να τον μαθεις, να δεις πως ειναι, πως αντιδρα, πως φερεται, αυτο δεν ειναι επικοινωνια? Θεωρεις εσυ δηλαδη οτι το φεισμπουκ ειναι απλα ενα λευκωμα?

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και μιας και αναρωτιεσαι. Ο καθενας και η καθεμια δειχνει οτι εχει  :grin:
Εδω διαφωνω καθετα. Καποιος εχει την αναγκη να δειξει κατι οταν ειναι ανασφαλης κ αποζητα την επιβεβαιωση.
Αν καποιος εχει αυτογνωσια και ξερει ποια ειναι η θεση του στην κοινωνια, τοτε δεν εχει κανενα λογο να δειξει κατι.

Ασε που οι περισσοτεροι δε δειχνουν κατι που εχουν, αλλα κατι που θα ηθελαν να εχουν!!!

Π.Χ. Ειμαι φιλος με τον Ομπαμα. ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Επισκέπτης
Εδώ πάλι θα βρεις τύπους που έχουν εθισμό στις φώτο του Λίλα.
Αν δεν δει ο τύπος 3 φώτο του Λίλα την ημέρα, δεν πέφτει για ύπνο (και με το δίκιο του βέβαια)  :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom