Νέα

Fatsa.gr τι παίζει με αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asterios(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το σάιτ? Στέλνω μυνήματα σε κοπέλες αλλά καμιά απάντηση .

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γιατί είναι υποχρεωτικό ν' απαντήσουν?  :P

Επισκέπτης
εμένα εξωτερικά μου φαίνεται τελείως μούφα. ακόμα και αυτά που γράφουν τα μέλη στα προφίλ τους φαίνονται μούφα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό αλλά εντάξει έτσι για πλάκα τουλάχιστον καμιά απάντηση ποτέ ?
Δεν στέλνω μαλακισμένα μυνήματα.
Χμ - fair enough. Τότε να σε ενημερώσω ότι το σπορ αυτό μάλλον έχει πεθάνει.

Υπάρχουν threads εδώ αρκετά κατατοπιστικά από experts του online dating κλπ.

dimitris_2_2

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα περισσότερα γυναικεία προφίλ είναι μουφα στο φάτσα!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Και μενα στο zoo δεν μου απαντάνε...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Και μενα στο zoo δεν μου απαντάνε...
εμ τα θελεις και ολα στο πιατο.........επειδη εχω παρει αρκετες απο εκει,σε ολες ξεκινησε παιζοντας καποιο παιχνιδι και μιλωντας σιγα-σιγα.Οταν σε εμπιστευετει λιγο και εχεις και λιγο μπλα-μπλα χωρις να φαινεσαι λιγουρης,τοτε το πιο πιθανο ειναι να σου ζητησει αυτη να συναντηθειτε.το πηδημα εφοσον δεν εισαι κουασιμοδος εσυ η αυτη ,ειναι κατα 90% εξασφαλισμενο απο την πρωτη φορα...απλα θελει τροπο...... ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Και τότε στο chat γιατί μπαίνουν; Ενα απλό καλησπέρα τι κάνεις λεω...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
monogiaagamitous.gr  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Και τότε στο chat γιατί μπαίνουν; Ενα απλό καλησπέρα τι κάνεις λεω...

Καλά αν περιμένεις με ένα γεια τι κανεις να πηδήξεις.... 
URL]

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
έχω ένα σκορ 6-0 στο φατσα και πόλλες που έχω γειώσει εν καιρό.... Είχα να μπω μήνες και μπηκα τελη Φλεβαρη...Εχω και άλλα ντοκουμέντα!!!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Κάνε κανα ιδιαίτερο ρε φίλε..

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Σιγα μην  εντρυφισουμε και σε εντυπα εγχειριδια στρατηγικης(λες και θα κανουμε κρουση στην Βορεια Κορεα  :2funny:) για να μιλαμε στην μια αγνωστη περσονα στο καθε μαλακοτσατ.... :S

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εμ τα θελεις και ολα στο πιατο.........επειδη εχω παρει αρκετες απο εκει,σε ολες ξεκινησε παιζοντας καποιο παιχνιδι και μιλωντας σιγα-σιγα.Οταν σε εμπιστευετει λιγο και εχεις και λιγο μπλα-μπλα χωρις να φαινεσαι λιγουρης,τοτε το πιο πιθανο ειναι να σου ζητησει αυτη να συναντηθειτε.το πηδημα εφοσον δεν εισαι κουασιμοδος εσυ η αυτη ,ειναι κατα 90% εξασφαλισμενο απο την πρωτη φορα...απλα θελει τροπο...... ;)

μεχρι προσφατα, που ειχε μηχανη αναζητησης και αναλυτικα (ηλικια, παντρεμενος, εκπαιδευση, βαρος, υψος κλπ) αν εστιαζες σωστα και εγραφες ενα 30-40% response rate το ειχες και αρχιζε το παραμυθι. Τωρα που ουσιαστικά σβησαν τα αναλυτικα προφιλ μονο με παιχνιδια μπορεις να αρχισεις.

Πολυ μαλακες στο ζοο. πανε να τα κανουν σκατα οπως και στο dating. πανω που βρισκαβν την συνταγη της επιτυχιας, το αλλαζανε  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom