asterios(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το σάιτ? Στέλνω μυνήματα σε κοπέλες αλλά καμιά απάντηση .
Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό αλλά εντάξει έτσι για πλάκα τουλάχιστον καμιά απάντηση ποτέ ?Γιατί είναι υποχρεωτικό ν' απαντήσουν?![]()
Χμ - fair enough. Τότε να σε ενημερώσω ότι το σπορ αυτό μάλλον έχει πεθάνει.Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό αλλά εντάξει έτσι για πλάκα τουλάχιστον καμιά απάντηση ποτέ ?
Δεν στέλνω μαλακισμένα μυνήματα.
Χμ - fair enough. Τότε να σε ενημερώσω ότι το σπορ αυτό μάλλον έχει πεθάνει.
Υπάρχουν threads εδώ αρκετά κατατοπιστικά από experts του online dating κλπ.
Αν σου είναι εύκολο μερικά λινκ?
Αν περιμενεις ειδικα απο αυτο το μπακαλοσαιτ...σωθηκες!!!!Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το σάιτ? Στέλνω μυνήματα σε κοπέλες αλλά καμιά απάντηση .
εμ τα θελεις και ολα στο πιατο.........επειδη εχω παρει αρκετες απο εκει,σε ολες ξεκινησε παιζοντας καποιο παιχνιδι και μιλωντας σιγα-σιγα.Οταν σε εμπιστευετει λιγο και εχεις και λιγο μπλα-μπλα χωρις να φαινεσαι λιγουρης,τοτε το πιο πιθανο ειναι να σου ζητησει αυτη να συναντηθειτε.το πηδημα εφοσον δεν εισαι κουασιμοδος εσυ η αυτη ,ειναι κατα 90% εξασφαλισμενο απο την πρωτη φορα...απλα θελει τροπο...... ;)Και μενα στο zoo δεν μου απαντάνε...
Και τότε στο chat γιατί μπαίνουν; Ενα απλό καλησπέρα τι κάνεις λεω...
εμ τα θελεις και ολα στο πιατο.........επειδη εχω παρει αρκετες απο εκει,σε ολες ξεκινησε παιζοντας καποιο παιχνιδι και μιλωντας σιγα-σιγα.Οταν σε εμπιστευετει λιγο και εχεις και λιγο μπλα-μπλα χωρις να φαινεσαι λιγουρης,τοτε το πιο πιθανο ειναι να σου ζητησει αυτη να συναντηθειτε.το πηδημα εφοσον δεν εισαι κουασιμοδος εσυ η αυτη ,ειναι κατα 90% εξασφαλισμενο απο την πρωτη φορα...απλα θελει τροπο...... ;)