Νέα

Φάρμα 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα garoxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 13K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

garoxas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
121
Πόντοι
0
δεν ακουστηκε κανεις κι ειπα να ξεκινησω για τα καριολακια τα φετινα στην φαρμα

OP
OP
G

garoxas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
121
Πόντοι
0
roula-giannioti-farma.jpg

nasia-evaggelatou-farma.jpg

pinelopi-orfanoudaki-farma.jpg

georgis-tsami-farma.jpg

maria-persidou-farma.jpg

marilia-petrou-farma.jpg

antonia-moisidou-farma.jpg

elena-karambasi-farma.jpg

maria-perpinia-farma.jpg

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
H Μαρίλια είναι ομορφούλα. οχι ότι θα κάτσω να το δω. δεν υπάρχει τηλεοραση εδώ μόνο οθόνη.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Τύπε καλά έκανες και άνοιξες νήμα. Μερικά φαίνονται αξιόλογα "τεμάχια". Εγώ δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ριάλιτι, αλλά αν θες να ανεβάζεις υλικό, μήπως είναι καλύτερα να το ανοίξεις στην ενότητα "τηλεόραση & κινηματογράφος";
Στην ενότητα "γενική συζήτηση" θα χαθεί κατά τη γνώμη μου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.754
Πόντοι
2.306
Το ειδα χτες. Πιο δυνατη η πρωταθλητρια καρατε για μενα, βεβαια ανετα σε στελνει με τρια καταγματα, εντελως τουμπανο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.064
Πόντοι
6.515
ανεργα η ημιαπασχολουμενα ψωνια που πανε για το μεροκαματακι, παντελως αδιαφορο :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.754
Πόντοι
2.306
Εχει βαρυνει το κλιμα, τα πολιτικα νηματα εχουν παρει ολο τον τζιρο, παει απατο το trash ….

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Γουσταρω τα μιλφονια..ηδη τις φανταζομαι να στηνονται με διαφανη κολαν και απο μεσα στρινγκαρες του θανατου

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.842
Πόντοι
3.446
Αυτή είναι γυναίκα για μένα. Και όμορφη και επιβλητική. :smiling-face-with-heart-eyes:
Καράτε βέβαια δεν ξέρω, αλλά ευχαρίστως να κάτσω να μου μάθει. Είμαι πολύ υπάκουος , μπορεί να ρωτήσει και τα κορίτσια εδώ.
Δεν χρειαζόταν βρε κορίτσι μου να τρέχεις στην Φάρμα για να ζήσεις κάτι διαφορετικό, μια ώρα μαζί μου και θα το ζούσες.....:cheesy:
YΓ. Την ειχα ανακαλύψει πριν την φάρμα εδώ.. :buck2:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
"Διάσημους" δεν έχει;

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Αυτή είναι γυναίκα για μένα. Και όμορφη και επιβλητική. :smiling-face-with-heart-eyes:
Καράτε βέβαια δεν ξέρω, αλλά ευχαρίστως να κάτσω να μου μάθει. Είμαι πολύ υπάκουος , μπορεί να ρωτήσει και τα κορίτσια εδώ.
Δεν χρειαζόταν βρε κορίτσι μου να τρέχεις στην Φάρμα για να ζήσεις κάτι διαφορετικό, μια ώρα μαζί μου και θα το ζούσες.....:cheesy:
YΓ. Την ειχα ανακαλύψει πριν την φάρμα εδώ.. :buck2:
Ωραία πάντως για αθλήτρια του καράτε
Μοντέλο

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Βλέπετε αυτή η παπάρια η να περιμένω Survivor?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.746
Πόντοι
2.356
Αυτή η Κύπρια ο ορισμός του βλήματος.
Κακομαθημένη, κοριτσάκι του μπαμπά, της πήραν μηχανή και άλογο και νόμισε ότι έπιασε τον Πάπα από τ' αρχίδια.
Ξέρω από άλογα, εχω κι εγώ δικό μου, είπε.
Και πάει ΠΙΣΩ από άλογο που δεν το ξέρει και δεν την ξέρει, να του κανει πλεξούδες στην ουρά, που ανάθεμα κι αν του εχουν ξανακάνει οι χωριαταραιοι που το είχαν, που μάλλον το έχουν ταράξει στη βίτσα. Ήταν και νευρικό, της ρίχνει μια κλωτσιά και την έστειλε νοσοκομείο.
47 κιλά αυτή, κάνουμε το σταυρό μας που δεν την εκτόξευσε εξω από τη φάρμα με την κλωτσιά.
Άλογο είχε η βλαμμένη, από άλογα όμως δεν είχε ιδέα.
Και παρακολουθούμε μια σκηνή να κλαις και να γελάς. Αυτή ξερή στο χώμα και να κλαψουριζει "φέρτε μου κάποιον, να ξέρει πως να μου μιλάει". Να σου πει τι βρε βλακόμουτρο; Αν κατάλαβες πόσα πλευρά σου εσπασαν τα πέταλα ή αν νιώθεις τη σπλήνα και τη σκωταριά; :confused:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.183
Πόντοι
506
Αυτή η Κύπρια ο ορισμός του βλήματος.
Κακομαθημένη, κοριτσάκι του μπαμπά, της πήραν μηχανή και άλογο και νόμισε ότι έπιασε τον Πάπα από τ' αρχίδια.
Ξέρω από άλογα, εχω κι εγώ δικό μου, είπε.
Και πάει ΠΙΣΩ από άλογο που δεν το ξέρει και δεν την ξέρει, να του κανει πλεξούδες στην ουρά, που ανάθεμα κι αν του εχουν ξανακάνει οι χωριαταραιοι που το είχαν, που μάλλον το έχουν ταράξει στη βίτσα. Ήταν και νευρικό, της ρίχνει μια κλωτσιά και την έστειλε νοσοκομείο.
47 κιλά αυτή, κάνουμε το σταυρό μας που δεν την εκτόξευσε εξω από τη φάρμα με την κλωτσιά.
Άλογο είχε η βλαμμένη, από άλογα όμως δεν είχε ιδέα.
Και παρακολουθούμε μια σκηνή να κλαις και να γελάς. Αυτή ξερή στο χώμα και να κλαψουριζει "φέρτε μου κάποιον, να ξέρει πως να μου μιλάει". Να σου πει τι βρε βλακόμουτρο; Αν κατάλαβες πόσα πλευρά σου εσπασαν τα πέταλα ή αν νιώθεις τη σπλήνα και τη σκωταριά;
Μπορεί να γουστάρει BBC το κορίτσι και να έχει μια αδυναμία στα άλογα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.746
Πόντοι
2.356
Μπορεί να γουστάρει BBC το κορίτσι και να έχει μια αδυναμία στα άλογα
Την έδειχνε στην παρουσίαση να κάνει ιππασία και να τρέχει με μια μηχανή. Άμα έχει και γούστα άγνωστο. Είναι πολύ κοντή και πολύ αδύνατη. 47 κιλά και γύρω στο 1,55, για BBC μεγάλο ρίσκο. Θα φοβάται και να κουνηθεί ο μπλακμαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom