You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φάρμα 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα garoxas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 13K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
H Μαρίλια είναι ομορφούλα. οχι ότι θα κάτσω να το δω. δεν υπάρχει τηλεοραση εδώ μόνο οθόνη.
Τύπε καλά έκανες και άνοιξες νήμα. Μερικά φαίνονται αξιόλογα "τεμάχια". Εγώ δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ριάλιτι, αλλά αν θες να ανεβάζεις υλικό, μήπως είναι καλύτερα να το ανοίξεις στην ενότητα "τηλεόραση & κινηματογράφος";
Στην ενότητα "γενική συζήτηση" θα χαθεί κατά τη γνώμη μου.
Στην ενότητα "γενική συζήτηση" θα χαθεί κατά τη γνώμη μου.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Μουνια μποϋκοτάζ
Κρατάμε δυνάμεις για Αγγελική & Δημητρουλα παλιοφτωχαδες με τις Βυτίνες σας
Κρατάμε δυνάμεις για Αγγελική & Δημητρουλα παλιοφτωχαδες με τις Βυτίνες σας
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.842
- Πόντοι
- 3.446
Αυτή είναι γυναίκα για μένα. Και όμορφη και επιβλητική.
Καράτε βέβαια δεν ξέρω, αλλά ευχαρίστως να κάτσω να μου μάθει. Είμαι πολύ υπάκουος , μπορεί να ρωτήσει και τα κορίτσια εδώ.
Δεν χρειαζόταν βρε κορίτσι μου να τρέχεις στην Φάρμα για να ζήσεις κάτι διαφορετικό, μια ώρα μαζί μου και θα το ζούσες.....
YΓ. Την ειχα ανακαλύψει πριν την φάρμα εδώ..
Δεν χρειαζόταν βρε κορίτσι μου να τρέχεις στην Φάρμα για να ζήσεις κάτι διαφορετικό, μια ώρα μαζί μου και θα το ζούσες.....
Ποιά αθλήτρια σας καβλώνει; - Page 20 - bourdela.com forum
εγω διαλεγω στεφανιδη ....με διαφορα για τρελα γουστα και γαμησια πολλαααααα
www.bourdela.com
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.337
- Πόντοι
- 1.056
"Διάσημους" δεν έχει;
Και αυτοί διάσημοι ειναι...δεν σου κανουν?
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Την Μαριλια, της μπαίνω ολως. Καυλιαρα.
Ωραία πάντως για αθλήτρια του καράτεΑυτή είναι γυναίκα για μένα. Και όμορφη και επιβλητική.Καράτε βέβαια δεν ξέρω, αλλά ευχαρίστως να κάτσω να μου μάθει. Είμαι πολύ υπάκουος , μπορεί να ρωτήσει και τα κορίτσια εδώ.
Ποιά αθλήτρια σας καβλώνει; - Page 20 - bourdela.com forum
εγω διαλεγω στεφανιδη ....με διαφορα για τρελα γουστα και γαμησια πολλααααααwww.bourdela.com
Μοντέλο
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
"Διάσημους" δεν έχει;
γιναν ολοι πλουσιοι τυπε με 41% δεν παει κανεις
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.236
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μανγιναν ολοι πλουσιοι τυπε με 41% δεν παει κανεις
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Βλέπετε αυτή η παπάρια η να περιμένω Survivor?
Αυτή η Κύπρια ο ορισμός του βλήματος.
Κακομαθημένη, κοριτσάκι του μπαμπά, της πήραν μηχανή και άλογο και νόμισε ότι έπιασε τον Πάπα από τ' αρχίδια.
Ξέρω από άλογα, εχω κι εγώ δικό μου, είπε.
Και πάει ΠΙΣΩ από άλογο που δεν το ξέρει και δεν την ξέρει, να του κανει πλεξούδες στην ουρά, που ανάθεμα κι αν του εχουν ξανακάνει οι χωριαταραιοι που το είχαν, που μάλλον το έχουν ταράξει στη βίτσα. Ήταν και νευρικό, της ρίχνει μια κλωτσιά και την έστειλε νοσοκομείο.
47 κιλά αυτή, κάνουμε το σταυρό μας που δεν την εκτόξευσε εξω από τη φάρμα με την κλωτσιά.
Άλογο είχε η βλαμμένη, από άλογα όμως δεν είχε ιδέα.
Και παρακολουθούμε μια σκηνή να κλαις και να γελάς. Αυτή ξερή στο χώμα και να κλαψουριζει "φέρτε μου κάποιον, να ξέρει πως να μου μιλάει". Να σου πει τι βρε βλακόμουτρο; Αν κατάλαβες πόσα πλευρά σου εσπασαν τα πέταλα ή αν νιώθεις τη σπλήνα και τη σκωταριά;
Κακομαθημένη, κοριτσάκι του μπαμπά, της πήραν μηχανή και άλογο και νόμισε ότι έπιασε τον Πάπα από τ' αρχίδια.
Και πάει ΠΙΣΩ από άλογο που δεν το ξέρει και δεν την ξέρει, να του κανει πλεξούδες στην ουρά, που ανάθεμα κι αν του εχουν ξανακάνει οι χωριαταραιοι που το είχαν, που μάλλον το έχουν ταράξει στη βίτσα. Ήταν και νευρικό, της ρίχνει μια κλωτσιά και την έστειλε νοσοκομείο.
47 κιλά αυτή, κάνουμε το σταυρό μας που δεν την εκτόξευσε εξω από τη φάρμα με την κλωτσιά.
Και παρακολουθούμε μια σκηνή να κλαις και να γελάς. Αυτή ξερή στο χώμα και να κλαψουριζει "φέρτε μου κάποιον, να ξέρει πως να μου μιλάει". Να σου πει τι βρε βλακόμουτρο; Αν κατάλαβες πόσα πλευρά σου εσπασαν τα πέταλα ή αν νιώθεις τη σπλήνα και τη σκωταριά;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.183
- Πόντοι
- 506
Μπορεί να γουστάρει BBC το κορίτσι και να έχει μια αδυναμία στα άλογαΑυτή η Κύπρια ο ορισμός του βλήματος.
Την έδειχνε στην παρουσίαση να κάνει ιππασία και να τρέχει με μια μηχανή. Άμα έχει και γούστα άγνωστο. Είναι πολύ κοντή και πολύ αδύνατη. 47 κιλά και γύρω στο 1,55, για BBC μεγάλο ρίσκο. Θα φοβάται και να κουνηθεί ο μπλακμαν.Μπορεί να γουστάρει BBC το κορίτσι και να έχει μια αδυναμία στα άλογα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 568K
- Απαντήσεις
- 826
- Εμφανίσεις
- 96K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις