Νέα

Fantasy Leagues

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα παίδες.
Με αφορμή το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και του Champions League, είπα να παίξω λίγο Fantasy League μιας και μου αρέσει η ιδέα παρότι σχετικά ανίδεος.
Εγώ έπαιξα στον στοιχιμαν, εδώ:

Μιας και είδα ότι έχει καλές επιλογές και καλά έπαθλα.
Θα χαρώ να κρατήσουμε το νήμα ζεστό για tips, νέα, γενικές συμβουλές, προτάσεις, κλπ
Επίσης αν γουστάρατε, μπορούμε να διοργανώσουμε μία κλειστή League για μέλη του bou με χαμηλό αντίτιμο και έπαθλα (το είχαμε κάνει στη δουλειά Αγγλία)

Μέχρι τώρα έχω παίξει Ελληνικό πρωτάθλημα, Champions League και Premier League, αν και μπήκα λίγο καθυστερημένος (σου δίνουν το 95% του μέσου όρου των πόντων αν μπεις αργά)

Αν ειναι κάποιος γνώστης του σπορ, μπορεί να δώσει κάποια γενικά τιπς, πχ του στυλ καλό είναι να έχεις ακριβό τερματοφύλακα, ή να κάνεις καπταιν τον σέντερ φορ, κλπ;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το τουρνουά της Premier League μοιράζει 1.150.000 ευρώ και 230.000 στο νικητή. Αυτά είναι μόνο του στοιχιμαν ή είναι κάποιο μεγαλύτερο δίκτυο στο οποίο συμμετέχει ο στοιχ;

Πιστεύετε ότι η πρωτιά είναι καθαρά θέμα τύχης ή παίζει μεγάλο ρόλο και η τεχνική/τρόπος παιξίματος;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μία πρώτη απορία. Χρειάζεται να έχει κάποιος όλους τους 15/15 παίκτες (11 + 4 αναπληρωματικούς) ή μπορεί να επιλέξει μόνο τους 11 και να έχει το budget για τις επόμενες μέρες; Παίζει κάποιο ρόλο;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Εγω παιζω οποτε μου δινουν δωρεαν συμμετοχη ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Άρα ξέρεις πιο πολλά από μένα, για πες κανά tip :tooth:
Και να σου πω τι θα γινει; μεχρι 900 εφτασα στην καταταξη, τα επαθλα ξεκινουσαν κατω απο τους 300
θελει να ξερεις τα πρωταθληματα που θα παιξεις, να κανεις δλδ καλες επιλογες και μετα τυχη!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Και να σου πω τι θα γινει; μεχρι 900 εφτασα στην καταταξη, τα επαθλα ξεκινουσαν κατω απο τους 300
θελει να ξερεις τα πρωταθληματα που θα παιξεις, να κανεις δλδ καλες επιλογες και μετα τυχη!
Εχω την εντυπωση πως πρεπει να κανεις καλο ψαξιμο καθε αγωνιστικη, πχ ο τερματοφυλακας παιζει με επιθετικη ομαδα, αρα καλο ειναι να τον αλλαξω, ο σεντερ φορ παιζει ντερμπυ αρα θα μπουνε λιγα γκολ, κ.ο.κ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Εχω την εντυπωση πως πρεπει να κανεις καλο ψαξιμο καθε αγωνιστικη, πχ ο τερματοφυλακας παιζει με επιθετικη ομαδα, αρα καλο ειναι να τον αλλαξω, ο σεντερ φορ παιζει ντερμπυ αρα θα μπουνε λιγα γκολ, κ.ο.κ.
Ε καπως ετσι..θελει λιγο ψαξιμο και να γνωριζεις το πρωταθλημα.
αλλιως πατας στην τυχη η την ενδεκαδα που σου δινουν αυτοι.
παραδειγμα στην πρεμιερ ολοι οι πρωτοι ειχαν μπροστα τον επιθετικο τις σιτι που πηγε καλα στον αγωνα με την αρσεναλ.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Το τουρνουά της Premier League μοιράζει 1.150.000 ευρώ και 230.000 στο νικητή. Αυτά είναι μόνο του στοιχιμαν ή είναι κάποιο μεγαλύτερο δίκτυο στο οποίο συμμετέχει ο στοιχ;

Πιστεύετε ότι η πρωτιά είναι καθαρά θέμα τύχης ή παίζει μεγάλο ρόλο και η τεχνική/τρόπος παιξίματος;
Scout

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Καλα κανετε και ασχολειστε εδω στο bou. με αυτο ,ομως οταν ασχολουνται στα αθλητικα του Open με εκνευριζουν τοσο που αλλαζω καναλι.Δεν με ενδιαφερει πως περνανε τον χρονο τους οταν δεν δουλευουν και τι παιζουν για να περασει η ωρα τους.Εγω αθλητικα θελω να βλεπω οχι παιχνιδια.
Δεν επανερχομαι παιδες....συνεχιστε.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μία πρώτη απορία. Χρειάζεται να έχει κάποιος όλους τους 15/15 παίκτες (11 + 4 αναπληρωματικούς) ή μπορεί να επιλέξει μόνο τους 11 και να έχει το budget για τις επόμενες μέρες; Παίζει κάποιο ρόλο;

Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις την ομάδα αν δεν έχεις ολοκληρώσει και τις 15 κινήσεις, είναι απαραίτητο.

Το να βρεθείς στους πρώτους είναι θέμα στρατηγικής και γνώσεων (να παρακολουθείς το πρόγραμμα, τους τραυματισμούς, κ.λπ.

Τι να κερδίσεις είναι θέμα τύχης.

Βάλε την ομάδα να σου πω.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Επαιξα σημερα 2-3 τουρνουα και μπηκα περισσοτερο στο νοημα. Βασικα θελει να πανε καλα τοσο η ομαδα οσο και οι παικτες σου. Εχει αρκετο ενδιαφερον παντως, θα το τιμησω, γιατι το απλο το στοιχημα το εχω βαρεθει και σιχαθει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Επαιξα σημερα 2-3 τουρνουα και μπηκα περισσοτερο στο νοημα. Βασικα θελει να πανε καλα τοσο η ομαδα οσο και οι παικτες σου. Εχει αρκετο ενδιαφερον παντως, θα το τιμησω, γιατι το απλο το στοιχημα το εχω βαρεθει και σιχαθει.
ειναι οτι καλυπτει ολη την αγωνιστικη και δεν τελειωνει σε ενα ματς που θα χασεις στο στοιχημα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
ειναι οτι καλυπτει ολη την αγωνιστικη και δεν τελειωνει σε ενα ματς που θα χασεις στο στοιχημα.
Εκτος απο αυτο που λες επιπλεον:

1. Παιζεις εναντιον παικτων και δε νιωθεις ασχημα πως εχεις απεναντι σου μια εταιρια καρχαρια που πας να της φας λεφτα και πως θα κανει οτι ειναι δυνατο να σε φαει αυτη (λιμιταρισματα, μπλοκ, στημενα, κλπ)

2. Παιζεις μικρα ποσα με την προσδοκια για μεγαλα κερδη αν βγεις πρωτος αλλα και μεγαλη γκαμα μικροτερων κερδων

3. Παντα υπαρχουν καποιοι καλοι νικητες, σε αντιθεση με το απλο στοιχημα που μπορει να παιξουν 1000 ατομα ο καθενας μονος του και να χασουν ολοι

4. Δε χρειαζεται να εισαι κολλημενος στο λαιβ και να ψαχνεις διαρκως ποιο θα ειναι το επομενο που θα παιξεις

5. Εχει τουρνουα που διαρκουν ολη τη χρονια με αμειωτο ενδιαφερον για ολοκληρους μηνες

6. Δε σε ενοχλουν τοσο ολα τα σπαστικα του τυπου γκολ στον 90, χαμενο πεναλτυ, κοκκινη, ανατροπες, κλπ Ναι μεν επηρεαζουν το παιχνιδι και χανεις λεφτα απο ολα αυτα τα μικρα, αλλα δεν ειναι τοσο αηδιαστικα οσο το να χανεις πχ δελτιο ολοκληρο επειδη το φαβορι που κερδιζε ανεμελο 1-0 μεχρι το 93 εφαγε γκολ στο τελευταιο λεπτο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Εκτος απο αυτο που λες επιπλεον:

1. Παιζεις εναντιον παικτων και δε νιωθεις ασχημα πως εχεις απεναντι σου μια εταιρια καρχαρια που πας να της φας λεφτα και πως θα κανει οτι ειναι δυνατο να σε φαει αυτη (λιμιταρισματα, μπλοκ, στημενα, κλπ)

2. Παιζεις μικρα ποσα με την προσδοκια για μεγαλα κερδη αν βγεις πρωτος αλλα και μεγαλη γκαμα μικροτερων κερδων

3. Παντα υπαρχουν καποιοι καλοι νικητες, σε αντιθεση με το απλο στοιχημα που μπορει να παιξουν 1000 ατομα ο καθενας μονος του και να χασουν ολοι

4. Δε χρειαζεται να εισαι κολλημενος στο λαιβ και να ψαχνεις διαρκως ποιο θα ειναι το επομενο που θα παιξεις

5. Εχει τουρνουα που διαρκουν ολη τη χρονια με αμειωτο ενδιαφερον για ολοκληρους μηνες

6. Δε σε ενοχλουν τοσο ολα τα σπαστικα του τυπου γκολ στον 90, χαμενο πεναλτυ, κοκκινη, ανατροπες, κλπ Ναι μεν επηρεαζουν το παιχνιδι και χανεις λεφτα απο ολα αυτα τα μικρα, αλλα δεν ειναι τοσο αηδιαστικα οσο το να χανεις πχ δελτιο ολοκληρο επειδη το φαβορι που κερδιζε ανεμελο 1-0 μεχρι το 93 εφαγε γκολ στο τελευταιο λεπτο
Εγω προτιμω το στοιχημα.. παιζω πολλα χρονια απο τον οπαπ ακομα, που ειχε μονο σημεια και λιγα ειδικα.
αν και με τα στημενα τα τελευταια χρονια χαλασε λιγο..παλια δεν στηναν τοσα ματς και ειχε καλυτερες αποδοσεις..
συνεχιζω να παιζω και κυνηγαω συστηματα 4-5-6 η μεγαλυτερα με καλες αποδοσεις..εαν κατσει κανα καλο το παραταω μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom