Μου θυμισες μια ιστορια φιλε μου...
Καποτε ενας κολλητος με επεισε να τον ακολουθησω σε ενα τριπ ξεναγησης σε καποιο Μοναστηριακο συγκροτημα...
Μαζι μας ηταν οδηγος ο Πατερας Νεκταριος ενας βαθεια θρησκευομενος γεροντας με πιστη στις παραδοσεις και αγαπη για τη φυση...
Μας επεισε λοιπον ο Πατερ να περιπλανηθουμε πεζοι στη φυση...
Ελα μου ομως που μας επιασε η νυχτα και η ομιχλη...κι αρχισε να ριχνει και καρεκλοποδαρα...
Μη σας τα πολυλογω φτασαμε εξω απο ενα Μοναστηρι στο οποιο διεμεναν αγαθες καλογριες,υπο την προστασια του Ηγουμενου της Μονης...
Οταν χτυπησαμε την πορτα της Μονης,ανοιξε η αδελφη Μαρια οπως μας συστηθηκε...
"Τι θα θελατε Χριστιανοι"?
Κι απαντησε ο σοφος Πατηρ Νεκταριος
"Ενα μερος να ξαπωστασουμε για τη νυχτα αδελφη"
"Ειναι δυσκολο αυτο τεκνον μου...διοτι στη Μονη διαμενουν γυναικες που δεν θα ταν πρεπον να συνυπαρξουν στον ιδιο χωρο μαζι με 3 ανδρες..."
Ο Πατηρ Νεκταριος ομως επεμεινε
"Κανει κρυο και βρεχει καταρρακτωδως εξω αδελφη...ειμαστε 3 ανδρες,μα πανω απ ολα τεκνα του Θεου και υπερανω σαρκικων πειρασμων"
Η αδελφη Μαρια αποφασισε να μας υποβαλλει σε μια δοκιμασια...
Θα εφερνε τις καλογριες να παρελασουν μπροστα μας επιδεικνυοντας καθε μια απο αυτες λιγο μπουτακι,λιγο βυζακι...
Κι εμεις θα φορουσαμε ενα εφαρμοστο κορμακι με μεταλικο ελασμα που αν καβλωναμε εστω και λιγο θα εκανε εναν διαπεραστικο μεταλλικο ηχο "μποοινγκ"
Ετσι κι εγινε...εβαλαν το φιλο μου πρωτα...
Περασαν απο μπροστα του μια καλογρια του σηκωσε λιγο τη φουστα της,αλλη εδειξε λιγο βυζορωγα,η επομενη το στριγκακι της..."μποοοιιινγκκ"
"ΕΞΩΩΩ ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕ" ολες μαζι αφορισαν τον κολλητό...
Σειρά μου μετά...τα ίδια...μια καλόγρια εδειξε λίγο μπούτι ,η άλλη βυζάκι,στριγκάκι η επόμενη,μαύρες ζαρτιέρες κάποια άλλη,κάποια επίσης κατεβασε το κυλοτακι της και διεκρινα ενα εξαλλο τατουαζ στο αιδιο της...που ελεγε "δωρεες υπερ πιστεως εδω" κι εδειχνε την εισοδο του κολπου της...
Αυτο ηταν...ΜΠΟΟΟΙΝΓΚΚΚ κι εγω και με πεταξαν εξω στη βροχη ως αμαρτωλο...
Ηρθε και η σειρα του Πατερα Νεκταριου...1 καλογογρια έδειξε λιγο μπουτακι,αλλη λιγο βυζακι,αλλη εκανε στο πλαι βρακακι της κι εδειξε μουνακι,αλλη ξεκινησε ενα αισθησιακοτατο τουερκ στη μουρη του Σοφου Γεροντα κι ολες μαζι επαιζαν τρελα λαγνα παιχνιδια με τη μαγκουρα του...
ΤΙΠΟΤΑ...ΒΡΑΧΟΣ αυτοσυγκρατησης ο Πατηρ Νεκταριος...
"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ" ακουστηκε με ενθουσιασμο η φωνη της αδελφης Μαριας...
Κερδισατε με το σπαθι και με την πιστη σας τη διανυκτερευση στη Μονη μας!!
Θα φιλοξενηθειτε στο δωματιο του Ηγουμενου της Μονης!!!
-"ΜΠΟΟΟΟΙΝΓΚ"!!!
....