Επισκέπτης
Στα πλαίσια της ήπιας προσαργογής μου στα νέα δεδομένα της παρουσίας των θηλικών Μοντ μας είπα να αλλαξω λίγο θέμα. Γαμήσια, απιστίες, σοδομισμοί, καταπόσεις σπερμάτων, είναι μάλλον passe. Το μέλλον βρίσκεται σε θέματα όπως η μαγειρική, η οικολογία, οι ευαισθησίες παντός τύπου, η μόδα, η συμμετοχή, οι κουβέντες, οι αναλύσεις, η πολυλογία, η ηδονή της δημιουργίας αδιεξόδων, κλπ.
Σήμερα θα σας αναφέρω μια συνταγή που μου έμαθε μια ινδή μου γκόμενα οταν σπυδαζα στο εξωτερικό. Φακές με κάρρυ και πιπεριές.
Υλικά: 500 γρ φακές ψηλές, 3 κρεμμυδια μέτρια, 2 καρότα, νερο, λάδι, 1 πράσινη και 1 κοκκινη πιπεριά, 3 κουταλιές καρρυ καυτερο, 2 σκελιδες σκορδο.
Εκτέλεση: (φορέστε ποδίτσα). Βράζουμε τις φακές, τα κρεμύδια και τα καροτα (ψηλοκομμένα) και το σκόρδο για μισή ώρα σε 7 κούπες του τσαγιού νερό. Μετα ρίχνουμε τις πιπεριές (ψηλοκομένες), το κάρρυ, το λάδι (1 κούπα), αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε άλλα 25 λεπτα αναδεύοντας συχνά.
Έτοιμο. (βγάλτε ποδίτα). Σε συνδιασμό με μπασμάτι ρυζάκι, αποτελεί ένα πλήρες διατροφικής αξίας γεύμα!
Καλή σας όρεξη!
Σήμερα θα σας αναφέρω μια συνταγή που μου έμαθε μια ινδή μου γκόμενα οταν σπυδαζα στο εξωτερικό. Φακές με κάρρυ και πιπεριές.
Υλικά: 500 γρ φακές ψηλές, 3 κρεμμυδια μέτρια, 2 καρότα, νερο, λάδι, 1 πράσινη και 1 κοκκινη πιπεριά, 3 κουταλιές καρρυ καυτερο, 2 σκελιδες σκορδο.
Εκτέλεση: (φορέστε ποδίτσα). Βράζουμε τις φακές, τα κρεμύδια και τα καροτα (ψηλοκομμένα) και το σκόρδο για μισή ώρα σε 7 κούπες του τσαγιού νερό. Μετα ρίχνουμε τις πιπεριές (ψηλοκομένες), το κάρρυ, το λάδι (1 κούπα), αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε άλλα 25 λεπτα αναδεύοντας συχνά.
Έτοιμο. (βγάλτε ποδίτα). Σε συνδιασμό με μπασμάτι ρυζάκι, αποτελεί ένα πλήρες διατροφικής αξίας γεύμα!
Καλή σας όρεξη!