Για τσόντα δε λες τίποτα. Τη στήνεις στα 4 και ξεδίνεις...Για τσοντα
Άσε που και αυτή τέτοια θα γουστάρει. Δεν είναι τυχαίο που τα φτιάχνει όλο με πολύ γυμνασμένους. Η κοπέλα θέλει να δεχτεί σοβαρή ιπποδύναμη
Για τσόντα δε λες τίποτα. Τη στήνεις στα 4 και ξεδίνεις...Για τσοντα
Για τσόντα δε λες τίποτα. Τη στήνεις στα 4 και ξεδίνεις...
Άσε που και αυτή τέτοια θα γουστάρει. Δεν είναι τυχαίο που τα φτιάχνει όλο με πολύ γυμνασμένους. Η κοπέλα θέλει να δεχτεί σοβαρή ιπποδύναμη
Συγκεκριμένα για την εικονιζόμενη να δεχτεί το "κωλαρα".Αυτό είναι που λέμε μουναρα νύφη...
Μα και η ίδια έχει να δώσει...δεν μοιάζει με κινούμενο γιουβαρλάκι για να ψάχνει ανάλογης εμφάνισης τύπους.Για τσόντα δε λες τίποτα. Τη στήνεις στα 4 και ξεδίνεις...
Θα της αρεσει το δυνατό σφυροκόπημα!Για τσόντα δε λες τίποτα. Τη στήνεις στα 4 και ξεδίνεις...
Γιατί; Λες να προσβληθούν οι πραγματικές μουναρες;Ηρεμα με τους χαρακτηρισμούς, ακου μουναρα η Βαλαβανη, ωραία ναι, εμφανίσιμη ναι, φουλ γαμησιμη ναι, αλλα οχι και μουναρα!
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μεταEιναι τελείως αντιφατικό από την μια να κυκλοφορεί τίγκα στα τατουάζ και από την άλλη να φοράει κομψό φόρεμα με ψηλοτάκουνα...οι πρώτες δυόμιση γραμμές ακυρώνουν τις υπόλοιπες.
Eιναι άλλο να κυκλοφορεί κάποια με κάτι κομψό,μικρό και άλλο να είναι ολόκληρη ωσάν τοίχος με γκράφιτι.Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μετα
Ήταν πάνω στη μεταμόρφωση. Μόνο που αυτός το παθαίνει με τον ήλιο και όχι με την πανσέληνο...Με κανα λυκάνθρωπο είναι εδώ;
Ακόμα απορώ τι καλό έχουν τα τατουάζ; από άποψη αισθητικής προφανώς. Ειδικά όταν είναι περισσότερα από 1-2.Πολλά τατουαζ ... Εμένα πάντως με αποθούν, οχι μονο σε αυτήν, αλλά σε όλες
Όλοι οι ποζεραδες καγκουροκαφροι ίδιοι είναι..προσπαθούν να τραβήξουν βλέμματα μήπως και αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή τους...είναι και ένας τρόπος να δείξουν ότι έχουν λεφτά γιατί τόση μελάνη δεν χυνεται τζάμπα.Ακόμα απορώ τι καλό έχουν τα τατουάζ; από άποψη αισθητικής προφανώς. Ειδικά όταν είναι περισσότερα από 1-2.
Φασαια=;Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μετα
Όποιος/α κάνει κάτι απλά για τη φάση. Κι ας μην πολυτρελαινεται γι' αυτό που κάνει. Το κάνει αφού το κάνουν κι οι άλλοι. Οι περισσότεροι που ξέρω το κάνουν για να μη θεωρηθούν ξενερωτοι.Φασαια=;
Με τέτοια κωλαρα φτιάχνει ακόμα και μετροσέξουαλ μουσατους...ακριβώς το target group της.εγώ πάλι αυτη η γυναίκα δεν μου βγάζει το παραμικρό σεξουαλικό ένστικτο για να της τον ....δώσω....η φάτσα της είναι εντελώς ασέξουαλ κατ' εμέ!!!!!!!
Κοινώς είναι σαράντα οκάδες μαλακες γιατι ακολουθούν το κύμα πιθηκιζοντες.Όποιος/α κάνει κάτι απλά για τη φάση. Κι ας μην πολυτρελαινεται γι' αυτό που κάνει. Το κάνει αφού το κάνουν κι οι άλλοι. Οι περισσότεροι που ξέρω το κάνουν για να μη θεωρηθούν ξενερωτοι.
Πάντα έτσι ήταν.Κοινώς είναι σαράντα οκάδες μαλακες γιατι ακολουθούν το κύμα πιθηκιζοντες.
Κάνουν ο,τι κάνουν οι άλλοι...για να μην μένουν στην απ' έξω...ανύπαρκτοι.
καλά, μην το δένετε και κόμπο ότι οι πολύ γυμνασμένοι δίνουν μεγάλη ιπποδύναμη στο γαμήσι.Δεν είναι τυχαίο που τα φτιάχνει όλο με πολύ γυμνασμένους. Η κοπέλα θέλει να δεχτεί σοβαρή ιπποδύναμη
Οι κατώτεροι άνθρωποι ομαδοποιούνται .Πάντα έτσι ήταν.
Κάποτε φορουσε τζην καμπάνα, μετά σωλήνα, μετά φόρμα.
Κάποτε μαλλί αφανα, μετά χαίτη, μετά ξύρισμα την κεφαλή.
Κάποτε στρατιωτικό αμπεχωνο, μετά fly πορτοκαλί ή οτι άλλο χρώμα έπαιζε, μετά λύκο.
Χιλιάδες τα παραδείγματα.
Δεν αλλάζουν αυτά.
Είναι στη φύση του ανθρώπου να ομαδοποιειται.