ούτε αυτός ψήφισε ποτέ πασοκ ....Τυπάρα ... εσύ από όταν ψήφιζες .... ΠΑΣΟΚ ... ήσουν σταθερός.
Ψήφιζες .... τα ίδια με τώρα ....
απλά τότε τον κυνήγαγαν με μπαν κ το έπαιζε πασοκοδημοκράτης ,σοβαρός αριστερός κ πράσινα άλογα
ούτε αυτός ψήφισε ποτέ πασοκ ....Τυπάρα ... εσύ από όταν ψήφιζες .... ΠΑΣΟΚ ... ήσουν σταθερός.
Ψήφιζες .... τα ίδια με τώρα ....
ΜίαΕρωτηση κρισεως
Στην Ελλαδα συνεβη καποια στιγμη (το 1944) να εχει η χωρα τρεις κυβερνησεις
1) Την κατοχικη κυβερνηση Ραλλη
2) την εξοριστη στην Αιγυπτο κυβερνηση Παπανδρεου και
3) την κυβερνηση του βουνού υπο τον Αλεξανδρο Σβωλο
Ποια ηταν κατα τη γνωμη σου η νομιμη κυβερνηση?
Oχι ρε συ, αληθεια, ΠΑΣΟΚ ψηφισα το 2000ούτε αυτός ψήφισε ποτέ πασοκ ....
απλά τότε τον κυνήγαγαν με μπαν κ το έπαιζε πασοκοδημοκράτης ,σοβαρός αριστερός κ πράσινα άλογα
Aν στον κατάλογο ήταν και το λευκό τυρί και όχι μόνο η φέτα , βεβαίως.Kαι πηγε στα σουπερ μαρκετ και βρηκε και τιμες χαμηλοτερες ανα κιλο απο αυτες που εγραφε η λιστα.
ο αλλος ειναι, οσο κι αν διαφωνεις μαζι του, ενας κανονικος πολιτικος
Σωστό...Θυμισε μου ποιο ηταν το πρωτο κομμα στις εκλογες του 2023 στις ηλικιες 17-25
Πόσες φορες θα πειτε το ιδιο πραγμα? Ειναι εντελως αδιαφορο ως κριτηριο ψηφουτα 2 κομματα που εχουν φεσωσει τις τραπεζες (= ελληνικο λαο) με 800 εκατομμυρια ζητουν την ψηφο του πολιτη που αμα χρωσταει 100 χιλ του παιρνουν το σπιτι
Η αντιπολίτευση της φέτας.... θα ερθει κανενα 40% παλι και θα αναρωτιουνται μερικοιAν στον κατάλογο ήταν και το λευκό τυρί και όχι μόνο η φέτα , βεβαίως.
Πάντως το λευκό τυρί δεν τρώγεται,παρά μόνο αν μπει σε πίτα.
Λες τόσο πολύ ;Εγω πάντως εκανα ήδη αιτημα στη νοβιμπετ να μου προσφερει αποδοση ότι η διαφορα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πάνω απο 22 μοναδες
ΝαιΛες τόσο πολύ ;
Ας ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ...ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....2 μετρα και 2 σταθμαΜε τη πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας συναντήθηκε στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης
Στη συνάντηση τονίστηκε η μακροχρόνια φιλία και οι ιδιαίτερα στενές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρεςwww.newsbeast.gr
Μερα με τη μερα δικαιωνεσαι για την επιλογη σου.
Ο Μητσοτακης μετα της συζυγου του Μαρεβας υποδεχθηκε την πριγκιπισσα της Ιαπωνιας, αλλα ουτε λογος να υποδεχθουν την Μαρι Σανταλ, τον Παυλο, τον Νικολαο.
Επιτρεπεται;
Ρωταω εσενα που φαινεσαι αντικειμενικος.
Εμένα είχαν ορίσει για την υποδοχή αλλά δεν ήθελα να πάω, κρατιέμαι 2 μέρες τώρα για αύριο.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....2 μετρα και 2 σταθμα
εχω καταραστει τον αυριανο αγωναΕμένα είχαν ορίσει για την υποδοχή αλλά δεν ήθελα να πάω, κρατιέμαι 2 μέρες τώρα για αύριο.....
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....2 μετρα και 2 σταθμα
Τι παει να πει αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: