Νέα

Εύρεση κλεμμένων κοσμημάτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Τον Αύγουστο είχα την ατυχία να μου ανοίξουν το σπίτι και να μου πάρουν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής κυρίως αξίας όπως το δαχτυλίδι που φορούσε η προγιαγιά μου όταν ήρθε από τη Σμύρνη στην καταστροφή, ο βαφτιστικός σταυρός του γιου μου και μερικά ακόμη. Επειδή κυκλοφορούν κάτι αλάνια ανάμεσά μας θα ήθελα αν μπορεί κάποιος και ξέρει ένα τρόπο να βρεθούν. Παρακαλώ για απαντήσεις μόνο σχετικές αλλά προτιμώ κυρίως pm. Ευχαριστώ.

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Το πιο πιθανό είναι να τα έχουν λιώσει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Ποιο εύκολο ειναι να βρεθεί η χαμένη τιμή της Κατερίνας Μπλουμ φιλε  ;)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:hi:
Τον Αύγουστο είχα την ατυχία να μου ανοίξουν το σπίτι και να μου πάρουν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής κυρίως αξίας όπως το δαχτυλίδι που φορούσε η προγιαγιά μου όταν ήρθε από τη Σμύρνη στην καταστροφή, ο βαφτιστικός σταυρός του γιου μου και μερικά ακόμη. Επειδή κυκλοφορούν κάτι αλάνια ανάμεσά μας θα ήθελα αν μπορεί κάποιος και ξέρει ένα τρόπο να βρεθούν. Παρακαλώ για απαντήσεις μόνο σχετικές αλλά προτιμώ κυρίως pm. Ευχαριστώ.

Τύπε λυπάμαι πολύ, ειδικά για το δακτυλίδι...  Αν υποπτεύεσαι παρελπίδα Ρομά, θα πρέπει να απευθυνθείς στον βασιλιά τους εκεί, έστω και στην "αυλή" του, έστω και για να αποκλείσεις πιθανούς δράστες.

Καλή τύχη, αν και όπως είπαν οι παραπάνω οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, δυστυχώς...

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης

Αυτόν τον έχουνε πιάσει 2 φορές και δεν του έκαναν τίποτα. Η ασφάλεια είπε ότι Έλληνες και Αλβανοί τα λιώνουν την άλλη μέρα, Ρομά τα θάβουν και Γεωργιανοί τα κρύβουν. Τους έμοιαζε η μέθοδος για Ρομά ασπροπύργου αλλά ακούστε σκηνικό.
15 λεπτά πριν τη διάρρηξη γειτόνισσα τηλεφωνεί στο 100 και τους λέει μπλε πόλο με τάδε πινακίδες και κάτι τύπους απεριποίητους (μάλλον Έλληνες) που το παίζουν ότι κάνουν τζόγκινγκ κινείται περίεργα και δεν είναι της περιοχής (είμαστε ερημικά). Της απαντάνε οι πινακίδες δεν αντιστοιχούν σε μπλε πόλο. Αν στέλναν την Διας τότε θα τους έπιαναν επ αυτοφόρω(αλλά μπορεί να το αποφεύγουν γενικά αυτό)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

καλά, ανοίγεις τέτοιο θέμα εδώ?
είσαι ηλίθιος και άσχετος που είπες να ψάξεις και μια άλλη γνώμη σε ένα φόρουμ?
πήγαινε ψάξου στην αστυνομία
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :tickedoff:  :P

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
καλά, ανοίγεις τέτοιο θέμα εδώ?
είσαι ηλίθιος και άσχετος που είπες να ψάξεις και μια άλλη γνώμη σε ένα φόρουμ?
πήγαινε ψάξου στην αστυνομία
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :tickedoff:  :P

Το site ειναι γεματο πρακτορες των μεγαλυτερων μυστικων υπηρεσιων του κοσμου και η αλλη προτείνει την Ελληνικη αστυνομια για λυση..  :S :S :S  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Το site ειναι γεματο πρακτορες των μεγαλυτερων μυστικων υπηρεσιων του κοσμου και η αλλη προτείνει την Ελληνικη αστυνομια για λυση..  :S :S :S  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dude, απλά ειρωνεύτηκα
όταν κι εγώ άνοιξα θέμα για να ζητήσω πληροφορίες όλοι με ειρωνεύτηκαν και με έκραξαν που ζήτησα πληροφορίες εδώ λες και εδώ όλα τα θέματα είναι αποκλειστικά και μόνο για πουτάνες
οι δικηγόροι μου έλεγαν όλοι και απο κάτι διαφορετικό και μου έλεγαν εδώ "μα πως και δεν στα είπαν οι δικηγόροι, εσύ δε κατάλαβες"
και εννοείται θεωρώ την ελληνική αστυνομία άχρηστη

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
dude, απλά ειρωνεύτηκα
όταν κι εγώ άνοιξα θέμα για να ζητήσω πληροφορίες όλοι με ειρωνεύτηκαν και με έκραξαν που ζήτησα πληροφορίες εδώ λες και εδώ όλα τα θέματα είναι αποκλειστικά και μόνο για πουτάνες
οι δικηγόροι μου έλεγαν όλοι και απο κάτι διαφορετικό και μου έλεγαν εδώ "μα πως και δεν στα είπαν οι δικηγόροι, εσύ δε κατάλαβες"
και εννοείται θεωρώ την ελληνική αστυνομία άχρηστη

:hi:

ideal

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
0
φιλαρακι επειδη ειμαι χρυσοχοος και ξερω τι παιζεται δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρεις το θεο να εχεις μπαρμπα….

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Ξεχασε τα και προχωρα παρακατω εκτος αν πιασουν τιποτα κλεφτρονια και σε παρουν απο το τμημα μπας και αναγνωρισεις κανενα κοσμημα αλλα πιο πιθανο ειναι να πιασεις το τζοκερ χωρις να εχεις παιξει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom