Νέα

Ευα Φυλης104 girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φυλης104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

To studio Φυλης104 σας παρουσιαζει την Ευα :smitten: :smitten: :smitten:

Ηλικια 27

Υψος 1,64

Βαρος 65kg

Χρωμα μαλλιων Καστανα με ξανθιες ανταυγιες

Χρωμα ματιων Καστανα

Εθνικοτητα Eλληνιδα

Επαγγελμα Νομιμη Χαρακτηρισμενη Ιεροδουλος

προσφερομενα προγραμματα απλο,μασαζ,69 ,ισπανικο,ποδολαγνεια, αυταρχικο, sex show, πρωκτικο

αγαπημενα προγραμματα αυταρχικο, πρωκτικο

προσωπικο μυνημα Ευχαριστω πολυ σαν μια απο τις πιο παλιαιες κοπέλες του studio Φυλης 104 oλους οσους εδω και τοσο καιρο δε σταματησατε να με αγαπατε με ενα τροπο που η καθε γυναικα θα ζηλευε, πολλα φιλια και σας αγαπαω ολους

Με αγαπη Ευα :smitten: :smitten: :smitten:

κριτικες της Ευας :smitten: :smitten: :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Να το και το δεύτερο κοριτσάκι... Δε το γλιτώνω το εγκεφαλικό και είμαι και νέο παιδί ρε γαμώτο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αντζελα σε παραδεχομαι εισαι απιαστη

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

posts για την Ευα :smitten: :smitten: :smitten:

...αν διορθωθει και το τριξιμο του κρεβατιου,τοτε μιλαμε για αριστη κατασταση....θα τσεκαρω αυριο μαλλον με την γοργονα την ευα...καλα μιλαμε οτι το κοριτσι αυτο ειναι σουπερ,και δεν την χορταινεις με τιποτα....
μην με παρεξηγησει η καταπληκτικη ευα για την βαθμολογια...λογω οτι δεν εχω συμπληρωσει 5 κριτικες,η ανωτερη βαθμολογια που μορω να βαλω,ειναι το 7...η κοπελα ηταν 10 με τονο στην κυριολεξια....φιλια ευα μου...πριν παω στο νησι,θα σε ξαναδω....και οσον αφορα το στουντιο,ολο το συνολο πρεπει να διαθετει τον επαγγελματισμο που χρειαζεται,και μπραβο σε ολους...
γεια σαs kai απο μενα ημουν αθηνα για μερικεs μερεs και δεν μπορουσα να μην περασω απο το studio.πραγματι οτι λεγονται εδω μεσα ισχυουν και με το παραπανω! χθεσ απογευμα πηρα την ευα η οποια πραγματι με απογειωσε! στο επομενο ταξιδι μου θα σαs τιμησω ξανα.  τα φιλια μου στην ευα   :smitten: :smitten: γιαννηs κρητη
Η Εύα φίλε είναι σαν τη 35άρα που μένει δίπλα σου και θέλεις πολύ να την κουτουπώσεις και έχει και καμπύλες (και μετά θα σου φτιάξει κι ένα φαγάκι να φας, μην πας νηστικό σπίτι σου ... ;)
Έχει βυζάρες μεγάλες, δίνει λοκό, κάνει και κομπλιμέντα μαμαδίστικα ("τι σαλάμι είν' αυτό" και τέτοια !) τη γυρνάς και όπως θέλεις (ιεραποστολικά, ανάποδα, στα 4, απο πάνω) : με λίγα λόγια, καλό ελληνικό μαμήσι !!! :dancing:
Ευχαριστω πολυ Αντζελα που απαντας τις ερωτησεις μου και με βοηθας. Δοκιμασα παλι την γκαβλομουνα Ευα οπως ειπες. Μπορει να μην ειναι τοσο μουναρος εμφανισιακα αλλα κανει απιστευτο γαμησι. Και στο πρωκτικο προγραμμα ηταν απιθανη. Μου εκανε εντυπωση η υπομονη της στην αλλαγη στασεων στο πρωκτικο. Ειδικα στα τεσσερα ευχαριστηθηκα να ξεσκιζω την κωλοτρυπιδα της και αυτη δεν παραπονεθηκε καθολου. Μπραβο της! Πολυ εξασκημενη η ροδελιτσα της! Πως τα καταφερνει να προσφερει με τοση ευκολια την πισω τρυπουλα της και να αντεχει τετοιο σφυροκοπημα?

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να το και το δεύτερο κοριτσάκι... Δε το γλιτώνω το εγκεφαλικό και είμαι και νέο παιδί ρε γαμώτο...

εχει λιγο δουλιτσα ματια μου μεχρι να ετοιμαστουν και τα αλλα 9 thread για τα υπολοιπα κορίτσια αλλα το αποτελεσμα ευχομε να σας αποζημιωσει ;)

Αντζελα σε παραδεχομαι εισαι απιαστη

:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ευχαριστω Γιωργο μου, ολες μας ειμαστε απιαστες και.........

Ευα :smitten: :smitten: :smitten:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ασχετο . . . . .  της ευα ειναι ποιο μεγαλα απο τιν κατερινας ? ή της κατερινας ποιο μεγαλα απο της ευα ?  ειναι σοβαρο το θεμα , και περιμενω σοβαρη απαντηση , φιλακια

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ασχετο . . . . .  της ευα ειναι ποιο μεγαλα απο τιν κατερινας ? ή της κατερινας ποιο μεγαλα απο της ευα ?  ειναι σοβαρο το θεμα , και περιμενω σοβαρη απαντηση , φιλακια

πιστευω οτι της Κατερινας ειναι λιγο μεγαλυτερα μαναρακι μου ;)
και τα 2 παντως ειναι φυσικοτατα ;) :-*

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Α Μπου-Μπου, μου φαίνεται οτι θα σε μαλώσω!  :s&m_1: Βρε, ανοίγεις τέτοια θέματα και εγώ το βλέπω απο σπόντα! Και μάλιστα για την Ευα που ξέρεις οτι της έχω αδυναμία!  :s&m_2:

Όπως και 'νάχει προτρέπω όλους τους φίλους που δεν την έχουν δοκιμάσει να της δώσουν μια ευκαιρία και να ξέρουν ότι δέν θα χάσουν, αφού είναι απο τις κοπέλες που καταλαβαίνει τι θέλει ο πελάτεις και το κάνει πρίν ακόμα της το πείς!  :2funny:

πολλά φιλάκια!  :kissass2: :kissass2:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κοίτα να δεις ώρα που βρήκα να δω το thread... "αντίσκοινο" θα είναι όλο το βράδυ με αυτά που βλέπω!
:rockon: :rockon: :rockon:

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Παρότι οι φωτογραφίες της είναι με ρούχα, έχει αυτό που σε καυλώνει. Θα έκανα μια επίσκεψη αλλά η ώρα είναι περασμένη

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Άντζελα , στις πληροφορίες δε βάζεις και τι νούμερο παπούτσι φοράνε ;

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Α Μπου-Μπου, μου φαίνεται οτι θα σε μαλώσω!  :s&m_1: Βρε, ανοίγεις τέτοια θέματα και εγώ το βλέπω απο σπόντα! Και μάλιστα για την Ευα που ξέρεις οτι της έχω αδυναμία!  :s&m_2:

Όπως και 'νάχει προτρέπω όλους τους φίλους που δεν την έχουν δοκιμάσει να της δώσουν μια ευκαιρία και να ξέρουν ότι δέν θα χάσουν, αφού είναι απο τις κοπέλες που καταλαβαίνει τι θέλει ο πελάτεις και το κάνει πρίν ακόμα της το πείς!  :2funny:

πολλά φιλάκια!  :kissass2: :kissass2:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν ειναι καλυτερα ετσι βρε που το ειδες κατα τυχη? ;)
η εκπληξη σου φανταζομαι θα ηταν μεγαλυτερη ;) :cheesy:

και τι μπορώ να θέλω εγώ άραγε;;;;
:tits: :lheel: :tits: :lheel: :tits: :lheel:

μαυρα πεδιλακια και μεγαλο στηθος ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Κοίτα να δεις ώρα που βρήκα να δω το thread... "αντίσκοινο" θα είναι όλο το βράδυ με αυτά που βλέπω!
:rockon: :rockon: :rockon:

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ετσι πρεπει να ειστε μαναρι μου εσεις οι αντρες τα βραδυα ;) :cheesy:
υγ.ο πρωταγωνιστης του supernatural που εχεις για avatar μαναρι ειναι πολυ κουκλί  :cheesy: ;)

Παρότι οι φωτογραφίες της είναι με ρούχα, έχει αυτό που σε καυλώνει. Θα έκανα μια επίσκεψη αλλά η ώρα είναι περασμένη

οντος παροτι ντυμενη εχει αυτο το <<κατι>> η Ευα ματια μου ;)

Άντζελα , στις πληροφορίες δε βάζεις και τι νούμερο παπούτσι φοράνε ;

Ευα :smitten: :smitten: :smitten:

Νο παπουτσι 38

αγαπημενο ποτό Τζιν τόνικ

αγαπημενη μουσική Ξένη Pop

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
tanqueray τονικ μηπως???  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Δεν λέει...όποτε ανέβω Αθήνα απο το καράβι και στο στούντιο θα έρθω...την προηγούμενη φορά δεν ήρθα λόγο χρόνου,την επόμενη δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω!Φουντώσαμε και σήμερα(όχι λόγω ζέστης!).

Ορίστε και Jensen Ackles!

www.imagebam.com/image/a02f0444210250] [/URL]
www.imagebam.com/image/b75a7f44210256] [/URL]

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν λέει...όποτε ανέβω Αθήνα απο το καράβι και στο στούντιο θα έρθω...την προηγούμενη φορά δεν ήρθα λόγο χρόνου,την επόμενη δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω!Φουντώσαμε και σήμερα(όχι λόγω ζέστης!).

Ορίστε και Jensen Ackles!

www.imagebam.com/image/a02f0444210250] [/URL]
www.imagebam.com/image/b75a7f44210256] [/URL]

:2funny:
βολευει κιολας γιατι απ το λιμανι με τον ηλεκτικο ερχεσε κατευθειαν βικτωρια και στο μαγαζι :cheesy:
thanks baby ;) :-*

μα που το κατάλαβες;;;;  :2funny: :2funny:

ελα ντε :cheesy:
στη τυχη θα τοπα :cheesy: ;)

Ευα :smitten: :smitten:  :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom