Νέα

Εξωτερικός ψύκτρα για Laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Επειδή τώρα το καλοκαίρι (ειδικά) το λαπτοπ καίει και υπολειτουργεί..μπορεί να μου συστήσει κάποιος καμια καλή εξωτερική ψύκτρα?Μου πε ένας φίλος για κάτι σε στύλ τραπεζάκι για το λάπτοπ που βοηθά στη καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.Καμία πρόταση αο τους κομπιουτεράδες του σιτε? :boobies:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Πολυ καλη εταιρεια. Εχω τη 1000αρα βαση.
Δε ξερω ποια μοντελα της Zalman κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα, αλλα οτι και να παρεις θα σου κανει την δουλεια αθορυβα για 2 χρονια (μεχρι στιγμης)...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βρες κάποιο guide να το ανοίξεις και να καθαρίσεις την σκόνη/μάκα από τις ψύκτρες/ανεμιστηράκια εσωτερικά και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τα Mac δεν είναι λίγο gay? :boobies: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδή τώρα το καλοκαίρι (ειδικά) το λαπτοπ καίει και υπολειτουργεί..μπορεί να μου συστήσει κάποιος καμια καλή εξωτερική ψύκτρα?Μου πε ένας φίλος για κάτι σε στύλ τραπεζάκι για το λάπτοπ που βοηθά στη καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.Καμία πρόταση αο τους κομπιουτεράδες του σιτε? :boobies:

δεν λεγεται ψυκτρα αυτο που ψαχνεις.
Βαση ψυξης λεγεται.

Περισσοτερα απο τους τεχνικους του πλαισιου  :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μακραν η καλυτερη,γενικα βρες καποια βαση που να εχει εναν μεγαλο ανεμιστηρα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μεγαλύτερη απάτη εταιρία απ΄ το Πλαίσιο δεν υπάρχει. :headbang: Αυτό στη φωτογραφία θα πουλιέται σίγουρα στο eBay $10-$15 tops. :dancing:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ουυυ χρονια τωρα  :grin:

Γιατί ρε τύπε ? πες μας εσύ πως φτιάχνεται να μην πληρώνουμε τους τεχνικούς  :2funny: τώρα που σε βρήκαμε, μαθαν οτι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ω ρε συ, κι εμένα θα θέλει λογικά. Πολλά έξοδααααααααααα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ουυυ χρονια τωρα  :grin:

Boldemort εγώ τεχνικός δεν είμαι, αλλα όταν με ρωτάνε κάτι τελείως άσχετοι πως θα φτιάξουν την σύνδεση στο internet, τις ρυθμίσεις του wireless κλπ. και τους λέω πάρτε τηλ. στον ΟΤΕ στην hol κλπ. παρεξηγιούνται σαν να τους είπα σε γράφω στα @@ μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί ντρέπονται να πάρουν τηλ. τους τεχνικούς  :headbang: που είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για να τους παίρνει ο κόσμος να τους ρωτάει.
Μερικές φορές έχω πάρει απαντήσεις του στυλ... καλα άστο ή θα πω στον τάδε φίλο να έρθει σπίτι να μου το φτιάξει  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην παίρνεις ψυκτικά και ανεμηστηράκια και μαλακίες απλά άνοιξε το κλιματιστικό στο δωμάτιο σου.

Ρε πούστη εδώ μέσα και να θες ν'αγιάσεις και να μη βρίσεις δε σ'αφήνουν. :headbang:

ΔΕΝ έχω κλιματιστικό, λιώνω, αρχίζει και κυλάει βέλβυ στο πάτωμα. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ :cussing:

Μ'έπιασε κρίση χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom