Νέα

Έξοδος μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Φιλτατε, η ελληνιδα σε ρωταει με τι ασχολεισαι, και αν τυχαινει ν απαντησεις σκουπιδιαρης, αλουμινας, πλακας, σεκιουριτας,
ή τεςπα καπαια ομαδα επαγγελματων που δεν συνεπαγονται ενα α' κοινωνικοοικονομικο status, εχεις εσπραξει στο καπακι απαξιωτικο
υφος.
Νομίζω ό,τι κάπου τα παραλέμε..γνωρίζω και αλουμινάδες και σεκιούριτι και υδραυλικούς οι οποίοι έχουν σχέση με ωραιότατες κοπέλες..και κάτι άλλο ..μετράει και ο ΑΕΡΑΣ που έχει κάποιος..αν πας να ρίξεις γκόμενα σκεφτόμενος <<ωχ είμαι πλακάς,θα με φτύσει>> έχεις χάσει από τα αποδυτήρια..αν δεν έχεις καλή εικόνα για τον εαυτό σου,πώς περιμένεις να έχουν οι άλλοι για εσένα?? ( μιλάω γενικά)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φιλτατε, η ελληνιδα σε ρωταει με τι ασχολεισαι, και αν τυχαινει ν απαντησεις σκουπιδιαρης, αλουμινας, πλακας, σεκιουριτας,
ή τεςπα καπαια ομαδα επαγγελματων που δεν συνεπαγονται ενα α' κοινωνικοοικονομικο status, εχεις εσπραξει στο καπακι απαξιωτικο
υφος. (ασχέτως αν η ιδια δεν εχει στον ηλιο μοιρα ετσι)
kaneis μεγαλο λαθος!που καμακωνετε γκομενες?στο πριβε κλαμπ της εκαλης??(που κ εκει ακομα αποκλειω να ειναι ετσι το 100%)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε κανεις λαθος, τις γυναικες δεν τις ενδιαφερει το τι δουλεια κανεις αλλα το ποσα βγαζεις. Καλυτερα νταβας ή πρεζεμπορας με 10,000 μηνιαιο εισοδημα, παρα ακαδημαικος με 800 ευρω μεικτα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τύπε το πρόβλημα δε είναι στο τι είναι αυτές που πλέον τις ξέρουμε εδώ και χρόνια
το πρόβλημα είναι τί κάνουμε εμείς μετά από αυτήν την διαπίστωση...

εγώ συχνά τις λέω ότι <<δεν ασχολούμαι με ελληνίδες>> με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά χωρίς δόση ειρωνίας ή κακίας. εκεί να δεις κάτι βλέμματα που μου ρίχνουν! δεν περιμένουν τέτοια απάντηση. επιπλέον, ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι δεν χορηγώ γυναίκες και ότι αν θέλω σεξ, καλώ και cg με λιγότερα λεφτά και χωρίς να δώσω βιογραφικό στην γκόμενα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τί να ρωτήσει ρε Jasonbecker?? τί σου αρέσει στο κρεβάτι?
εμείς ως άντρες δε ρωτάμε με τί ασχολούνται?
αυτά είναι τα τυπικά..
και επιπλέον μη νομίζεις ό,τι οι γυναίκες ψάχνουν για γαμπρό/χορηγό..πολλές ψάχνουν απλά διασκέδαση!

το θέμαι είναι ότι σε άλλες χώρες μού έχει τύχει να μιλάω με καινούρια γκόμενα πάνω από ώρα και να μην με έχει ρωτήσει τίποτα τέτοιο, και μάλιστα αρκετές φορές. εδώ; ποτέ!

παρεμπιπτόντως, μετά από τα ποστ σου, και λόγω του ότι έχουμα (μάλλον) παρόμοια γούστα, πέρασα από τον κάβο πρόσφατα. άντε να είχε 3-4 πολύ καλές και καμιά δεκαριά στην κατηγορία <<γαμήσιμες>> από τις περίπου 40 που ήταν εκεί.

πάντως, για να περάσεις καμιά ώρα όταν είσαι στην περιοχή και μην έχοντας πολλές επιλογές, καλά είναι. ίσως όχι παρασκευή, όμως, πολύ κόσμο είχε.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
kaneis μεγαλο λαθος!που καμακωνετε γκομενες?στο πριβε κλαμπ της εκαλης??(που κ εκει ακομα αποκλειω να ειναι ετσι το 100%)

Στην Εκάλη και τα πριβε κλαμπ της τα μουνια γουστάρουν ρομάντζο και βαρβατίλα..ατυχές παράδειγμα πάντως έχεις δίκιο οτι τα μουνία δεν κοιτάνε την δουλειά σου αν θέλουν να γαμηθούν

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
το θέμαι είναι ότι σε άλλες χώρες μού έχει τύχει να μιλάω με καινούρια γκόμενα πάνω από ώρα και να μην με έχει ρωτήσει τίποτα τέτοιο, και μάλιστα αρκετές φορές. εδώ; ποτέ!

παρεμπιπτόντως, μετά από τα ποστ σου, και λόγω του ότι έχουμα (μάλλον) παρόμοια γούστα, πέρασα από τον κάβο πρόσφατα. άντε να είχε 3-4 πολύ καλές και καμιά δεκαριά στην κατηγορία <<γαμήσιμες>> από τις περίπου 40 που ήταν εκεί.

πάντως, για να περάσεις καμιά ώρα όταν είσαι στην περιοχή και μην έχοντας πολλές επιλογές, καλά είναι. ίσως όχι παρασκευή, όμως, πολύ κόσμο είχε.
συμφωνώ απόλυτα για τον Κάβο..το κακό με μένα είναι ό,τι δεν πίνω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αμβλύνω τα κριτήριά μου..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Μαλακίες.
Κάποτε είμασταν 4 τύποι και δουλεύαμε 10 ώρες την ημέρα στη μουτζούρα, στο γκαράζ του ενός, φτιάχναμε ένα παλιό αυτοκίνητο. Φόρμες εργασίας, σκόνη, μουτζούρα, "μυρωδιά" σκουριάς επάνω μας, ιδρώτας, τέτοια.
Κατά τις 5-6 το απόγευμα που τα παρατάγαμε κάναμε μπανάκι, αλλάζαμε ρούχα και πηγαίναμε στο κοντινό μπαρ για ένα, και μπας και τύχαινε κανένα τυχερό. (ΓΓκόμενες κυκλοφορούσαν εκεί, το πανεπιστήμιο ήταν κοντά).
Συνήθως, αρχίδια.
Μια μέρα είπαμε "Δε γαμιέται, πάμε όπως είμαστε". Με τις φόρμες, μεσ' τον ιδρώτα, τη σκόνη, τη μουτζούρα. Κάτσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε τα ποτά μας.

Παιδιά, πέσανε σα σφήκες!
Μας ΕΚΑΝΑΝ καμάκι, δε τους κάναμε!
Οι τρεις από τους 4 τις πήδηξαν το ίδιο βράδυ!

Η βαρβατίλα μετράει καμιά φορά.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνώ απόλυτα για τον Κάβο..το κακό με μένα είναι ό,τι δεν πίνω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αμβλύνω τα κριτήριά μου..
κι' εγώ έχω κόψει τα οινοπνευματώδη εδώ και καιρό. περιέ ήπια. άρα, οι απαιτήσεις παρέμειναν υψηλές και δεν κέρασα καμία. η αλήθεια είναι ότι την μία θα την κέρναγα αν είχε έρθει, δεν ήρθε και δεν της έκανα νόημα γιατί είχα ραντεβού με ξαδελφάκι στο γκραν ριτόρνο. το οποίο έχει κάποιες καλές γκόμενες, αλλά 15ε το ποτό πάει πολύ. έχει και 3-4 ντίβες με αρκετό αέρα. δε μ'αρέσουν οι ντίβες. για ορισμένους από εμάς γίνονται απεχθείς και δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιες, έχοντας συνηθίσει στο προσκύνημα ορισμένων θαμώνων.

πάντως, νομίζω ότι και στον κάβο, εάν είσαι σχετικά νέος και εμφανίσημος, βρίσκεις παρέα για εκτός και χωρίς πολλά έξοδα. μία συγκεκριμένη μού κανε και πρόταση! όχι του γούστου μου, όμως.

είπαμε, να χαλάσεις κάποια λεφτά ΜΟΝΟ για κάτι που αξίζει.

Επισκέπτης
τελικά βγήκες συναγωνιστή; που πήγες, πως πέρασες, κλπ
βοήθησε το θρεντ;  :rockon:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
τελικά βγήκες συναγωνιστή; που πήγες, πως πέρασες, κλπ
βοήθησε το θρεντ;  :rockon:

Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει σταματησει να γαμαει στιγμη απο
τοτε που διαβασε τις απαντησεις  :rockon:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...επησης στα μπαρακια της μαβιλη εχει κονε οπως και αβραμιωτου και πλατεια καρυτση και γενικως στο κεντρο βρισκονται τα καλλυτερα στεκια για πεσιμο .το καλλυτερο παιχνιδι γινεται σε μικρα μπαρακια και ορθαδικα...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Παιδια δεν θα μπορουσα να βγω εξω ΜΟΝΟΣ για καφε ποτο καμακι και τα συναφι...δεν ξερω αλλα θα νοιωθω πολυ ασχημα και "ξεφτιλα"¨..
Εχω δει πολλους τετοιους, κανουνε μπαμ και τους κοροιδευουμε κιολας...
Ειλικρεινα αν ητανε το ιδιο σε γυναικα να μου την πεσει στην παρεα μου και να μου πει οτι ειναι μονη (μονη βγηκε εξω δηλαδη)...αρα καποιο προβλημα υπαρχει στην κοπελα, και δεν θα την εδινα σημασια πιστευω...
θα πηγαινα μονος μονο αν ειχα κανεναν γνωστο - γνωστη που δουλευε σε καφετερια και ηθελε παρεα, ετσι ναι θα πηγαινα...
Η πχ αν ειχα καποια πολυωρη δουλεια επανω σε laptop τοτε ναι θα επινα την φραπεδια μου μονος...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Όποιος θέλει σωστό καμακότοπο να πάει στον ΟΑΕΔ της περιοχής του εργάσιμες μέρες και ώρες (τις ώρες που έχει την ουρά για το επίδομα).

Η ουρά είναι 100-200 άτομα, 2 με 5% να είναι καλά μουνάκια απ' αυτές, είναι 5-10. Έχω δει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ γκόμενες στον ΟΑΕΔ.

Tip:  Όλες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: Είναι άνεργες. Άρα "ευάλωτες" σε "προτάσεις".

Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστείς, ποιά δικαιολογία θα πεις ότι σε έφερε εκεί, πως θα το "προχωρήσεις".

Υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε αυτήν που βρίσκεται σε τόσο αδιέξοδο, που είναι ένα βήμα πριν αρχίσει τις βίζιτες.
Θάρρος χρειάζεται.

κατι μλκιες που γραφετε ρε σεις

λες και ολες μολις τις πεις "σου δινω 200 να σε γαμησω" θα σ πουν παμε

κανετε λες κ το γραφουν στο κουτελο
αλλα ξεχασα ολοι εδω ειναι λεφταδες και τα αγοραζουν ολα

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6

ας βρει καναν αφραγκο μουσικο,ζωγραφο,στιχουργο,στυλιτσα  :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατι μλκιες που γραφετε ρε σεις

λες και ολες μολις τις πεις "σου δινω 200 να σε γαμησω" θα σ πουν παμε

κανετε λες κ το γραφουν στο κουτελο
αλλα ξεχασα ολοι εδω ειναι λεφταδες και τα αγοραζουν ολα
Kαι ομως..φιλε αυτο σιγα σιγα θα αρχισει να εμφανιζεται...!Φροντισε ο Βενιζέλος για αυτο..!100 για 1 πιπα...!Μην σου φανει παράξενο

Leeeroy

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια δεν θα μπορουσα να βγω εξω ΜΟΝΟΣ για καφε ποτο καμακι και τα συναφι...δεν ξερω αλλα θα νοιωθω πολυ ασχημα και "ξεφτιλα"¨..
Ειλικρεινα αν ητανε το ιδιο σε γυναικα να μου την πεσει στην παρεα μου και να μου πει οτι ειναι μονη (μονη βγηκε εξω δηλαδη)...αρα καποιο προβλημα υπαρχει στην κοπελα, και δεν θα την εδινα σημασια πιστευω...
θα πηγαινα μονος μονο αν ειχα κανεναν γνωστο - γνωστη που δουλευε σε καφετερια και ηθελε παρεα, ετσι ναι θα πηγαινα...
Η πχ αν ειχα καποια πολυωρη δουλεια επανω σε laptop τοτε ναι θα επινα την φραπεδια μου μονος...

ετσι οπως τα λες,να μπεις μεσα σε bar και να καθησεις μονος φυσικα και δεν εχει αποτελεσμα.
απο την αρχη πρεπει να "σαρωσεις" το χωρο και να "χτυπησεις".
η εισαι παιχτης η οχι .

απο 2:23 και μετα

φτανοντας στο ζενιθ της επιτυχιας , κατι σαν αυτο , απο 2:35 και μετα

καλη τυχη

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

όμως, όλα αυτά είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σού. στην αυστρία, στην γερμανία, στην βόρεια αμερική, έχω δει αμέτρητα άτομα να βγαίνουν μόνα, άντρες και γυναίκες. ο λόγος; δεν έχουν κληρονομήσει τις ηλίθιες προκαταλήψεις τις ημιτριτοκοσμικής και ημιοθωμανικής νοοτροπίας της κοινωνίας μας.

ίσως κι 'αυτός να σε κοροϊδεύει επειδή δεν μπορείς να βγεις χωρίς <<ενυσχύσεις>>. γιατί είναι πανεύκολο να κρύβεται κανείς πίσω από την υποστήριξη της παρέας και να κοροϊδεύει τους άλλους εξ 'αποστάσεως.

εάν πας, πχ, στην βόρεια ισπανία, θα δεις πάαααρα πολλούς που βγαίνουν μόνοι, πίνουν το καφεδάκι τους ή ένα ποτήρι κρασι ή ακόμα και σκέτο εμφιαλωμένο νερό. η κατάσταση είναι φιλικότατη σε σχέση με το ελλαδιστάν, ανοίγεις άνετα συζήτηση με όποιον/όποια θέλεις και συνήθως, όταν σε βλέπουν μόνο, ΑΥΤΟΙ/ΕΣ έρχονται και σου μιλάνε πρώτοι.

μιλάμε ότι είσαι επισκέπτης και σε κάνουν να αισθάνεσαι μια οικειότητα με το που θα μπεις στο μαγαζί.

τώρα... εάν κάνουμε σύγκριση μ' αυτά που μας περιγράφεις, ποιός νομίζεις ότι έχει την ανώτερη νοοτροπία και ζει καλύτερα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μια μέρα είπαμε "Δε γαμιέται, πάμε όπως είμαστε". Με τις φόρμες, μεσ' τον ιδρώτα, τη σκόνη, τη μουτζούρα. Κάτσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε τα ποτά μας.

Παιδιά, πέσανε σα σφήκες!
Μας ΕΚΑΝΑΝ καμάκι, δε τους κάναμε!
Οι τρεις από τους 4 τις πήδηξαν το ίδιο βράδυ!

Η βαρβατίλα μετράει καμιά φορά.

Είχαν προφανώς βαρεθεί να πηδιούνται με λουσάτους.... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom