Νέα

Έξοδος μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
βασικα εμενα δεν μου κανει ουτε 1 ευρω να ξοδεψω για τα συμπλεγματικα μογγολακια της ελλεηνιδες..πραγματικα ειναι ματαιοπονια να ασχολειται καποιος μαζι τους..διοτι ειναι πραγματικα δυσαναλογα αυτα τα λιγα που θα προσφερουν(λεμε τωρα) απο τα οσα θα ξοδεψεις για αυτα τα υβριδια...οσο λιγοτερο λιγουρια ειστε και οσα λιγοτερα ξοδευεται τοσο ποιο πολυ θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου που και παλι ομως ειναι τσαμπα κοπος να ασχολεισαι με αυτα τα οντα.

Επισκέπτης
βασικα εμενα δεν μου κανει ουτε 1 ευρω να ξοδεψω για τα συμπλεγματικα μογγολακια της ελλεηνιδες..πραγματικα ειναι ματαιοπονια να ασχολειται καποιος μαζι τους..διοτι ειναι πραγματικα δυσαναλογα αυτα τα λιγα που θα προσφερουν(λεμε τωρα) απο τα οσα θα ξοδεψεις για αυτα τα υβριδια...οσο λιγοτερο λιγουρια ειστε και οσα λιγοτερα ξοδευεται τοσο ποιο πολυ θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου που και παλι ομως ειναι τσαμπα κοπος να ασχολεισαι με αυτα τα οντα.

τύπε το πρόβλημα δε είναι στο τι είναι αυτές που πλέον τις ξέρουμε εδώ και χρόνια
το πρόβλημα είναι τί κάνουμε εμείς μετά από αυτήν την διαπίστωση...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
τύπε το πρόβλημα δε είναι στο τι είναι αυτές που πλέον τις ξέρουμε εδώ και χρόνια
το πρόβλημα είναι τί κάνουμε εμείς μετά από αυτήν την διαπίστωση...

Όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες, κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες. ;)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Κολωνάκι έχω πάει για καφέ και έχω περπατήσει στα κοσμικά  :grin: οι γκόμενες έχουν ύφος απαξιωτικό δεν θα το συνηστούσα για καμάκι
Δυστυχώς δεν ισχύει μόνο για τις του Λωκονακίου αλλά για τις περισσότερες ελλεηνίδες οι οποίες το παίζουν και πολύ γκόμενες.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
και που στο τελος δαχτυλονονται

γιατι δεν κοιτουν την μαπα τους στον καθρεπτη

Επισκέπτης
Δεν βγαίνεις Σάββατο (βράδυ) μόνος.
Αυτό είναι για έμπειρους παίχτες.
Εσύ εφόσον κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ,
σαφώς δεν είσαι
και λόγω ηλικίας
δεν σε παίρνει να το παίξεις.

Να περιφέρεσαι εργάσιμες ώρες μόνος,
απογεύματα κτλ.
Διάβασε και το Ευαγγέλιο του Καμακιού:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Εγώ την προηγούμενη βδομάδα είχα άδεια και τις καθημερινές έβγαινα συνήθως μόνος.Ξεκινούσα από κάπου όπου θα έβλεπα πολλά μουνάκια(πχ βίλατζ),μετά φαί(κατά προτίμηση βρώμικο) και μετά ή στριποκωλάμπαρο ή απλά βόλτα από τις πιάτσες απλά και μόνο για το μάτι :grin: :grin: :rockon:  :rockon:.Γούσταρα πολύ που δεν έβαζα κάποιο πρόγραμμα-σχέδιο και απλά έκανα ότι μου ερχόταν στο μυαλό :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Δεν βγαίνεις Σάββατο (βράδυ) μόνος.
Αυτό είναι για έμπειρους παίχτες.
Εσύ εφόσον κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ,
σαφώς δεν είσαι
και λόγω ηλικίας
δεν σε παίρνει να το παίξεις.

Να περιφέρεσαι εργάσιμες ώρες μόνος,
απογεύματα κτλ.
Διάβασε και το Ευαγγέλιο του Καμακιού:

παίδες μην τον αποπαίρνετε τον συναγωνιστή
πιθανό να είναι φρέσκος στην Αθήνα
οπότε να μην ξέρει μαγαζιά, πιάτσες, κλπ
Για όποιον το έχει ζήσει αυτό, είναι ψιλοεφιάλτης...

Επισκέπτης
μια άλλη λύση είναι η πλατεία Μπουρναζίου..πολλά κλαμπάκια,καφετεριο-μπαρ κτλ..ΟΜΩΣ!!! κόσμος ως επί το πλείστον β΄  και πολλοί αλβανοί..κάπως καλύτερα στο Enzzo.

Για β' περιοχές (κατ'όνομα πλέον)
καλύτερος (πολύ) ο Κορυδαλλός.
Δεν έχει γύφτους που έχει στο μπουρνάζι ,
δεν έχει πάκια
και οι αλβανοί πολύ λιγότεροι
και πολύ πιο μαζεμένοι.
Επίσης πολύ καλύτερη αναλογία μουνιών/πούτσων
η οποία στο μπουρνάζι είναι τραγική
στα όρια της πουτσοθύελλας.

Επισκέπτης

Στην ελλάδα δεν έχεις άλλες επιλογές.
Οι ανατολικές που είναι στην ελλάδα
είναι στην ίδια μοίρα με τις ελληνίδες
ως προς την αγάπη του χρήματος
απλά έχουν χαμηλότερες ταρίφες.
Δηλαδή και οι ανατολικές που είναι εδώ
θέλουν σπόνσορα , όπως οι ελληνίδες,
απλά με τα ίδια λεφτά, γαμάς πιο εύκολα
και πιο μπάνικες γκόμενες
που όμως είναι πιο ξεφτυλισμένες (οικογενειακώς).

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.883
Πόντοι
3.715
θελω να βγω αλλα δεν ακολουθαει κανεις ειμαι αθηνα που μου προτεινετε να παω γ να ελπιζω σε κανενα κονε με γκομενακι? στο μετρο? σε καποιο bar? πανορμου?

για να ελπίζεις ;;;;

συνήθως τα γκομενάκια κάνουν κονέ στου Σκαλούμπακα, στη Μαγκουφάνα και το καλύτερο κονέ το κάνουν στο σουβλατζίδικο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.883
Πόντοι
3.715
παίδες μην τον αποπαίρνετε τον συναγωνιστή
πιθανό να είναι φρέσκος στην Αθήνα
οπότε να μην ξέρει μαγαζιά, πιάτσες, κλπ
Για όποιον το έχει ζήσει αυτό, είναι ψιλοεφιάλτης...

πραγματικά εφιάλτης, σκίζεται το καλσόν κι ανατριχιάζει η Τρέμη.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πανόρμου έχει πολύ μουνί που είναι σόλο καριέρα

Όποιος θέλει σωστό καμακότοπο να πάει στον ΟΑΕΔ της περιοχής του εργάσιμες μέρες και ώρες (τις ώρες που έχει την ουρά για το επίδομα).

Η ουρά είναι 100-200 άτομα, 2 με 5% να είναι καλά μουνάκια απ' αυτές, είναι 5-10. Έχω δει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ γκόμενες στον ΟΑΕΔ.

Tip:  Όλες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: Είναι άνεργες. Άρα "ευάλωτες" σε "προτάσεις".

Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστείς, ποιά δικαιολογία θα πεις ότι σε έφερε εκεί, πως θα το "προχωρήσεις".

Υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε αυτήν που βρίσκεται σε τόσο αδιέξοδο, που είναι ένα βήμα πριν αρχίσει τις βίζιτες.
Θάρρος χρειάζεται.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όποιος θέλει σωστό καμακότοπο να πάει στον ΟΑΕΔ της περιοχής του εργάσιμες μέρες και ώρες (τις ώρες που έχει την ουρά για το επίδομα).

Η ουρά είναι 100-200 άτομα, 2 με 5% να είναι καλά μουνάκια απ' αυτές, είναι 5-10. Έχω δει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ γκόμενες στον ΟΑΕΔ.

Tip:  Όλες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: Είναι άνεργες. Άρα "ευάλωτες" σε "προτάσεις".

Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστείς, ποιά δικαιολογία θα πεις ότι σε έφερε εκεί, πως θα το "προχωρήσεις".

Υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε αυτήν που βρίσκεται σε τόσο αδιέξοδο, που είναι ένα βήμα πριν αρχίσει τις βίζιτες.
Θάρρος χρειάζεται.

+1000 έχεις δίκιο συναγωνιστή παίζουν καλά τεμάχια τώρα κατά πόσο είναι απελπισμένα δεν το γνωρίζω :dunno:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
παιδια εγω μπορω να κερασω δευτερο ποτο αλλα επειδη ειναι κυριλε θα ειναι πλουσιο πουτανα?και μολις μαθουν οτι ειμαι φτωχος θα την κανουν

Αφου η δευτερη ή τριτη max ερωτηση που κανει η μεση ελληνιδα, σε γωριμια, ειναι τι δουλεια κανεις.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αφου η δευτερη ή τριτη max ερωτηση που κανει η μεση ελληνιδα ειναι τι δουλεια κανεις.
Τί να ρωτήσει ρε Jasonbecker?? τί σου αρέσει στο κρεβάτι?
εμείς ως άντρες δε ρωτάμε με τί ασχολούνται?
αυτά είναι τα τυπικά..
και επιπλέον μη νομίζεις ό,τι οι γυναίκες ψάχνουν για γαμπρό/χορηγό..πολλές ψάχνουν απλά διασκέδαση!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τί να ρωτήσει ρε Jasonbecker?? τί σου αρέσει στο κρεβάτι?
εμείς ως άντρες δε ρωτάμε με τί ασχολούνται?
αυτά είναι τα τυπικά..
και επιπλέον μη νομίζεις ό,τι οι γυναίκες ψάχνουν για γαμπρό/χορηγό..πολλές ψάχνουν απλά διασκέδαση!

Φιλτατε, η ελληνιδα σε ρωταει με τι ασχολεισαι, και αν τυχαινει ν απαντησεις σκουπιδιαρης, αλουμινας, πλακας, σεκιουριτας,
ή τεςπα καπαια ομαδα επαγγελματων που δεν συνεπαγονται ενα α' κοινωνικοοικονομικο status, εχεις εσπραξει στο καπακι απαξιωτικο
υφος. (ασχέτως αν η ιδια δεν εχει στον ηλιο μοιρα ετσι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom