FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
"Καλός φίλος δεν είναι αυτός που είναι πάντα δίπλα σου, αλλά αυτός που ξέρει πότε να σε αφήνει στην ησυχία σου"
+7
"Καλός φίλος δεν είναι αυτός που είναι πάντα δίπλα σου, αλλά αυτός που ξέρει πότε να σε αφήνει στην ησυχία σου"
βασικα εμενα δεν μου κανει ουτε 1 ευρω να ξοδεψω για τα συμπλεγματικα μογγολακια της ελλεηνιδες..πραγματικα ειναι ματαιοπονια να ασχολειται καποιος μαζι τους..διοτι ειναι πραγματικα δυσαναλογα αυτα τα λιγα που θα προσφερουν(λεμε τωρα) απο τα οσα θα ξοδεψεις για αυτα τα υβριδια...οσο λιγοτερο λιγουρια ειστε και οσα λιγοτερα ξοδευεται τοσο ποιο πολυ θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου που και παλι ομως ειναι τσαμπα κοπος να ασχολεισαι με αυτα τα οντα.
τύπε το πρόβλημα δε είναι στο τι είναι αυτές που πλέον τις ξέρουμε εδώ και χρόνια
το πρόβλημα είναι τί κάνουμε εμείς μετά από αυτήν την διαπίστωση...
Δυστυχώς δεν ισχύει μόνο για τις του Λωκονακίου αλλά για τις περισσότερες ελλεηνίδες οι οποίες το παίζουν και πολύ γκόμενες.Κολωνάκι έχω πάει για καφέ και έχω περπατήσει στα κοσμικά οι γκόμενες έχουν ύφος απαξιωτικό δεν θα το συνηστούσα για καμάκι
Δεν βγαίνεις Σάββατο (βράδυ) μόνος.
Αυτό είναι για έμπειρους παίχτες.
Εσύ εφόσον κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ,
σαφώς δεν είσαι
και λόγω ηλικίας
δεν σε παίρνει να το παίξεις.
Δεν βγαίνεις Σάββατο (βράδυ) μόνος.
Αυτό είναι για έμπειρους παίχτες.
Εσύ εφόσον κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ,
σαφώς δεν είσαι
και λόγω ηλικίας
δεν σε παίρνει να το παίξεις.
Να περιφέρεσαι εργάσιμες ώρες μόνος,
απογεύματα κτλ.
Διάβασε και το Ευαγγέλιο του Καμακιού:
μια άλλη λύση είναι η πλατεία Μπουρναζίου..πολλά κλαμπάκια,καφετεριο-μπαρ κτλ..ΟΜΩΣ!!! κόσμος ως επί το πλείστον β΄ και πολλοί αλβανοί..κάπως καλύτερα στο Enzzo.
βασικα εμενα δεν μου κανει ουτε 1 ευρω να ξοδεψω για τα συμπλεγματικα μογγολακια της ελλεηνιδες..πραγματικα ειναι ματαιοπονια να ασχολειται καποιος μαζι τους..διοτι ειναι πραγματικα δυσαναλογα αυτα τα λιγα που θα προσφερουν(λεμε τωρα) απο τα οσα θα ξοδεψεις για αυτα τα υβριδια...οσο λιγοτερο λιγουρια ειστε και οσα λιγοτερα ξοδευεται τοσο ποιο πολυ θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου που και παλι ομως ειναι τσαμπα κοπος να ασχολεισαι με αυτα τα οντα.
θελω να βγω αλλα δεν ακολουθαει κανεις ειμαι αθηνα που μου προτεινετε να παω γ να ελπιζω σε κανενα κονε με γκομενακι? στο μετρο? σε καποιο bar? πανορμου?
παίδες μην τον αποπαίρνετε τον συναγωνιστή
πιθανό να είναι φρέσκος στην Αθήνα
οπότε να μην ξέρει μαγαζιά, πιάτσες, κλπ
Για όποιον το έχει ζήσει αυτό, είναι ψιλοεφιάλτης...
πανόρμου έχει πολύ μουνί που είναι σόλο καριέρα
Όποιος θέλει σωστό καμακότοπο να πάει στον ΟΑΕΔ της περιοχής του εργάσιμες μέρες και ώρες (τις ώρες που έχει την ουρά για το επίδομα).
Η ουρά είναι 100-200 άτομα, 2 με 5% να είναι καλά μουνάκια απ' αυτές, είναι 5-10. Έχω δει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ γκόμενες στον ΟΑΕΔ.
Tip: Όλες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: Είναι άνεργες. Άρα "ευάλωτες" σε "προτάσεις".
Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστείς, ποιά δικαιολογία θα πεις ότι σε έφερε εκεί, πως θα το "προχωρήσεις".
Υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε αυτήν που βρίσκεται σε τόσο αδιέξοδο, που είναι ένα βήμα πριν αρχίσει τις βίζιτες.
Θάρρος χρειάζεται.
παιδια εγω μπορω να κερασω δευτερο ποτο αλλα επειδη ειναι κυριλε θα ειναι πλουσιο πουτανα?και μολις μαθουν οτι ειμαι φτωχος θα την κανουν
Αφου η δευτερη ή τριτη max ερωτηση που κανει η μεση ελληνιδα, σε γωριμια, ειναι τι δουλεια κανεις.
Τί να ρωτήσει ρε Jasonbecker?? τί σου αρέσει στο κρεβάτι?Αφου η δευτερη ή τριτη max ερωτηση που κανει η μεση ελληνιδα ειναι τι δουλεια κανεις.
Τί να ρωτήσει ρε Jasonbecker?? τί σου αρέσει στο κρεβάτι?
εμείς ως άντρες δε ρωτάμε με τί ασχολούνται?
αυτά είναι τα τυπικά..
και επιπλέον μη νομίζεις ό,τι οι γυναίκες ψάχνουν για γαμπρό/χορηγό..πολλές ψάχνουν απλά διασκέδαση!