Άστα ρεεέεεεε τύπε κι εγώ όταν έπινα τον κώλο μου αφηνίαζα.. ξεσήκωνα όλο το μαγαζί.. πουτάνα ΟΛΑ και στο τέλος με πέταγαν έξω για ευχαριστώ τα μουνιά...
Δυνατός παίκτης
Άστα ρεεέεεεε τύπε κι εγώ όταν έπινα τον κώλο μου αφηνίαζα.. ξεσήκωνα όλο το μαγαζί.. πουτάνα ΟΛΑ και στο τέλος με πέταγαν έξω για ευχαριστώ τα μουνιά...
Αυτο το βλεμμα τρελαινει τις γκομενεςΆστα ρεεέεεεε τύπε κι εγώ όταν έπινα τον κώλο μου αφηνίαζα.. ξεσήκωνα όλο το μαγαζί.. πουτάνα ΟΛΑ και στο τέλος με πέταγαν έξω για ευχαριστώ τα μουνιά...
ΜάντεψεΕιλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;
Ειλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου ρε παίκτη.Εε μα πως θα περασεις καλα ρε φιλαρακι αν η καθε εξοδο με την παρεα σου κρινεται με το αν θα γαμησεις;;;
Πρώτον, βγαίνεις να περάσεις καλά και να καλβαντίσεις με την παρέα σου, από εκεί ξεκινάς και όχι σαφάρι σε Ελληνικό κλαμπ...
Με νοοτροπία "θέλω γκόμενα" χάνεις 3-0 ημίχρονο, κάνεις μπαμ πως το λένε. Σε ποια παρέα θα πας να την πέσεις; Σε αυτές που χορεύουν, γελάνε, το γλεντάνε ευχάριστα ή στις μονόχνωτες ψυλομήτες που πιπιλάνε το καλαμάκι 2 ώρες;; Το ίδιο ισχύει και για τις "μπακουροπαρέες" αν είσαι άνετος, περνάς καλά και ειδικά αν χορεύεις τότε πολύ άνετα κάνεις πέσιμο και σε κλαμπ. Σιγα μην κάτσει να ασχοληθει γκόμενα στον μονόχνωτο creepy τύπο στην μπάρα που σκανάρει επίμονα το μαγαζί 2 ώρες σαν φάρος...
Δεν είμαι του κλαμπ, πηγα καλοκαίρι 2 φορες αλλα υπάρχουν κάτι τύποι καρικατούρες που το παίζουν Σον Κόνερρυ στην μπάρα, σοβαροφανείς, κορδωμένοι, αμίλητοι μεταξύ τους, με ένα ποτό στο χέρι και σκανάρουν το μαγαζί. Ναι ρε φίλε, προφανώς αν γυρνάς σαν τον R2D2 κάποια θα συναντήσει το βλέμα σου...
Πέρνα καλά με την παρέα σου, χορέψτε,, γελάτε και αν κάτσει σκηνικό με το διπλανό γκομενο-παρεάκι έχει καλώς, δεν πρέπει όμως να είναι αυτοσκοπός αλλιώς προφανώς και θα απογοητευτείς...
Ειλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;
Ρε φίλε... ειλικρινά πλάκα μας κάνεις...
Σε όλα τα clubs του κόσμου που έτυχε να βρεθώ...
Ibiza, London, Brazil, Romania, Kiev, Moscow, Belgrade ...
Οι γκομενες σου έδιναν το σήμα να κανεις κινηση ... με eye contact ...
Και πάντα το ενοουσαν ... χωρίς μαλακιες ...
Εδώ προσπαθούν να μην κοιτάξουν κανένα όλη νύχτα...
για να μην τους την πέσει κάποιος άγνωστος...
Η ίδια γκόμενά που δεν σε κοιτάγε ποτε ... θα σε καρφωνει όταν είσαι με άλλη γκόμενά για να πάρει επιβεβαίωση ότι μετράει περισσότερο από την άλλη...
Η ιδια γκόμενά που δεν θα σου κάτσει οταν εισαι ελεύθερος ... θα σου κάτσει αν είσαι παντρεμενος με παιδί... και θα ανεχτεί και το παιδί της άλλης...!
Και μας ρωτάς γιατί δεν μιλάμε με ανεραστες-ψυχανωμαλες ...?
Κάνουν....κάνουν ότι δεν σε βλέπουν.
ρε μαλακα απορω πως βρηκα γυναικα τελικαΚάνουν....
Έτσι ακριβώς!!
Άγιο είχες!!! ΑΓΙΟ!!!ρε μαλακα απορω πως βρηκα γυναικα τελικα
Προφανως και μιλανε αλλα εισπραττουν ταπεινωτικες συμπεριφορες, αλαζονικες, κοροιδευτικες ή στην καλυτερη σκετη αγνοηση ή μια ευγενικη απορριψη (σπανιο)Ειλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;