Νέα

Έξοδοι σε κλαμπ, νυχτερινά μαγαζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

νουφαρο

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Άστα ρεεέεεεε τύπε κι εγώ όταν έπινα τον κώλο μου αφηνίαζα.. ξεσήκωνα όλο το μαγαζί.. πουτάνα ΟΛΑ και στο τέλος με πέταγαν έξω για ευχαριστώ τα μουνιά... :(
Drunk On One GIF

Δυνατός παίκτης :confused:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
Άστα ρεεέεεεε τύπε κι εγώ όταν έπινα τον κώλο μου αφηνίαζα.. ξεσήκωνα όλο το μαγαζί.. πουτάνα ΟΛΑ και στο τέλος με πέταγαν έξω για ευχαριστώ τα μουνιά... :(
Drunk On One GIF
Αυτο το βλεμμα τρελαινει τις γκομενες :upsidedown:

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0
Ειλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.276
Πόντοι
456
Ειλικρινής ερώτηση: εσείς που λέτε ότι στα κλάμπ δεν βγάζετε γκόμενες, μιλάτε καθόλου σε αυτές ή απλα τις κοιτάτε;

Εγω τύπε τις κοιτάω όπως κοίταζε ο Αιγύπτιος υπνωτιστής τον Αστερίξ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.679
Πόντοι
5.506
Εε μα πως θα περασεις καλα ρε φιλαρακι αν η καθε εξοδο με την παρεα σου κρινεται με το αν θα γαμησεις;;;
Πρώτον, βγαίνεις να περάσεις καλά και να καλβαντίσεις με την παρέα σου, από εκεί ξεκινάς και όχι σαφάρι σε Ελληνικό κλαμπ...
Με νοοτροπία "θέλω γκόμενα" χάνεις 3-0 ημίχρονο, κάνεις μπαμ πως το λένε. Σε ποια παρέα θα πας να την πέσεις; Σε αυτές που χορεύουν, γελάνε, το γλεντάνε ευχάριστα ή στις μονόχνωτες ψυλομήτες που πιπιλάνε το καλαμάκι 2 ώρες;; Το ίδιο ισχύει και για τις "μπακουροπαρέες" αν είσαι άνετος, περνάς καλά και ειδικά αν χορεύεις τότε πολύ άνετα κάνεις πέσιμο και σε κλαμπ. Σιγα μην κάτσει να ασχοληθει γκόμενα στον μονόχνωτο creepy τύπο στην μπάρα που σκανάρει επίμονα το μαγαζί 2 ώρες σαν φάρος...

Δεν είμαι του κλαμπ, πηγα καλοκαίρι 2 φορες αλλα υπάρχουν κάτι τύποι καρικατούρες που το παίζουν Σον Κόνερρυ στην μπάρα, σοβαροφανείς, κορδωμένοι, αμίλητοι μεταξύ τους, με ένα ποτό στο χέρι και σκανάρουν το μαγαζί. Ναι ρε φίλε, προφανώς αν γυρνάς σαν τον R2D2 κάποια θα συναντήσει το βλέμα σου...
Πέρνα καλά με την παρέα σου, χορέψτε,, γελάτε και αν κάτσει σκηνικό με το διπλανό γκομενο-παρεάκι έχει καλώς, δεν πρέπει όμως να είναι αυτοσκοπός αλλιώς προφανώς και θα απογοητευτείς...
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου ρε παίκτη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.159
Πόντοι
3.656

Τί να μιλήσεις,βλέπεις εσύ καμία να κοιτάει και να ψάχνεται;Με την παρέα και το κινητό τους μαλακίζονται όλες

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.858
Πόντοι
1.446

Ρε φίλε... ειλικρινά πλάκα μας κάνεις...

Σε όλα τα clubs του κόσμου που έτυχε να βρεθώ...

Ibiza, London, Brazil, Romania, Kiev, Moscow, Belgrade ...

Οι γκομενες σου έδιναν το σήμα να κανεις κινηση ... με eye contact ...
Και πάντα το ενοουσαν ... χωρίς μαλακιες ...

Εδώ προσπαθούν να μην κοιτάξουν κανένα όλη νύχτα...
για να μην τους την πέσει κάποιος άγνωστος...

Η ίδια γκόμενά που δεν σε κοιτάγε ποτε ... θα σε καρφωνει όταν είσαι με άλλη γκόμενά για να πάρει επιβεβαίωση ότι μετράει περισσότερο από την άλλη...

Η ιδια γκόμενά που δεν θα σου κάτσει οταν εισαι ελεύθερος ... θα σου κάτσει αν είσαι παντρεμενος με παιδί... και θα ανεχτεί και το παιδί της άλλης...!

Και μας ρωτάς γιατί δεν μιλάμε με ανεραστες-ψυχανωμαλες ...?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.159
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε... ειλικρινά πλάκα μας κάνεις...

Σε όλα τα clubs του κόσμου που έτυχε να βρεθώ...

Ibiza, London, Brazil, Romania, Kiev, Moscow, Belgrade ...

Οι γκομενες σου έδιναν το σήμα να κανεις κινηση ... με eye contact ...
Και πάντα το ενοουσαν ... χωρίς μαλακιες ...

Εδώ προσπαθούν να μην κοιτάξουν κανένα όλη νύχτα...
για να μην τους την πέσει κάποιος άγνωστος...

Η ίδια γκόμενά που δεν σε κοιτάγε ποτε ... θα σε καρφωνει όταν είσαι με άλλη γκόμενά για να πάρει επιβεβαίωση ότι μετράει περισσότερο από την άλλη...

Η ιδια γκόμενά που δεν θα σου κάτσει οταν εισαι ελεύθερος ... θα σου κάτσει αν είσαι παντρεμενος με παιδί... και θα ανεχτεί και το παιδί της άλλης...!

Και μας ρωτάς γιατί δεν μιλάμε με ανεραστες-ψυχανωμαλες ...?

Εδώ και καλοντυμένος,περιποιημένος να βγεις,πάλι δεν κοιτάει καμία.Δεν κοιτάνε ούτε τα μπάζα.Και μπροστά τους να κάθεσαι,κάνουν ότι δεν σε βλέπουν.Δεν ξέρω αν σε άλλη χώρα του κόσμου συμβαίνει αυτό.Να τρέμουν να γνωρίσουν κάποιον άγνωστο.Και μην πει τώρα κανένας ότι έκανε κάπου κατάσταση σε ελληνικό μαγαζί,ναι μια φορά στα 5 χρόνια,στα 10 χρόνια,μπορεί να συμβεί,αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Γι'αυτό λέω ότι έξοδος χωρίς γκόμενα είναι τέρμα ξενέρωμα.Είστε άλλοι 2-3 μαλάκες στον ωκεανό της ψωλαρίας που περνάτε απαρατήρητοι.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
Προφανως και μιλανε αλλα εισπραττουν ταπεινωτικες συμπεριφορες, αλαζονικες, κοροιδευτικες ή στην καλυτερη σκετη αγνοηση ή μια ευγενικη απορριψη (σπανιο)

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
Δε βρηκα κατι οποτε να ρωτησω οποιος ξέρει κατι σε μπαρακι,pub,μπυραρια που να ειναι ή σκοτεινο το μέρος? ή να εχει κανα παταρι ?ημιώροφο? με καναπεδακι σε καμμια γωνιτσα κλπ ωστε να μπορει να πεσει φασωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom