Νέα

Έξευτελισμός και Υποταγή Μπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]

Εξευτελισμός Και Υποταγή Mπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας!

Άρθρο : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/m.html[/url]
(Με φωτογραφίες)

Εξευτελισμός Και Υποταγή Mπροστά Στις Φίλες Της Αφέντρας!
Έχουμε αναφέρει ότι η μόνιμη επιδίωξη ενός φετιχιστή υποτακτικού είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών αλλά και των καπρίτσιων της αφέντρας του.

Φυσικά , δεν έχουν όλα να κάνουν μόνο με το σέξ ή με πολύωρες συνεδρίες αυταρχικών σεναρίων όπου η αφέντρα και ο υποτακτικός θα διαδραματίζουν συγκεκριμένους ρόλους μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν και κουραστικό .

Πολλές φορές ένα ζευγάρι που βιώνει μια σαδομαζοχιστικού τύπου σχέση , εκδηλώνει την σχέση αυτή και στην καθημερινότητα με πάρα πολλούς τρόπους.

Μπορεί να είναι ένα δυνατό σκαμπήλι απο την αφέντρα στον υποτακτικό επειδή ξέχασε να ψωνίσει κάτι απο το σούπερ μάρκετ , μπορεί να είναι ένα δυνατό spanking στην κουζίνα επειδή δεν έπλυνε καλά τα πιάτα . Οι ιδέες πολλές .

Μία απο τις επιλογές μιας αφέντρας να αποδείξει την κυριαρχία της είναι και ο εξευτελισμός του υποτακτικού της μπροστά σε έμπιστες φίλες της .

Η υλοποίηση αυτού του εξευτελιστικού σεναρίου είναι κάπως δύσκολη μιας και πρέπει να υπάρχει υψηλός βαθμός εμπιστοσύνης ανάμεσα στην αφέντρα και τις φίλες της . Κάτι τέτοιο για παράδειγμα θα μπορούσε να συμβαίνει αν και οι φίλες της ήταν υπέρ της Γυναικείας Κυριαρχία και ασπάζονταν αντίστοιχα φετίχ και φαντασιώσεις .

Ο υποτακτικός σύντροφος της αφέντρας που εκείνη θα αποφασίσει να «μοιραστεί» με τις φίλες της , θα έχει την ευκαιρία , να υπηρετήσει , παραπάνω απο μια δυναμική γυναίκα και θεωρώ σίγουρο ότι όχι απλώς θα του αρέσει αλλά ότι τέτοιου είδους παιχνίδι , σίγουρα στοιχειώνει το μυαλό του σαν φαντασίωση .

Μπορεί η αφέντρα , να το κάνει εντελώς ξαφνικά , καλώντας τις φίλες της για καφέ και βάζοντας αρχικά τον σύντροφό της να τις σερβίρει καφέ και μετά να της κάνει μασάζ στα πόδια , μπροστά σε όλες ενώ κάλλιστα μπορεί να προτείνει να κάνει μασάζ και στις υπόλοιπες .

Θα δημιουργηθεί ένα εύθυμο κλίμα με γέλια , σχόλια αλλά και ζήλια για την τυχερή αφέντρα που έχει έναν τόσο πρόθυμο υποτακτικό να την περιποιείται .

Το πόσο θα κλιμακωθεί αυτό το ομαδικό παιχνίδι εξευτελισμού , είναι καθαρά στα χέρια της αφέντρας η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα μιας και αυτή θα διατάξει τον υποτακτικό της να κάνει μασάζ στα πόδια των φιλενάδων της ή να τα γλύψει ή να δεχτεί σκαμπήλια , φτύσιμο, spanking ή ότι άλλο θέλει .

Υπάρχουν και περιπτώσεις που καταλήγουν ακόμα και να τον εξουσιάσουν με στραπον όλες τους ή ακόμα και να κάνουν ομαδικό σέξ . Οι ορέξεις και η φαντασία της αφέντρας είναι το μόνο όριο στο τι θα γίνει .

Ο Υποτακτικός , με την σειρά του θα βιώνει μια υπέροχη αίσθηση μιας και θα έχει την δυνατότητα να υπηρετήσει πολλές δυναμικές γυναίκες και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει την δική του αφέντρα . Εξάλλου αυτή ορίζει την ψυχή και το σώμα του .

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Υπαρχει χειροτερος εξευτελισμος απο το να κουβαλας τα ψωνια της μανδαμς,
που εσυ εχεις πληρωσει, πανω κατω Ερμου-Κολωνακι;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
σου έχει τύχει sferdekle?
Κανω σταυρωτη τριπλα και αποφευγω την ερωτηση παγιδα.
Ειναι πλεον της πασης γνωστο οτι Εγω, ο Βουτσας, και ο lakis33 ειμαστε οι τελευταιοι αντρες στην Ελλαδα...
antrasai5.gif

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
για να το λεει...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι προβλημα εχεις ρε φιλε μαζι μου ?

Δεν σε παραθετω ουτε σε ενοχλω (δεν θυμαμαι να το εκανα ποτε αυτο )

Τι τρεχει λοιπον  και προσπαθεις να μου την πεις με μαλακιες ?

Σε ξερω απο καπου με ξερεις και δεν το ξερω μηπως ?

Για πες μου αν θες, να καταλαβω......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπαααααααα....

Το καλυτερο ειναι να εξευτελιστουν η αφεντρα με τις φιλες της στον σκλαβο !!!!!!!  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κανω σταυρωτη τριπλα και αποφευγω την ερωτηση παγιδα.
Ειναι πλεον της πασης γνωστο οτι Εγω, ο Βουτσας, και ο lakis33 ειμαστε οι τελευταιοι αντρες στην Ελλαδα...

είσαι τύπος!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι προβλημα εχεις ρε φιλε μαζι μου ?

Δεν σε παραθετω ουτε σε ενοχλω (δεν θυμαμαι να το εκανα ποτε αυτο )

Τι τρεχει λοιπον  και προσπαθεις να μου την πεις με μαλακιες ?

Σε ξερω απο καπου με ξερεις και δεν το ξερω μηπως ?

Για πες μου αν θες, να καταλαβω......
ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος εισαι βρε συ ?
Ο μπολντης ?  :sunglasses:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος εισαι βρε συ ?
Ο μπολντης ?  :sunglasses:
Οχι, ο βλαξ ο αχαχουχας.
Pm σου στις 13/11/11 22:10 ειναι τα παραπανω παραπονιαρη μπεμπη.

Καλο σας Σαββατοκυριακο εκλεκτα μελη του bou.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εφυγα παιδες ...... παω για καφεδακι

Καλη συνεχεια

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πολύ ενδιαφέρον ;)

μία φαντασίωση που την έχουνε πολλοί :)

Φυσικά υπάρχει και το ..ανάποδο αλλά ανήκει σε άλλο "θέμα"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom