Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Η διαφορά είναι ότι αν τα έπιναν...στο Βροτσλαβ,δεν θα τολμούσαν να της κάνουν τίποτα.Γιατί οι σβέρκοι θα τους είχαν κάνει κομματάκια

Σωστός.
Νομίζω δεν έχει και πολλούς πάκηδες στην Πολωνία.
λαθος.
η πολωνια εχει υπερδιπλασιους βιασμους απτην ελλαδα (ανα 100Κ κατοικους, οποτε δεν εχει σημασια η πληθυσμιακη διαφορα).

Το οτι δεν εχει πακιστανους η πολωνια, δεν σταματα του "σβερκους" να βιασουν οι ιδιοι μια μεθυσμενη γκομενα, που γραφει ο ασχετος οπως παντα σαμπζιρο, που δεν εχει βγει εκτος ελλαδας ουτε για κατουρημα στα συνορα.

Λες και οι πολωνοι ειναι τιποτα φεμινιστες και δεν πειραζουν μυγα... ελεος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Σωστά, αλλά στον Έλληνα βγαίνει πάντα το επαναστατικό και άναρχο στοιχείο του χαρακτήρα του, όταν βλέπει όργανα της τάξης, ένστολους, ακόμα και όργανα της εκτελεστικής εξουσίας, όπως είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Δεν θέλει την αστυνομία στο σπίτι του αλλά αλλού.
Αυτό βγαίνει μόνο σε κάτι άναρχοαπλυτους-ες και σε κάτι ψευτοεπαναστατες που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία απλά τους βολεύει αυτή η κατάσταση .
Δεν νομίζω ότι άμα είσαι ένας νομοταγής πολίτης με προσφορά στο σύνολο της χώρας σε ενοχλεί ο αστυνόμος στην γειτονιά σου .
Δεν μιλάμε για απαγόρευση κυκλοφορίας η έλεγχο στο κατούρημα ..για απλή παρουσία παντού .
Δεν χρειάζεται να σε ελέγχει απλά επειδή περνάς τον δρόμο ,αλλά με την παρουσία παντού αποτρέπεται αυτόματα η παρανομία .
Σκέψου γιατί στις πόλεις έχει τόση παρανομία στα πανεπιστήμια παράδειγμα .

Αυτή την φορά ήταν αυτή η κοπέλα ,αύριο μπορεί να είναι κάποιος δικός μας άνθρωπος .κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
λαθος.
η πολωνια εχει υπερδιπλασιους βιασμους απτην ελλαδα (ανα 100Κ κατοικους, οποτε δεν εχει σημασια η πληθυσμιακη διαφορα).

Το οτι δεν εχει πακιστανους η πολωνια, δεν σταματα του "σβερκους" να βιασουν οι ιδιοι μια μεθυσμενη γκομενα, που γραφει ο ασχετος οπως παντα σαμπζιρο, που δεν εχει βγει εκτος ελλαδας ουτε για κατουρημα στα συνορα.

Έχω πάει Πολωνία αρκετές φορές.
Οι βιασμοί είναι αποτέλεσμα του πιώματος.
Μιλάμε για το ατελείωτο πιώμα.
Δεν έχω ξαναδεί πουθενά τέτοιο πράγμα.
Και ξύλο για το τίποτα.
Και όταν λέμε ξύλο εννοούμε ξύλο,γεμάτο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Και ξύλο για το τίποτα.
εχω συναναστραφει με πολλους πολωνους, κυριως εξωτερικο (εργατικη ταξη παναθεμα μας :2funny:), και τα ξερω και εγω.

και για να το παω και ενα βημα παραπερα, στην πολωνια απαγορευεται η εκτρωση.
Αρα σε βιαζουν και κρατας και το παιδι, αν δεν εχεις φραγκα να πας παραεξω να το ριξεις. ή κανεις το συμπαθητικο κολπο με την κρεμαστρα. Μιλαμε για μεσαιωνα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Φωναζουνε οι μουλοι να ριξουμε τους φραχτες για τους πονεμενους.Σφαλιαρες και κλωτσιες σε καθε στενο με τα μουνοπανα που μαζεψαμε εδω
Αυτοί οι τεμπέληδες που μόνο ζωγραφίζουν πανό και φωνάζουν χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά στο κράτος στην ζωή τους ,δεν θα τους δεις ποτέ να δίνουν στους λάθρο ούτε ένα κομμάτι ψωμί πληρωμένο από την τσέπη τους .
Με ξένα κόλλυβα που λένε ....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.706
Πόντοι
12.056
Και ξύλο για το τίποτα.
που να δεις τι γινεται στην ουκρανια αυτοι μεθυσμενοι πανε για δουλεια απο τις 6.00 το πρωι πινουν ακομη και στα λεωφορεια

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Και ξύλο για το τίποτα.
Ναι γινονται δεν της σακατευουν τη ζωη ομως ουτε θα την σκοτωσουν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αυτοί οι τεμπέληδες που μόνο ζωγραφίζουν πανό και φωνάζουν χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά στο κράτος στην ζωή τους ,δεν θα τους δεις ποτέ να δίνουν στους λάθρο ούτε ένα κομμάτι ψωμί πληρωμένο από την τσέπη τους .
Με ξένα κόλλυβα που λένε ....
Πολύ κρίμα η κοπέλα .
Αν και δεν βλέπω σήμερα καμία έκτακτη συγκέντρωση να ετοιμάζεται στο κέντρο για την εξαφάνιση της,από τους αριστερούς.
Όλοι αυτή η υποκρισία και η ανεξέλεγκτη ελευθερία στο κάθε σκουπίδι ..δεν μιλάω μόνο για τους λαθρομετανάστες αλλά και για τα αριστερά ακτιβιστικα σκουπίδια έχει φέρει την αναρχία παντού .
όσο οπισθοδρομικό και αν ακουστεί ,πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά τον αστυνόμο της γειτονιάς όπως ήταν επί χούντας και αυστηρότερες τιμωρίες .
Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τεράστιο βαθμό στην πόλη και έχει εξαπλωθεί και στην επαρχία .
τυπε μου ειναι ωραιο το παραμυθακι με τους κακους αριστερους, το οποιο σιγουρα περιεχει μεγαλες δοσεις αληθειας, μιας και οι ιδιοι (οπως και ΟΛΑ τα κομματοσκυλα) υπηρετουν συγκεκριμενες ατζεντες χωρις να αποκλινουν ουτε κατ'ελαχιστο απο αυτες.

ΑΛΛΑ, η κυβερνηση την τελευταια 4ετια ηταν δεξια, και θα συνεχισει να ειναι δεξια. Αμα οι αλλοδαποι που κανουν βαρια εγκληματα στην χωρα, δεν απελαυνονται σε σφραγισμενο κουτι πισω στη χωρα τους, παλι οι αριστεροι θα φταινε; Αν ο καθε βιαστης/δολοφονος μπαινει φυλακη για 8 χρονια και μετα βγαινει ακομα πιο καυλωμενος να κανει ζημια, οι αριστεροι θα φταινε; Δηλαδη, που αρχιζει η ευθυνη του αδιαφορης επιρροης αριστερου τσουτσεκιου που διαδηλωνει για οτι μαλακια του κατεβει και που αρχιζει η ουσιαστικη ευθυνη μιας αυτοδυναμης δεξιας κυβερνησης που τα ανεχεται ολα αυτα και σφυραει αδιαφορα; :think:

Ειμαστε ενα μπουρδελο απλα. Απο πανω μεχρι κατω. Απο τερμα δεξια μεχρι τερμα αριστερα. Στα παπαρια τους ολων για το καλο της χωρας. Οι φανατισμοι και οι κατηγοριες απλα δουλευουν υπερ των μεγαλων, για να ειμαστε ολοι οι μικροι απασχολημενοι, διασπασμενοι και τσακωμενοι.

Οποτε αν θες να τα ριξεις καπου, ριχτα σε ολους τους πολιτικους που περασαν απο τον τοπο, και οχι σε ομαδες μαστουρωμενων κατσαπλιαδων που και εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι οτι δεν καταφερνουν τιποτα παρα να μας σπανε τα αρχιδια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
εχω συναναστραφει με πολλους πολωνους, κυριως εξωτερικο (εργατικη ταξη παναθεμα μας :2funny:), και τα ξερω και εγω.

και για να το παω και ενα βημα παραπερα, στην πολωνια απαγορευεται η εκτρωση.
Αρα σε βιαζουν και κρατας και το παιδι, αν δεν εχεις φραγκα να πας παραεξω να το ριξεις. ή κανεις το συμπαθητικο κολπο με την κρεμαστρα. Μιλαμε για μεσαιωνα.
Aν δεν είχανε το πιώμα παίζει να ήταν ο καλύτερος λαός.
Εργατικοί,φιλότιμοι και σέβονται την χώρα που θα πάνε.
Η οικογένεια είναι σημαντική για τον Πολωνό.
Αλλα αυτό το γαμημένο αλκοόλ είναι η αχίλλειος φτέρνα τους.

Έχουν και ωραίες μπύρες.
Και γυναίκες μουνάρες στον μ.ο!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και ξύλο για το τίποτα.
Το ειχα γραψει παλια ποσο εντυπωση μου εκανε που στη Μιχαηλ Βοδα εβλεπα απο το πρωι στα σκαλια των πολυκατοικιων αλλοδαπους να μπεκροπινουν, προφανως Πολωνοι που ζουσαν πολλοι εκει.
Και στο πολιτιστικο κεντρο των Πολωνων που ηταν διπλα στην εκκλησια τους εκει στη περιοχη, γυναικες Πολωνες ειχαν βαλει ανακοινωση για εκδηλωση κατα του αλκοολ (πραφανως σοβαρο προβλημα για τις οικογενειες τους)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ναι γινονται δεν της σακατευουν τη ζωη ομως ουτε θα την σκοτωσουν
Ναι,όμως το μούλικο που θα γεννήσουν τους έχει σακατέψει την ζωή και την ψυχολογία.

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Φωναζουνε οι μουλοι να ριξουμε τους φραχτες για τους πονεμενους.Σφαλιαρες και κλωτσιες σε καθε στενο με τα μουνοπανα που μαζεψαμε εδω
Ναια αλλα τους φέρνει ο κουλης.. Για να έχουν οι πλούσιοι κι νεοδημοκρατες επιχειρηματιες φτηνούς εργάτες.. Να τα λέμε όλα ε

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Aν δεν είχανε το πιώμα παίζει να ήταν ο καλύτερος λαός.
Εργατικοί,φιλότιμοι και σέβονται την χώρα που θα πάνε.
Η οικογένεια είναι σημαντική για τον Πολωνό.
Αλλα αυτό το γαμημένο αλκοόλ είναι η αχίλλειος φτέρνα τους.

Έχουν και ωραίες μπύρες.
Και γυναίκες μουνάρες στον μ.ο!!!
Και γω γνωρισα ωραιους τυπαδες και ειδικα γυναικες, ντομπροι, χαμογελαστοι, "αγωνιστες".

Αλλα ηταν επιεικως "ηλιθιοι". Λιγο αξεστοι, λιγο μπουνταλαδες, λιγο τυχοδιωκτες. Και επειδη ετσι τους εμαθε η ιστορια, δεν σηκωναν μυγα στο σπαθι τους. Ειδικα μεθυσμενοι οπως λες. ΚΟΥΡΒΑ και αγιος ο θεος

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ναια αλλα τους φέρνει ο κουλης.. Για να έχουν οι πλούσιοι κι νεοδημοκρατες επιχειρηματιες φτηνούς εργάτες.. Να τα λέμε όλα ε
Ελα ρε ξεφορτωσου με γαμω τον κουλη και τον μπουλουκο μαζι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Το ειχα γραψει παλια ποσο εντυπωση μου εκανε που στη Μιχαηλ Βοδα εβλεπα απο το πρωι στα σκαλια των πολυκατοικιων αλλοδαπους να μπεκροπινουν, προφανως Πολωνοι που ζουσαν πολλοι εκει.
Και στο πολιτιστικο κεντρο των Πολωνων που ηταν διπλα στην εκκλησια τους εκει στη περιοχη, γυναικες Πολωνες ειχαν βαλει ανακοινωση για εκδηλωση κατα του αλκοολ (πραφανως σοβαρο προβλημα για τις οικογενειες τους)
Τώρα έφυγαν από εδώ και οι πιο πολλοί Πολωνοί πήγαν στις ΗΠΑ.
Στο ξύλο επίσης ήταν οι νο1 από όλους τους αλλοδαπούς.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
λαθος.

Απλά οι Ελλεινιδες εδώ έχουν μεγάλη δύναμη, ενώ Πολωνία οι γκομενες τρώνε πουτσες σφαλιάρες,πολλές δουλεύουν εξωτερικό και στέλνουν τα λεφτά πίσω στον πολωνο άντρα τους, εδώ Ελλάδα οι Ελλεινιδες κάνουν ότι γουσταρουν

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.942
Πόντοι
10.411

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.914
Πόντοι
1.346
Της αξιζει βιασμος και εκτελεση;
Κάθε άλλο! Η κοπελίτσα ηλικιακά θα μπορούσε να ήταν κόρη μου - έχω κάμποσα ανίψια/ές στην ηλικία της γύρω και σαφώς όσο και λιωμένη να ήταν από το μεθύσι, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τη βιάσει - πόσο μάλλον να αφαιρέσει τη ζωή της...
Βέβαια εδώ μιλάμε για κάποιους με ένστικτα κανίβαλων, άρα κλάφτα Χαράλαμπε, θυμάσαι που έγραφαν => έτσι έχουν μάθει στα βουνά του πακισταν για το τέρας της Μυρτούς;
Επειδή είσαι τζογαδόρος, θα σου πω και κάτι παραπάνω: ο τζόγος είναι γενικά αδρανειακό σύστημα κι επομένως αν του πας κόντρα αρκετά θα σε στείλει στο διάολο. Από την άλλη μεριά - εκεί που πάμε το να δείχνουμε μια ανθρωπιά στις κοπέλες αυτές - όχι φυσικά να καταντήσουμε πυρφόροι και αυνάνες - θα σου βγει και σε καλό γιατί αν δεν κάτσει σήμερα ή αύριο ένα σκοράκι είτε μια καλή απόδοση δεν θα αργήσει για πολύ...
Επεμβαίνει η Θεία Πρόνοια, ξέρω κι εγώ κάτι ανώτερο που κυβερνά το σύμπαν.
για ποια χωρα λες :think:
Δημοκρατία Βαϊμάρης ν2. Η "κοινωνία" πάει προς την ώρα μηδέν και πολώνεται διαρκώς και κάποια στιγμή θα υπάρξουν ακρότητες, εκτός κι αν αναστραφεί το κακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom